Încarc datele...
RETRAGEREA DIN CONTRACT
Aveți dreptul de a vă retrage din contract în termen de 100 de zile de la primirea bunurilor

Pentru a obține o rambursare, trebuie să ne furnizați numărul contului dvs.

Dreptul de retragere

Aveți dreptul de a vă retrage din prezentul contract în termen de 100 de zile, fără a da niciun motiv. Perioada de retragere expiră după 100 de zile de la data la care intrați în posesia bunurilor sau de la data la care posesia bunurilor este preluată de o terță parte, alta decât transportatorul și indicată de dumneavoastră.

Adres mailowy

a deciziei dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin fax sau e-mail). Puteți, de asemenea, să completați și să trimiteți electronic un formular de retragere sau orice altă declarație neechivocă pe site-ul nostru web .

link do stromy

dar nu este obligatoriu Pentru a respecta termenul de retragere, este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Efectele retragerii

În caz de retragere din prezentul contract, vă vom rambursa plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile suportate pentru livrarea bunurilor prin rambursare la livrare. Vă vom rambursa fără întârziere și, în orice caz, în termen de cel mult 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă exercita dreptul de retragere din prezentul contract. Vom rambursa plata folosind același mijloc de plată pe care l-ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel. Putem să reținem rambursarea până când primiți articolul sau până când ne furnizați dovada că l-ați trimis înapoi, în funcție de care dintre cele două situații se întâmplă prima. Vă rugăm să ne trimiteți înapoi sau să ne predați articolul la următoarea adresă Trebuie să vă retrageți din prezentul contract imediat și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care ne comunicați retragerea din prezentul contract. Termenul este respectat dacă trimiteți înapoi bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui să suportați costurile directe de returnare a articolului. Sunteți răspunzător numai pentru orice diminuare a valorii bunurilor care rezultă din utilizarea bunurilor, alta decât cea necesară pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea bunurilor.

Adres zwrotu

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro