Încarc datele...
Sortează după:

Genți bărbătești moderne și la modă

Geantă bărbătească din piele? În secolul XXI aceasta nu mai reprezintă o extravanganță și nici o modă trecătoare. Dimpotrivă – este pur pragmatism. Gentile pentru bărbați sunt utile, printre altele, atunci când dorești să iei cu tine un laptop sau o cantitate mare de documente sau fișiere. Geanta din piele pentru bărbați este, de asemenea, excelentă pentru călătorii, sporind semnificativ confortul acesteia. Dacă ai geanta potrivită în astfel de situații, mâinile rămân libere și te poți bucura de confort fără restricții. Ai nevoie de o geantă de piele pentru bărbați la modă și modernă? Așadar, profită de oferta pregătită de magazinul nostru online. Doamnaposetuta.ro oferă doar genți pentru bărbați de înaltă calitate. Având în vedere cei mai pretențioși clienți, am pregătit o gamă largă de produse - atât genți de umăr, cât și genți pentru laptop. De asemenea, poți alege rucsaci,borsete sau borsete de talie – potrivite mai ales pentru călătorii. Toate modelele sunt proiectate și cusute cu atenție la nevoile bărbaților, care au fost prioritare la selectarea produselor pentru colecția noastră. Așadar, poți fi sigur că gentile noastre bărbătești se disting nu numai prin funcționalitate, ci și printr-un design care să se potrivească stilului tău.

Genți bărbătești pentru fiecare ocazie

Când pot fi utile gențile de piele bărbătești? Acestea sunt accesorii folosite în fiecare zi. Dacă nu îți poți imagina plecarea de acasă fără telefon, laptop, portofel sau o sticlă de apă, alege o geantă bărbătească de înaltă calitate, care merge bine în drumul spre universitate, la serviciu sau la întâlnirea cu prietenii. Gențile de umăr sunt perfecte dacă porți cu tine cărți, caiete sau documente , ceea ce le face cea mai bună soluție pentru studenții și bărbații activi. O geantă pentru laptop îți protejează echipamentele valoroase și îți permite să le muți sau să le transporți dintr-un loc în altul fără riscul de deteriorare. În colecția de pe site-ul Doamnaposetuta.ro te așteaptă genți din piele bărbătești clasice, dar și ghiozdane, borsete de talie și pentru mână de la producaători renumiți și cunoscuți. Materiale de înaltă calitate, design bine gândit, multe posibilități de reglare a curelelor, precum și numărul adecvat de compartimente și buzunare îți permit să organizezi creativ spațiul - astfel încât toate lucrurile importante și necesare să fie întotdeauna la îndemână. Oferta de la Doamnaposetuta.ro este în continuă expansiune, așa că vizitează-ne în mod regulat pentru a nu rata noile genți bărbătești de designer din catalogul nostru!

Ce genți bărbătești cauți? De umăr Pentru laptop Borsete de mână și pentru talie Serviete

Definește nevoile tale în 4 pași simplii

Trăim vremuri în care disponibilitatea diverselor articole este imensă. În consecință, în fiecare zi ne confruntăm cu mii de decizii pe care trebuie să le luăm singuri. Aceste decizii privesc chestiuni importante și mai importante - de la achiziționarea unei genti funcționale pentru bărbați până la achiziționarea unui apartament. Cu excepția cazului în care te putem ajuta în această din urmă problemă, deoarece nu suntem agenți imobiliari, vom fi bucuroși să îți prezentăm centrului de comandă al universului nostru virtual și facem tot ce ne stă în putință pentru a te asigura că afli în câteva momente care este geanta de piele potrivită pentru tine.

Cea de umăr. Dacă ești o persoană care prețuiește confortul mai presus de orice, o geantă de piele bărbătească purtată pe umăr este o alegere excelentă. Agățând geanta pe umăr, nu îți limitezi mișcările în niciun fel și ai ambele mâini libere, astfel încât poți efectua cu ușurință toate activitățile fără să-ți faci griji că nu ai unde să pui geanta. O geantă reporter din piele atrage orice bărbat care apreciază eleganța și stilul bun. În funcție de dimensiunea selectată, geanta reporter poate încăpea nu numai lucruri la îndemână, ci și o servietă cu documente A4, caiete sau cărți. O opțiune excelentă pentru un student, un călător și o persoană care caută o geantă pentru muncă practică și elegantă.

Pentru laptop . Deși poate părea că o geantă pentru laptop bărbătească este destinată doar depozitării și transportării unui computer portabil, realitatea este că acest model are multe alte utilizări. De asemenea, poți depozita documente și obiecte mici, precum notebook-uri, pixuri sau carduri de credit, în geanta laptopului. Majoritatea modelelor de genti pentru laptop au o curea reglabila, astfel incat geanta poate fi purtata si peste umar.

Borsete de mână și pentru talie. Dacă nu ești cineva care poartă o mulțime de articole cu tine, cu siguranță nu ai nevoie de o geantă mare. O borsetă mică sau pentru talie este cel mai sigur model care îți permite să stochezi obiecte valoroase (de ex. Bani, telefon și chei) în față, aproape de corp. O borsetă plic sau pentru talie este folosită de persoanele care merg la un meci sau la un concert și vor să experimenteze pe deplin evenimentul, în loc să își verifice în mod constant conținutul buzunarului. Borsetele plic și cele pentru talie sunt, de asemenea, purtate zilnic ca parte a modei urbane.

Ghiozdane . Unii oameni le poartă doar în anii de școală, alții le aleg pe viață. Perfecte pentru universitate, cumpărături și întâlniri cu prietenii. Funcționale și confortabile și în același timp sigure pentru coloana vertebrală. Datorită faptului că ghiozdanul poate fi pus pe ambii umeri, previne supraîncărcarea și permite păstrarea unei siluetă sănătoase. Pe Doamnaposetuta.ro , găsești ghiozdane elegante în culori echilibrate, care funcționează bine pentru antrenament, muncă și o excursie în afara orașului.

Materialul are importanță

Gentile de lucru pentru bărbați pot fi împărțite în funcție de materialul din care sunt confecționate.

Se presupune că o geantă bărbătească solidă și elegantă trebuie să fie din piele naturală. În zilele noastre sunt disponibile genti de lucru rezistente pentru bărbați din materiale sintetice. În oferta magazinului www.doamnaposetuta.ro găsești ambele propuneri.

Înainte de a decide să alegi una dintre ele, află despre avantajele și dezavantajele lor:

  • Pielea ecologică: este flexibilă și nu absoarbe apa, ceea ce o face potrivită pentru condițiile meteorologice schimbătoare, un material care imită pielea naturală, a cărei utilizare este asociată cu uciderea animalelor, se sfărâmă sau se rupe în timp,
  • Poliesterul: permite producerea de haine ieftine, este elastic și non-higroscopic, nu este ușor de distrus în condiții de umiditate - de aceea este durabil, poate provoca abraziuni ale pielii sensibile, nu este un material ecologic,
  • Piele naturală: este foarte durabilă, atâta timp cât este întreținută în mod corespunzător, are o valoare vizuală ridicată, asociată cu prestigiul, este scumpă, confortabilă și plăcută pentru corp, suferă un proces de îmbătrânire, dar își păstrează aspectul excelent mult timp , utilizarea sa este asociată cu uciderea animalelor,
  • Nylon: material rezistent la ciuperci și mucegai, murdăria este îndepărtată rapid și se usucă repede, utilizarea sa are un impact negativ asupra naturii

O geantă din piele bărbăterască este mereu o alegere bună

Au trecut vremurile în care doar femeile puteau alege dintr-o gamă largă de genți. În prezent, tot mai mulți producători de articole de galanterie se concentrează pe genți de piele bărbătești atrăgătoare, creând diverse colecții care atrag preferințele fiecărui bărbat. O geantă pentru bărbați, un ghiozdan, o borsetă plic, o borsetă pentru talie sau o geantă pentru laptop sunt propunerile care au fost create ca răspuns la nevoile bărbaților moderni care vor nu numai să arate grozav, ci și să se simtă confortabil în fiecare zi. În loc să îți umpli buzunarele pantalonilor cu telefonul, portofelul și cheile, alege o geantă pentru bărbați care se potrivește cel mai bine stilului tău. Fiecare geantă din piele pentru bărbați disponibilă în colecția noastră este un produs care combină 3 caracteristici: eleganță, calitate și un preț excelent.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro