Încarc datele...
DESPRE FIRMĂ
Munca și pasiunea sunt combinația perfectă, motiv pentru care suntem pasionați de crearea unui magazin online Doamna Posetuta. Este un loc în care ne împlinim profesional, mutând o parte a lumii modei într-un spațiu virtual. În special, suntem pasionați de gențile de damă, care sunt principalul sortiment al magazinului nostru. Avem în prezent cea mai mare ofertă din țară, cu peste 5.000 de modele diferite! Și de ce tocmai genți ...?

O geantă de damă este prietena la modă a fiecăruia dintre noi! O luăm cu noi la muncă, cumpărături, întâlnirea cu prietena, la o întâlnire romantică sau la o ocazie specială. Ne însoțește aproape întotdeauna și peste tot, completând stilul nostru - de aceea trebuie să fie de încredere. Prin urmare, misiunea Doamna Posetuta este de a crea un magazin care să faciliteze găsirea modelului potrivit pentru tine și pentru toate celelalte femei. Unul care să exprime stilul, personalitatea, simțul estetic și, în același timp, să ofere funcționalitate și confort atunci când ieși în oraș.

Oferta noastră este foarte diversă. Ne place să urmărim ultimele tendințe din lumea modei, dar prețuim și accesoriile atemporale a căror frumusețe nu dispare niciodată. Știm că calitatea produselor este extrem de importantă, motiv pentru care ne selectăm cu atenție sortimentul, aducându-l direct din Italia și Franța de la mărci de prestigiu. În magazinul doamnaposetuta.ro găsești genți de damă în diverse croieli și modele - de la genți universale de shopping până la exclusivele genți tip messenger de seară. Cu toate acestea, nu ne limităm la o singură categorie. Magazinul nostru crește pentru tine în fiecare zi, iar oferta noastră include, de asemenea, pantofi de damă pentru toate ocaziile, portofele, genți bărbătești și valize.

Indiferent dacă te afli în stadiul căutării drumului tău de modă sau ai deja o anumită experiență în crearea stilului - doamnaposetuta.ro este un loc în realitatea virtuală care ajută la completarea garderobei tale cu cele mai interesante accesorii. Îți place să urmărești ultimele știri de modă? Si noi! Suntem angajați în ceea ce facem, iar produsele pe care le oferim deschid o gamă întreagă de posibilități de stil. Pe site-ul magazinului nostru, găsești accesorii care reflectă perfect abordarea față de modă și ajută la crearea unei ținute interesante pentru o mare ocazie sau pentru fiecare zi! Produsele noastre au fost deja iubite de sute de mii de femei care își decorează stilurile cu ele - te alături lor?

Miért mi?
  • În magazinul Doamna Posetuta găsești un asortiment bogat, la care adăugăm mereu o nouă colecție
  • Suntem specializați în genți, în prezent având cea mai mare ofertă din țară, cu peste 5000 de modele;
  • Importăm produse de mărci renumite direct din Franța și Italia (eg. Pierre Cardin, Vittoria Gotti, Velina Fabbiano, Bee Bag și David Jones);
  • Produsele noastre combină o calitate înaltă a manoperei și un preț bun;
  • Avem un certificat care confirmă onestitatea, fiabilitatea și punctualitatea;
  • Organizăm promoții atractive datorită cărora poți economisi;
  • Oferim transport gratuit și expres.
  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro