Încarc datele...
Sortează după:
Recomandăm

Portofele dama

Indiferent dacă ești un iubitor de genți elegante sau de genți mari, printre articolele pe care le ai mereu cu tine, există un portofel de damă încăpător. Un portofel de damă din piele este un accesoriu necesar pentru fiecare femeie care apreciază ordinea în poșetă. Portofelele de damă sunt locul în care depozităm numerar, carduri de plată, carduri de program de loialitate, documente sau fotografii ale celor dragi. Datorită faptului că îl scoți de cel puțin câteva ori pe zi, asigură-te că portofelul tău din piele este funcțional, elegant și confortabil de utilizat. La Doamnaposetuta.ro, te așteaptă portofele de damă elegante și la modă - modele ieftine și durabile de la producători renumiți. O selecție largă de culori, modele și dimensiuni face mai ușor să găsești portofelul din piele visat, care să se potrivească atât cu culoarea genții de mână, cât și cu personalitatea ta. Consultă oferta noastră și comandă un portofel de damă din piele fără a pleca de acasă!

Portofele de damă – ieftine, rezistente și de firmă

Mic și la îndemână? Mare și încăpător? Sau poate ceva în mijloc? Fiecare femeie are nevoi și așteptări diferite - de aceea am pregătit portofele din piele elegante în multe dimensiuni, culori și stiluri. În oferta noastră găsești portofele de damă din piele închise cu capse, magnet și fermoar, astfel încât să poți alege cu ușurință cea mai convenabilă opțiune. Urmărește portofele de damă în dimensiunile S-XXL de la producători polonezi, italieni și francezi precum Pierre Cardin, Lorenti sau Diana & Co. Un portofel din piele de marcă este o garanție a fiabilității și durabilității - alegând un model din oferta noastră, pui accentul pe designul modern și cea mai înaltă calitate. Vrem ca portofelul de damă cumpărat de pe Doamnaposetuta.ro să te servească mulți ani, motiv pentru care selectăm cu atenție poșetele din piele pentru femei pentru catalogul nostru online.

Portofele de damă din piele naturală și ecologică

În magazinul online Doamnaposetuta.ro, găsești diverse portofele de damă din piele naturală - unul dintre cele mai frecvent utilizate materiale pentru producția de mercerie. Portofelele de damă din piele ecologică devin tot mai populare, deoarece emit perfect material natural și, în același timp, sunt mai ieftine și potrivite pentru vegetarieni și vegani. Pentru a găsi un portofel de damă din piele ecologică sau naturală, poi folosi filtre care accelerează semnificativ procesul de căutare. Fiecare portofel de damă din piele disponibil în oferta noastră se caracterizează printr-un design de înaltă calitate, la modă și un preț bun, astfel încât găsești cu siguranță ceea ce cauți. Portofelele de damă din piele oferite sunt adaptate la așteptările femeilor la modă și moderne care își cunosc foarte bine nevoile. Ai încredere în experiența noastră și alege portofelele ieftine de damă, selectate cu atenție. Produsele din această colecție sunt, de asemenea, cadouri perfecte pentru mama, bunica, soția sau o colegă de la serviciu. Alege designul care atrage atenția, adaugă un portofel de damă la modă în coș și aștepeaptă expedierea - procesăm imediat toate comenzile, astfel încât să poți primi portofelul de piele de damă visat chiar și a doua zi!

Găsește geanta ideală pentru portofelul ! Genți tip messenger De mână și gen plic Genți shopper Cufăre Universale și de zi cu zi Clasice Ghiozdane

Portofele din piele – modă, calitate și atemporalitate

Portofelele de damă din piele sunt accesorii care cer să fie privite cu atenție. La fel ca și gențile, portofelele de damă din piele sunt în primul rând practice, cu acea diferența mică (sau poate o uriașă?) că rămân ascunse de cele mai multe ori. Toate femeile își ascund portmoneele undeva în partea de jos a genții - la urma urmei, depozităm în ele obiecte de valoare, cum ar fi bani sau documente. Deci, oricât de mult ne-am dori, portofelele de damă din piele nu pot fi afișate 24/7. Deci, de ce merită să ne concentrăm pe realizarea unui portofel de damă din piele la modă, frumos și realizat din cele mai bune materiale? Ne grăbim cu explicații! Unul dintre elementele cheie care determină alegerea unui portofoliu este calitatea acestuia. Nu e de mirare că cele mai populare printre femei sunt portofele din piele - un material durabil și elegant, care se adaptează nevoilor noastre și chiar și după câțiva ani de utilizare zilnică, arată în continuare minunat. Portofelele de damă din piele sunt ca pantofii și jachetele din piele - oferă confort și, în același timp, sunt atât de rezistente încât nu trebuie să le controlăm starea la fiecare pas. Așadar, putem spune cu siguranță că pielea naturală și ecologică este ceva care portofelele de damă iubesc cel mai mult.

Portefelul de damă din piele – un accesoriu pe termen lung, în prim plan

Apare și dispare. Cine este? Nu, nu este Józek, căruia Beata Kozidrak nu a vrut să-i cruțe noaptea, ci un portofel de damă de piele ,pe care îl scoatem și îl ascundem din când în când. Ceea ce este rar expus are o putere misterioasă de a atrage și capta atenția. Un portofel la modă de damă este, prin urmare, o celebritate printre accesoriile de lux - trăiește ascuns zilnic, dar atunci când apare, se află în centrul atenției. Te întrebi de rolul tău în toate acestea? Este simplu, tu ești bodyguardul lui care nu-și ia ochii de pe stea și, în același timp, permite tuturor părților interesate să o privească bine. Deci, pentru acest scurt moment de popularitate, merită să alegi portofele din piele cu adevărat unice, care vor fi amintite. La urma urmei, nu este nimic mai plăcut decât să te întrebe persoana care așteaptă la coadă: „Îmi pare rău, de unde ai luat acel portofel frumos?” Fiecare dintre noi este diferit și vede lumea într-o culoare diferită. De aceea, în oferta noastră găsești o adevărată revoltă de culori! Portofelele de damă din piele sunt disponibile în cele mai la modă culori - de la negru și roșu clasic, până la griul atenuat, bleumarin și verde, până la combinații eficiente de mai multe culori. Nu am fi noi înșine dacă nu am alege un model, motiv pentru care oferim portofelele din piele pentru femei cu motive florale într-un stil frumos de toamnă, portofele de damă din piele cu motiv de broască țestoasă, precum și portmonee din piele cu știfturi.

Portofele de damă exclusive

Oferta noastră include portofele de piele de lux pentru femei. Gândindu-ne la cei mai pretențioși clienți, prezentăm modele lăcuite care se potrivesc perfect stilului persoanelor care poartă genți strălucitoare, pantofi sau accesorii glamour. Pentru cei care doresc să iasă în evidență, recomandăm portofele de damă cu o imitație de piele de animal, de exemplu reptile sau leopard cu păr natural. Avem și modele finisate cu blană, piele întoarsă naturală sau piele ecologică imitând lemnul. Prestigiul acestor produse este sporit de producția și designul italian. Portofelele noastre la modă de damă sunt disponibile în mai multe dimensiuni.

Oferta satisface așteptările atât iubitorilor de accesorii mici, îngrijite, cât și a celor care păstrează mai mult decât mijloace de plată în portofele lor. Mărimile L și XL permit, de asemenea, să porți un telefon (pe care îl plătim tot mai des), carnețel, carduri cadou, carduri de reducere etc. Portofelele de damă ,de la magazinul nostru, mari din piele sunt echipate cu numeroase sloturi pentru carduri, mai multe compartimente pentru bancnote și buzunare pentru monete, precum și ferestre pentru fotografii sau cardul de identitate.

Un portofel din piele de damă poate semăna cu un etui sau cu un portmoneu clasic. Poți alege dintre multele forme, inclusiv universale; portofele dreptunghiulare și pătrate.

Portofele de piele masculine

Magazinul nostru oferă nu doar portofele de damă. De asemenea, avem portofele din piele pentru bărbați, ieftine, bine făcute. Printre acestea există modele mici, medii și mari, cu o fixare pe partea superioară sau ascunsă sub clapetă. Oferim accesorii elegante și universale care găzduiesc multe articole și garantează siguranța în transportul acestora. Culorile portofelelor pentru bărbați sunt păstrate în culori clasice oscilând în jurul clasicului negru, bleumarin, gri și maro.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro