Încarc datele...
Sortează după:

Cizmele înalte – practice și la modă

Sezonul de toamnă - iarnă ne aduce adesea o aură în schimbare. Pentru această perioadă, merită să ai cizme înalte, confortabile, care nu numai că îți încălzesc gambele, ci și slăbesc optic silueta și te ajuta la evidențierea a ceea ce este cel mai atractiv la ea.

Cizmele peste genunchi la modă

Alegerea conștientă a încălțămintei afectează confortul mersului, dar și aspectul siluetei noastre. Cizmele corect selectate sunt cel mai puternic element al unei ținute, mai ales în stilurile minimaliste promițătoare la modă.

Triumful cizmelor peste genunchi de damă este confirmat de cele mai noi colecții de la casele de modă din întreaga lume. Fără îndoială, la asta au contribuit și influențatori social media și vedetele care, folosind sfaturile stilistilor profesioniști, sunt capabili să creeze un aspect extraordinar adaptat siluetei.

La ce să fim atenți înainte de a cumpăra o pereche de cizme

Când achiziționezi articole de îmbrăcăminte și accesorii individuale, trebuie să te concentrezi asupra tipului de material din care este fabricat produsul. Acest lucru este important, mai ales dacă vizăm oferte atractive din punct de vedere economic. Calitatea produselor trebuie să meargă mână în mână cu un preț favorabil - acesta este motto-ul nostru în magazin www.doamnaposetuta.ro

Cizmele de damă, care se bucură de interesul nemărginit al clienților noștri - sunt confecționate din piele ecologică. Un exemplu aici sunt cizmele Sergio Todzi - din piele artificială. Pielea ecologică funcționează în condiții meteorologice dificile; este ușor de curățat și tolerează bine expunerea la ploaie. În plus, pantofii din piele ecologică sunt mult mai ieftini decât cei din materiale organice.

Lungimea căpușelii superioare este importantă - una selectată necorespunzător poate scurta și îngroșa silueta. Cizmele înalte te ajută să slăbești gambele și coapsele prea masive, în timp ce cizmele la mijlocul gambei subliniază ceea ce vream să camuflăm.

Cele mai la modă culori ale cizmelor pentru sezonul toamnă-iarnă

În prezent, vedem o revenire excelentă la culorile naturale, conservatoare. Această tendință se aplică și încălțămintei. Alegând cizmele de damă în culori clasice, ești sigură că le asortezi la fiecare stil și ocazie.

Cizmele gri de damă purtate zilnic se potrivesc bine cu îmbrăcămintea în următoarele nuanțe: portocaliu, negru, culoarea nisipului și a deșertului, albastrul pal, muștar, roșu, verde închis, bleumarin. Ele sunt, de asemenea, completate și de culorile : vinețiu, grafit și roz. Ai nevoie de un stilist? Fii tu acela! Gândește-te cum să alegi cizmele de damă perfecte pentru silueta ta. Cizmele înalte gri se potrivesc siluetei triunghi inversat sau măr. Distrage atenția de la lărgimea părții superioare și se concentrează pe picioarele subțiri.

Cizmele elegante și înalte de damă sunt de neînlocuit în situații oficiale. Pantofii negri sunt baza absolută a oricărei garderobă. Ține minte ca toate articolele vestimentare - de la talie în jos – să fie de culoare închisă, de exemplu, negru sau grafit. Această regulă te ajută să îți prelungești și să îți subțiezi optic picioarele.

Elementele de stil negru arată excelent în contraste, de exemplu spre alb, galben, auriu deschis, roșu. Nu îți fie teamă să asortezi cizmele întunecate la culorile neon vibrante. Combină cu îndrăzneală cizmele negre de damă cu degradeuri și abstracții holografice.

Vă încurajăm să urmăriți oferta noastră.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro