Încarc datele...
Sortează după:

Trolerul optim pentru copii – și călătoriile devin experiențe!

Împachetarea pentru o vacanță este o provocare, chiar și pentru adulți! Și când ne gândim la copii ... Aceste nesfârșite tone de lucruri (și vom rămâne în continuare fără 3 perechi de pantaloni), toți iubiții urși de pluș, creioane, benzi desenate ... Fără o valiză mare pentru copii, nu facem față!

O știm foarte bine, motiv pentru care în oferta noastră găsești trolere spațioase pe roți pentru copii, care îi încântă cu motive neobișnuite din basmele lor iubite (deși oferim și modele pentru pasionații de călătorie ceva mai în vârstă). Pe de altă parte, părinții adoră trolerele noastre și confortul de utilizare. Toată lumea este mulțumită!

Trolere pentru copii, care îi bucură și pe părinți

În această secțiune, combinăm așteptările părinților cu dorințele copiilor - este foarte greu să obții un 2 în 1 mai bun! Tinerii adepți călătoriilor sunt încântați să aleagă modele colorate care, în afară de culorile vii, încântă și cu motive sofisticate - acestea sunt fluturi fabuloși, fețe zâmbitoare și alte desene pentru băieți și fete.

Toate trolerele pe roți pentru copii garantează confortul în timpul utilizării – celor mici cât și celor mari. Acestea sunt în primul rând mânerele telescopice care se adaptează ușor. Datorită lor, ne putem trage bunurile fără a pierde viteza – imaginează-ți numai jocul de-a goana după comori, întotdeauna la îndemână. Deci cine este mai rapid până la ieșirea din aeroport? Aleargă!

Când valizele pentru copii se transforma într-un scaun confortabil, tot ce trebuie să faci este să pliați mânerul și să găsești un perete care să servească drept suport. Și banca noastră mobilă este gata!

Valizele pe roți fac din fiecare călătorie o descoperire plăcută - chiar și atunci când hotelul este cu adevărat departe și avem o oră de mers pe jos! Bagajele pentru copii pe roți sunt, de asemenea, apreciate de cei mari, pentru care purtarea bagazele proprii și a copiilor lor nu este sarea vieții ...

Trolere pentru copii – ce model alegem pentru fetițe? Care îi bucură pe băieței?

Știm că nuanțele contează. Mai ales dacă produsul este destinat celor mai tineri! Din acest motiv, o valiză pentru copii trebuie să fie perfecționată și personalizată corespunzător.

Pentru o tânără călătoare, recomandăm valize pentru copii în culori demne de o tânără domnișoară adevărată. Toate acestea sunt nuanțe de roz, care sunt un fundal dulce pentru modelele cu buline, iepurași zâmbitori , modele florale ăi mai ales i przy bufnițele pline de viață.

Pentru adolescentele care merg în capetele îndepărtate ale lumii, recomandăm valize pentru copii într-un stil mai matur. Acestea sunt culori mai modeste și motive universale care populare pentru mulți ani de acum încolo. Fluturași fascinanți și bulinele mereu la modă, -fiecare femeie matură visează ca trolerul copiilor să fie al ei... Iar dacă fiica ei nu are nimic împotrivă-de ce nu?

Troler pe roți pentru copii – alege-l cu cap

Alegerea unei geanți bune pentru călătorie nu este ușoară. Când vine vorba de un troler pe roți pentru copii - problema pare de două ori dificilă. Din fericire, Doamna Posetuta ușurează lucrurile - în oferta noastră găsești doar valize pentru copii de cea mai înaltă calitate care garantează o utilizare satisfăcătoare - de ani de zile!

Acestea au, mai presus de toate, roți foarte rezistente, care nu își vor depune armele pe gropi și „pietre de piatră”. Ele pot face față cu ușurință terenurilor neuniforme și defecțiunilor neașteptate - știm că uneori sunt foarte greu de prezis. Mai ales când luăm parte la cea mai bună joacă de curse cu trolerele!

Trolere de copii – teste în nenumărate feluri!

Datorită faptului că sunt expuse la numeroase teste, trolerele pentru copii trebuie să fie, în general, extrem de rezistente la leziuni mecanice. Acest lucru păstrează lucrurile în siguranță. La rândul nostru, câștigăm un sentiment de siguranță că pachetul revine din vacanță întreg.

Pentru a face acest lucru, folosim materiale de înaltă calitate - policarbonat foarte durabil sau un material armat care rezistă la abraziuni.

Datorită acestui fapt, trolerul pentru copii crește odată cu ei și nevoile lor. Nicio pierdere a valorii estetice!

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro