Încarc datele...
Sortează după:

Mizează pe eleganșa casuală, alegând mocasinii

Mocasinii își trag istoria din cultura indienilor care au fost adevărați campioni în confecționarea unor tipuri de încălțăminte moi, confortabile și foarte durabile. Mocasinii de damă la modă sunt o tendință fierbinte care este în vigoare de mai multe sezoane.

Mocasinii de damă: cu ce îi combinăm?

Mocasinii sunt probabil unul dintre cele mai populare tipuri de încălțăminte, destinate atât bărbaților, cât și femeilor. Ca încălțăminte de zi cu zi, se caracterizează prin confort și lipsa unor ornamente specifice, iar datorită principiului de execuție, sunt practici și merg bine în combinație cu orice ținută casual. Principala caracteristică care determină acest lucru este simplitatea modelelor și posibilitatea de a le face în orice culoare. Mocasinii de damă sunt confecționați din piele în nuanțe naturale sau din piele vopsită special. Femeile solicită, de obicei, cereri mult mai mari atunci când vine vorba de alegerea pantofilor pentru un set de îmbrăcăminte, căutând mai des pantofi albastru sau roșu. Mocasinii de damă la modă sunt încălțăminte care a domnit pe podiumurile din prima ligă a celor mai eminenți designeri de câteva decenii și nu există niciun indiciu că această situație se va schimba. Pe picioarele unor vedete atât de mari precum Taylor Hill, Naomi Campbell, Kaia Gerber, Bella Hadid, Cindy Crawford, Kate Moss sau Anja Rubik, observăm mocasini de damă în diferite versiuni. La urma urmei, aceste nume determină ce este la modă în acest sezon. Mocasinii contemporani de damă sunt de origine indiană, dar sunt modificați semnificativ, păstrând forma tradițională doar în linii generale și ca concept. Cu toate acestea, aceștia sunt încă printre cele mai confortabile modele de încălțăminte purtate în perioadele de tranziție, când picioarele necesită o protecție mai mare împotriva frigului. Doamnele pot conta, de asemenea, pe detalii suplimentare care adaugă mai multă delicatețe și stil feminin pantofilor. Acestea includ catarame decorative și un toc ușor mai înalt.

Mocasini de damă la modă– zilnic mână în mână cu eleganta

Mocasinii de damă se numesc altfel - „alergare silențioasă”, ceea ce sugerează că rămân moi și lipsiți de accesorii precum tocuri metalice sau tălpi întărite. Sunt nu numai o încălțăminte practică, ci și la modă și foarte des alese chiar de oameni din cercurile de elită. Proiectarea mocasinilor este realizată de cei mai mari maeștri din această profesie, iar pantofii lor de pe piețe ating prețuri astronomice. Cele mai tipice trăsături ale mocasinelor la modă de damă includ cusăturile realizate la exterior, adesea accentuate cu un fir gros și colorat, o talpă înfășurată în jurul călcâiului pantofului, un toc plat și o tăietură caracteristică a degetului. Mocasinii de damă sunt clasificați nu numai ca cei mai confortabili, dar și ca pantofi de zi cu zi universali. Aceasta înseamnă că pot fi purtați cu succes atât cu pantaloni sport, cât și cu o fustă sau chiar un costum. Vara, se potrivesc și cu pantaloni scurți, purtați pe picioarele goale în conformitate cu cerințele modei. Mocasinii de damă la modă sunt o propunere pentru femeile cărora nu le place rutina și nu se tem să experimenteze cu diferite variante de stil. Mocasinii de damă la modă sunt o ofertă pentru femeile de toate vârstele.

Din păcate, produsul nu a fost găsit!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro