Încarc datele...
Sortează după:

Genți plic și genți de mână pentru evenimente mari

Mergi la o nuntă sau la o altă petrecere fastuoasă? Sau poate plănuiești o ieșire în club cu prietenii tăi? În astfel de situații, o geantă mare, deși cuprinde toate accesoriile tale, nu este foarte practică și confortabilă. Este mai bine dacă te decizi asupra unui model mic și subtil, dar mai întâi de toate ,foarte feminin. Astfel de avantaje oferă poșetele și gențile plic. În gama de produse doamnaposetuta.ro găsești o gamă largă de modele de dimensiuni S și M. Alege-le pentru a crea cele mai elegante și formale stilizări - perfecte pentru ocazii importante. O geantă plic este o geantă care îți permite să te simți confortabil la orice eveniment. Plicurile din piele fiabile, clasice, cu un format standard și un design original sunt foarte populare în rândul doamnelor. Dacă ești în căutarea unei astfel de genți- verifică neapărat oferta din magazinul nostru online.

Gențile plic: genți de damă ideale pentru ieșiri importante

O poșetă este o alegere bună dacă trebuie să fie în primul rând un plus pentru ținuta ta - un accent subtil, nu o strălucirea stilului tău. Te poți aștepta la acest efect dacă îmbraci rochia neagră preferată și tocurile înalte sau alegi o ținută de carnaval excepțional de elegantă. Un plic la modă va fi complementul său perfect. Comandă una dintre ofertele noastre - pe doamnaposetuta.ro, te așteaptă doar cele mai la modă modele la un preț bun! poșete și genți plic de care te îndrăgostești Poșetele și gențile plic sunt cele mai sofisticate dintre toate tipurile de genți. Cu toate acestea, dimensiunile lor mici nu înseamnă că designul lor trebuie să fie minimalist. Poate fi economic și subtil - funcționând deosebit de bine în stilizările modeste și elegante. Dar poate fi și mult, mult mai îndrăzneț. În colecția pe care magazinul nostru a pregătit-o pentru tine,găsești ambele versiuni ale genții plic. Dacă dorești un stil delicat - alege modele uni, în nuanțe subtile, pastelate (sau absolut clasice, adică negru). Iar când vrei să te lași dusă de val puțin, îți recomandăm plicurile în auriu și argintiu, precum și cele din material lăcuit sau decorate într-un mod mai expresiv. O geantă plic funcționează oriunde nu puteți folosi o geantă casual.

Genți plic la nunți

O nuntă este un eveniment important pentru întreaga familie. Fiecare dintre membrii săi își dorește să prezinte partea lor cea mai bună, de asemenea, vizual. Acest lucru este vizibil mai ales în stilizările femeilor și fetelor- chiar și în cele mai mici accesorii. La nuntă standardul este o geantă elegantă.

Criteriile de selectare a unei genti sunt foarte restrânse - alegem modele la modă în prezent. Multe mirese, alegând rochia de mireasă și accesoriile potrivite, se inspiră din oferta marilor creatori de modă. De sub aripile lor apar proiecte spectaculoase, orbitoare, care sunt amintite mulți ani după spectacol. Când vine vorba de genți - plicurile lăcuite domină ani de zile podiumurile și sălile de nuntă. Gențile la modă pentru o nuntă sunt accesorii care strălucesc și atrag atenția.

Oferim genți plic pentru nunți la prețuri atractive. Magazinul nostru oferă accesorii fiabile, durabile și finisate frumos în diverse stiluri și culori. Găsești genți la modă de la mărci precum Collection, Belluci, David Jones, Diana & Co, Kewechris și Nobo.

Poșete mici pentru mână și cu curea

Printre clientele noastre elegante, le distingem pe cele care poartă doar genti lăcuite, formale pentru evenimente importante – tocmai pentru ele am pregătit accesorii în următoarele culori: auriu, șampanie, argintiu și negru .Foarte populare sunt și gențile matlasate și modelate.

Geanta pentru o ieșire importantă

    • La modă

Moda feminină nu are un singur nume. Caracterul, simțul estetic și stilul de viață sunt de o mare importanță aici. Doamnele cu caracter puternic și curajoase ajung adesea la genți de damă sub formă de geantă plic cu o aplicație atrăgătoare. Poate fi o inscripție grozavă sau un design cu sclipici cunoscut din cultura pop. În magazinul nostru avem, de asemenea, genți tip plic originale – dar și formale.

    • Elegantă

Când ne pregătim pentru un eveniment mare, cumpărăm deseori modele de accesorii și articole de îmbrăcăminte bine-cunoscute. Este vorba atât de croială, cât și de culoare. Pentru persoanele care nu doresc să riște, funcționează bine gentile-plic elegante, negre. Alegând un astfel de model - îl putem combina ușor cu diverse culori și variante de stil. O geantă plic mică, neagră, este un plus neutru atât pentru stilizarea bogat decorată, cât și pentru ținuta oficială minimalistă.

Geanta-plic atemporală nu doar pe covorul roșu

Ține minte: alegând o geantă-plic sau orice altă geantă de pe site-ul doamnaposetuta.ro, ai siguranța, că cumperi accesori la modă dar și solide. Te pregătești să ieși la o petrecere cu prietenii tăi, te întrebi ce fel de geantă este potrivită pentru o întâlnire sau poate intenționezi să cumperi o geantă elegantă pentru o întâlnire de Crăciun în familie? O geantă -plic este o soluție pentru tine. În zilele noastre, o geantă-plic este un must-have pentru garderoba unei femei. Te încurajăm să profitați de oferta noastră atractivă și bogată. Cumpărăturile la noi reprezintă o investiție de ani de zile fără a plăti în exces. Aruncă o privire la modelele disponibile în prezent și alege-l pe cel care îți atrage cel mai mult atenția!

Din păcate, produsul nu a fost găsit!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro