Încarc datele...
Sortează după:

O geantă sport damă are multe nume. La fel cum există multe ocazii de a o lua cu tine. O întâlnire ocazională după serviciu? O scurtă excursie la cinema pentru a vedea filmul preferat? Sau poate o pereche de pantaloni drăguți și o discuție cu o prietenă - după un antrenament intensiv la sală, bineînțeles? Gențile sport damă intră fără probleme! La urma urmei, stilul sportiv este la fel de acceptabil în centrul orașului ca și în călătoriile de vacanță. Stilurile din ce în ce mai populare combină ținutele casual cu accesorii elegante și, invers, accesoriile sport cu ținutele chic. Nimeni nu se miră de adidașii sau pantofii sport purtați cu rochii sau chiar cu un costum de femeie. O geantă de sport damă, cum ar fi o geantă de mână tip borsetă, purtată pe umăr pentru a se potrivi cu o jachetă elegantă, nu este, de asemenea, o surpriză. Toate variațiile pe tema modei în ediția sa cea mai confortabilă sunt acceptabile.

Gențile sport damă de la Doamna Posetuta se potrivesc cu ușurință la multe stiluri și garantează, de asemenea, confortul uzual. Dimensiunile lor mari (deși în oferta noastră găsiți și modele mai mici) în acelați cu o formă interesantă constituie un duo cu aspect estetic, care aduc multă bucurie atunci când sunt purtate!

Geantă sport damă pentru o ținută sportivă

Moda ținutelor sport a depășit pereții sălilor de sport, a sălii de gimnastică sau a vestiarelor de la piscină. Ținutele confortabile și convenabile pot fi găsite pe străzile orașelor mici și mari, pe promenadele de la malul mării și pe cărările de munte. Manifestarea unui stil de viață liber, dragostea pentru libertate și lipsa restricțiilor este ceea ce ne place cel mai mult. Deci, cum se raportează geanta de mână a unei femei la acest stil? Ei bine, aceasta a căpătat o dimensiune ușor diferită față de cea anterioară. Geanta sport damă poate avea forma unei poșete purtată pe șold, a unui shopper la modă pe curele lungi, a unui rucsac sau a unei genți de călătorie universale, dar elegante. Fie că o asortezi cu o bluză sport, o salopetă de damă, un palton de iarnă sau o cămașă albă, această geantă îți oferă un sentiment de relaxare și de lipsă de griji.

Genți sport damă – diferite forme de croială pentru toate așteptările tale

Gentile sport de damă sunt o adevărată temă fluvială! Portofoliul nostru extins ne permite să alegem dintre modele unice care pot fi ușor adaptate stilizărilor sportive tipice și celor cu o notă de eleganță.

Doamna Posetuta oferă numeroase soluții colorate și originale - merită să fi atentă la următoarele:

  • genți sport de damă mari 
  • genți sport de damă sub forma unor ghiozdane elegante
  • genți tip cufăr , ideale pentru excursiile-mici sau mari
  • genți sport de tipul borsetelor de talie

Culori maro care se potrivesc stilizărilor de toamnă, negrul clasic potrivit pentru orice ocazie sau culoarea feminină și captivantă a visiniului – plonjează cu noi în marea de culori și alege gențile sport de damă pentru diverse ocazii și circumstanțe. Îți oferim modele care merg bine în sala de gimnastică, la o întâlnire, în timpul unei ieșiri în oraș și într-o scurtă călătorie la mare.

Geanta sport de damă-de ce să ții cont când o alegi?

O geantă sport este concepută pentru a găzdui cele mai necesare lucruri, pentru a le permite să fie purtate confortabil și să nu ia privirea de la alte articole de îmbrăcăminte.este o sarcină dificilă? Da, dar gențile noastre sport de damă au ajuns la arta perfecțiunii!

Gentile de antrenament de damă ar trebui să fie relativ spațioase. La urma urmei, trebuie să împachetezi încălțăminte sport, haine, un prosop, multă apă ... și o carte, o banană, produse cosmetice și papuci! Multe, nu?

Liniștește-te, geanta noastră pentru antrenament în culoarea muștarului sau versiunea sa mai clasică de un albastru marin cu siguranță face față. O geantă sport de damă de umăr poate să indeplinească cu succes funcția de bagaz de mână într-o călătorie cu avionul.

Deci, dacă ești în căutarea unei genți 2 în 1 eficientă - optează pentru una cu o formă mare într-un stil care combină caracterul sportiv cu o tentă de eleganță. Atunci când alegi o geantă spațioasă, merită să acorzi o atenție specială curelei - aceasta trebuie să fie foarte solidă pentru a suporta o încărcătură grea și pentru a asigura confortul la transport.

Lăsăm problemele culorilor în seama simțului tău estetic – te asigurăm că, la Doamna Posetuta, vei avea multe de ales!

Geantă sport într-o versiune mini

Gentile sport de damă nu sunt doar de dimensiuni mari. Putem alege un model în care încap doar un telefon și un portofel - de asemenea mic. Aceasta este o opțiune pentru fanele modei distractive care nu au probleme cu combinații mai puțin convenționale de articole de îmbrăcăminte individuale.

Geanțile sport de tip borsetă de talie din portofoliul nostru este ideală pentru blugii tăi preferați, dar merge bine și cu pantalonii de trening. O poți alege ca însoțitoarea ta în timpul unei ieșiri „în oraș” sau când alergi prin obstacole către magazinul local. Este perfectă în ambele situații.

Pentru doamnele cărora le place să aibă ceva mai mult cu ele, dar nu neapărat literalmente „la îndemână” - o geantă de sport mică poate lua forma unui ghiozdan. Pielea ecologică îl condimentează cu un vârf de nobilime, iar posibilitatea de a o purta pe spate sau pe un umăr nu îi elimină caracterul sportiv. Reprezintă comoditatea și confortul, care sunt recomandate și pentru un tricou alb sau o cămașă drăguță cu teckel.

Gențile sport de damă-pregătite pentru utilizarea zilnică

După cum vezi, gențile sport de damă au multe nume. În portofoliul nostru veți găsi modele în mărimea L și cele care se laudă cu o siluetă subțire în mărimea XS. Mulțumită acestui fapt, știi că există o geantă sport damă de umăr ideală care te așteaptă pe tine și prietena ei mai mică, care este deja dispusă să meargă la cumpărături fără obligații cu tine și prietena ta.

Ce le leagă? Stilul unic, precizie de manoperă, materiale de cea mai înaltă calitate și caracterul universal. Geanta sport de damă pentru antrenament este recomandată și călătorilor - poate nu pentru o călătorie în jurul lumii, ci pentru zonele calde sau pentru un ceai londonez la ora 17:00 - cu siguranță!

Gândește-te ce culoare a genții se potrivește cel mai bine cu restul garderobei tale și ce mărime se va potrivi nevoilor tale. Venim cu o gamă largă de modele, dintre care cel puțin 3 îți vor fura inima. Și vor sări imediat pe umărul tău.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro