Încarc datele...
Sortează după:

Portofele dama mici

Gusturile pot varia și gusturile se schimbă frecvent. Uneori alegem, de exemplu, o geantă imensă în stil shopper, într-o nuanță de fucsia matură. Alteori, ne dorim negrul clasic într-un format mai mic. Indiferent de ce fel de geantă ne însoțește în timpul ieșirii - umplerea interiorului său rămâne neschimbată. Cu siguranță găsim aici un telefon, cheile casei și un portofel mic de damă. Sau omologul său mai mare - dacă ne place să avem întotdeauna toate cărțile de plastic cu noi!

Portofele de damă sunt, totuși, mai mult decât un simplu loc pentru documente, mărunțișuri și bancnotele care au nevoie de puțin mai mult spațiu. Este o piesă vestimentară eficientă care trebuie să se potrivească multor stiluri. Și o astfel de sarcină nu este ușoară. Cu toate acestea, doamna Torbalska are propriile modalități dovedite…

Portofel de damă – mic, dar cu multe posibilități

În timp ce ne rafinam oferta, prioritatea noastră este un finisaj eficient, fără a fi nevoie să renunțăm la confortul de utilizare. Și astfel portofelul de damă - mic și mare, păstrează aceleași posibilități!

Portofele de damă mici de la Doamna Posetuta atrag efectiv atenția și se încadrează cu ușurință în multele tale scene la modă. Poți alege între modele modeste în culori solide sau propuneri mai nebunești.

Portofel de damă mic în culori clasice – ce alegi?

Pentru a satisface așteptările ridicate, în portofoliul nostru găsești portofele de damă mici care încântă cu culorile clasice. Credem că uneori „mai puțin este mai mult”, motiv pentru care oferim nuanțe renumite, fără completări inutile, care nu vor „ciocni” cu alte articole de garderobă.

Poți alege de exemplu un portofel de damă mic în următoarele culori:

 • griul demn
 • argintul bogat
 • pământiu
 • roșul aprins
 • maroul clasic
 • nuanțe mai puțin evidente de galben.

Dacă, mai presus de toate, apreciezi soluțiile atemporale care arată corect, indiferent de circumstanțe și stil, sugerăm să alegi negru sau gri.

Pentru fanii propunerilor mai sofisticate, oferim portofelul mic, din piele. Este îngrijit, cu un motiv frivol, dar nu fără eleganță. Fix la țintă!

Portofele de damă mici, dar foarte efective!

Acum trecem la portofele mai îndrăznețe - ajungem la cele mai înalte rafturi și alegem de acolo modele cu adevărat unice. Este o măiestrie bine-cunoscută, care este supravegheată în permanență chiar de doamna Torbalska. În plus, o mulțime de buzunare confortabile și modele unice. Este greu să găsești soluții mai exclusive !

De exemplu, se recomandă un portofel din piele mic, care, în afară de un design interesant, poate încânta și prin lipsa totală de repetabilitate a modelului. Acesta este un avantaj al pielii naturale care nu poate fi comparat cu propunerile ecologice.

De asemenea, se remarcă prin durabilitatea sa excepțională, care merită - mai ales în cazul unui portofel purtat în fiecare zi și peste tot!

Portofel de damă mic din piele – calitatea înaltă mereu la un preț bun!

Un portofel din piele de damă se poate lăuda cu numeroase buzunare sau cu un compartiment pentru mărunțișuri. Aceasta este o soluție utilă care elimină necesitatea de a purta o geantă suplimentară.

Aici găsești, printre altele, portofele mici exclusiviste de damă, care, în afară de calitatea înaltă, conving și cu un motiv de piele de șarpe.

Acesta este vârful șicului care este perfect pentru multe stilizări. De asemenea, am scăldat portofelul de damă mic cu acest model în diferite nuanțe:

 • roșu aprins
 • verdele șters
 • bronzul elegant
 • culoarea mierii la modă
 • combinația atemporală black&white.

Dacă te interesează un portofel de damă mic, eficient și confortabil atunci – acest model deja îți zâmbește!

 • cz
 • sk
 • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro