Încarc datele...
Sortează după:

Ghiozdane bărbătești – pentru călătorii și pentru birou

Moda este încă în viață - datorită acestui fapt, se schimbă constant, servind noi stiluri și combinații interesante. De câțiva ani încoace, se întorc favoritele ei – ghiozdanele bărbătești și de damă. Nu numai că au devenit o parte a sortimentului nostru de garderobă, dar au început și să ne însoțească în circumstanțe noi și noi ...

Ghiozdane bărbătești pentru serviciu

Indiferent unde te duci, vrei să arăți bine și să te simți confortabil. Înțelegem asta. Din acest motiv, oferta Doamna Posetuta include ghiozdane bărbătești elegante pe care îi poți lua cu tine chiar și pentru a lucra la birou.

Nu te teme de stilul lor sportiv. De exemplu ghiozdanul bărbătesc scăldat în negru, ralizat din piele ecologică de cea mai înaltă calitate, este o propunere originala care arată minunat și cu o cămașă albă, cu blugii îndrăgiți sau cu pantofii casual.

Un ghiozdan bărbătesc pentru serviciu este o comoditate de utilizare incontestabilă, fără a pierde aspectul lustruit. Suntem siguri că numeroasele buzunare interne și externe garantează locul potrivit pentru cele mai importante lucruri, pe care dorești să le ai întotdeauna aproape de tine.

În plus, mânerele puternice și bine proiectate care nu se lipesc de umeri, chiar și sub sarcini grele. Cu siguranță îl acceptăm ca asistent al anului!

Ghiozdanul bărbătesc pentru întâlniri

Mergi la o întâlnire promițătoare? Trebuie să iei cu voi câteva lucruri mărunte, inclusiv un pulover suplimentar, în cazul în care tovarășei din acea seară i se face frig…

O propunere sportivă și elegantă, încorporată în grafit, este de neprețuit.Un astfel de ghiozdan bărbătesc este un compartimentat spațios închis cu velcro, un buzunar cu fermoar și două buzunare suplimentare care te ajută să păstrați lucrurile îngrijite și ordonate.

În partea din față, găsești, de asemenea, o mulțime de spații interesante securizate cu încuietori argintii, care sunt locul perfect pentru un telefon, chei, șervețele și bomboane – la tot ceea ce dorești să ai acces ușor și rapid.

Ghiozdane bărbătești în stil sportiv

Doamna Posetuta cu toate acestea, nu fuge de rădăcinile ghiozdanului. În portofoliul nostru, avem o mulțime de ghiozdane cu o aură sportivă, care sunt perfecte pentru o excursie la magazin (sunt într-adevăr spațioase) și pentru o călătorie mai scurtă.

Modelele propuse sunt în primul rând de cea mai înaltă calitate. Ne concentrăm pe cele mai bune materiale care garantează o utilizare confortabilă - de ani de zile.

Știm că un ghiozdan bărbătesc care ne însoțește în timpul călătoriilor de zi cu zi și al călătoriilor mai îndepărtate trebuie să reziste mult. În primul rând, greutatea lui - uneori până la refuz.

Ghiozdanele noastre bărbătești sunt disponibile în dimensiunile M, L și XL, ceea ce îți permite să le ajustezi la dimensiunea așteptărilor și nevoilor tale. Poți fi liniștit cu privire la mânerele, curelele și curelele de umăr - sunt foarte rezistente și greu de zgâriat.

Elementele la care merită să fim atenți (în afară de valorile estetice) sunt spațiile bine proiectate - interne și externe. Un ghiozdan bărbătesc bun trebuie să încapă foarte multe și să aibă totul bine organizat. Buzunarele și compartimentele spațioase - fixate cu velcro și fermoare se vor ocupa de această chestiune. Datorită acestui fapt, știi că nimic nu va cădea din ghiozdan fără știrea și consimțământul tău.

De asemenea, adăugăm câteva buzunare deschise pentru obiectele mici la care dorești să ai acces ușor. Și rețeta succesului ghiozdanului este gata!

Ghiozdanele bărbătești mărimea XL – pui în el aproape tot!

Doamna Posetuta se înclină în fața nevoilor mari și oferă ghiozdane bărbătești și ele de dimensiuni mari. Acest XL se va potrivi întregii lumi masculine - poți împacheta cartea preferată, un pulover gros, un set de instrumente și o cantitate mare de ceva de băut. Dacă ghiozdanul trebuie să te însoțească în timpul unei plimbări romantice prin câmpurile nesfârșite și vântul tocmai acum bate cel mai rău, aruncă și un zmeu - cu siguranță vei găsi un loc pentru el!

Buzunarele interioare mici cu fermoare sunt o modalitate dovedită de a ține în siguranță portofelul și documentele importante. Iar exteriorul cuprinde tot ceea ce îți place să ai la îndemână. Și poți cuceri lumea!

Ghiozdanul bărbătesc pentru mersul la munte sau la sală

Acum o propunere pentru cuceritorii tipici care nu se tem de nicio expediție la munte și sunt bucuroși să viziteze sala de sport. Aceștia sunt ghiozdanele bărbătești într-un stil tipic sportiv, lipsit de orice subevaluări vizuale. Am acordat prioritate confortului și unei forme simple.

Prin urmare, nu vom găsi aici fermoare decorative și buzunare ușor atrăgătoare. Fermoarele negre apar pe spate și pe față. De asemenea culorile inserție laterale adaugă un vârf de caracter, dar fără nicio exagerare. Este „masculin”.

Acest ghiozdan masculin măsura XL are numeroase spații pentru o bună organizare, care încap mult. Și aici nu uităm de mânerele confortabile care nu vor fi deranjante, chiar și după câteva ore de purtare cu multă greutate.

Nu merită să ne credeți pe cuvânt – trebuie testat pe spatele propriu.

Ghiozdane bărbătești de la Doamna Posetuta – de ce merită să le ai?

Dacă ne întâlnim aici, înseamnă că ești în căutarea unei soluții confortabile într-un stil sofisticat care să te servească ani de zile. Ai ajuns la locul potrivit! Fiecare dintre modelele pe care le propunem este o măiestrie și cea mai înaltă calitate a materialelor utilizate.

Toate acestea sunt unite de un design bun, datorită căruia fiecare dintre stilizările tale este completată de un element interesant. O gamă largă de culori și forme înseamnă că poți utiliza ghiozdanul bărbătesc din oferta noastră la birou și în locurile mai puțin formale.

Alege între ghiozdanele elegante din piele ecologică sau opțiuni sportive tipice. Ambele sunt aliniate cu cele mai noi tendințe și soluții clasice. Să știi că o astfel de geantă nu va ieși din modă mult timp.

Este important dacă decizi să cumperi un ghiozdan bărbătesc din materiale de înaltă calitate - Doamna Posetuta știe că îl vei purta mult timp - lăsă-l să fie întotdeauna la timp!

Fă cunoștință cu oferta noastră și alege ghiozdanul în stilul tău!

Din păcate, produsul nu a fost găsit!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro