Încarc datele...
Sortează după:

Plicuri și rinichi care combină designul de modă și funcționalitatea

Te pregătești pentru o călătorie? Vrei să te simți foarte confortabil în vacanță? Sau poate mergi la plimbare și vrei să ascunzi cele mai importante accesorii într-un loc la care vei avea mereu acces? Dacă da, îți recomandăm borsetele plic și cele det alie pentru femei. Aceste mici accesorii înlocuiesc cu succes o geantă ori de câte ori dorești să te bucuri de un confort nestingherit. Design unic, formă funcțională și capacitate perfectă - toate acestea înseamnă că borsetele plic și de talie pe care le oferim vor fi iubite de fiecare femeie la modă. Alătură-te acestora și profită de oferta noastră!

Când poți purta o borsetă

Borsetele de talie și cele plic ți se par accesorii în stil retro? Într-adevăr, le poți folosi în stiluri inspirate din anii '90 foarte la modă, dar nu numai. Se potrivesc perfect oricărui stil de vacanță sau de călătorie - amestecându-se cu ținuta ta și garantându-ți confortul maxim la fiecare pas!

Borsetele detalie și cele plic apar la prezentările de modă ready-to-wear, care combină cele mai atractive elemente ale îmbrăcămintei casual. Întâlniri cu prietenii, cumpărături, excursii, plimbări cu copiii, evenimente culturale - ne punem borseta pentru talie în fiecare zi, oriunde dorim, indiferent de importanța evenimentului. Este demn de remarcat faptul că borseta pentru talie de damă este un element inseparabil la festivalurile de modă.

Borseta de talie de damă, din piele - asociată cândva cu comerțul din bazar, acum inspiră influențatoare și triumfă pe străzile din capitalele modei. În oferta noastră găsești borsete de talie frumos finisate, care completează orice stil individual.

Borsetele de talie și cele plic, combină funcționalitatea cu designul

Borsetele de talie și cele plic de damă pe care le poți găsi în magazinul nostru online sunt foarte funcționale. Acestea se vor potrivi nu numai documentelor, telefonului mobil sau cheilor tale, ci și banilor pe care îi ai cu tine. De aceea sunt perfecte pentru călătorii - când siguranța este la fel de importantă pentru tine ca și un stil unic. Deci, dacă pleci într-o vacanță în străinătate sau într-o călătorie lungă – asigură-te că incluzi unul dintre modelele din colecția noastră.

Poți folosi borsetele de talie și cele plic și în timpul zilelor mai active. Te duci la jogging-ul de dimineață? Sau poate plănuiești o plimbare cu bicicleta? În acest timp poți pune, de asemenea, toate accesoriile necesare în borsetă și o poți fixa confortabil pe șolduri. În acest fel nu te simți împovărată și, în același timp, ai cu tine cele mai importante articole.

Borseta de talie de damă – cu ce o poți combina

Ce stiluri sunt la modă acum? Pe baza stilurilor: athleisure, alt, grunge și casual. Ceea ce este elegant nu se aplică doar în cazul accesoriilor și hainelor elegante. Poți arăta interesant și elegant, asigurându-te în același timp că stilul tău nu este doar rafinat din punct de vedere estetic, ci și funcțional și confortabil. O colecție de tranziție (perioadă de primăvară și toamnă) în garderoba ta - trebuie să fie bogată în diverse accesorii de stil care îți fac îmbrăcămintea exterioară mai atractivă și mai practică. Printre ei se numără chiar borsetele de talie – și cele plic pe care le legăm în jurul șoldului, le purtăm legate pe umăr, pe spate sau le tratăm ca pe genți obișnuite. Borseta de talie de damă subliniază magistral talia.

Combinații ideale

Borseta de talie de damă – din piele se amestecă minunat cu stilul autentic, folosind culori neutre. De asemenea, subliniază stilul rock și cel alternativ. I se potrivesc:

  • Bandane, poncho,
  • Legginși, jeanși,
  • Jachetele matlasate, gecile outdoor, parka, jachete pe talie,
  • Adidași, botinele și balerinii

Îți oferim numai borsete de talie si tip plic de la producători cunoscuți. Datorită acestui fapt, te poți bucura nu numai de un design foarte feminin, vesel, cât și de și de înaltă calitate și durabilitate. Alege modelul care se potrivește nevoilor tale!

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro