Încarc datele...
Sortează după:

Fii trendy la plajă sau la bazin – ale cei mai la modă șlapi

Șlapii de damă sunt încălțăminte extrem de confortabilă în mii de soiuri, de la modele de plajă și piscină până la modele elegante pe toc înalt pentru rochii elegante.

Majoritatea oamenilor asociază șlapii cu o piscină, saună sau alte locuri în care sunt folosite băile publice. În domeniul încălțămintei confortabile fără tocuri, s-au făcut multe schimbări, datorită cărora acești pantofi au devenit o parte a modei de zi cu zi. În prezent, șlapii de damă sunt unul dintre tipurile tipice de încălțăminte pentru vară. Desigur, sunt încă disponibile modele tipice de piscină, care sunt perfecte și pentru plajele de la mare, protejând împotriva nisipului fierbinte sau a amenințărilor neașteptate asupra picioarelor. Totuși, tot mai multe modele de acest tip apar pe străzi ca încălțăminte tradițională de zi cu zi, apreciată în special de femei.

Modelele de șlapi de damă sunt o categorie la fel de bogată ca sandalele sau pantofii și, prin urmare, există posibilitatea de a alege ceea ce îți place cel mai mult sau ce se potrivește perfect cu îmbrăcămintea purtată frecvent. Femeile care au propriul stil pot decide între înălțimea tocurilor, culoarea și modelul de croială al șlapilor dar și caracterul lor - mai sportiv sau mai formal.

Șlapii de damă – pentru plajă, piscină sau petrecerile rafinate

Șlapii de damă, care se găsesc în magazine sunt, de exemplu: șlapi înalți cu talpă din lemn echipată cu toc sau pe o talpă de plută, șlapi clasici cu curea îngustă sau largă, șlapi cu degetele acoperite din material împletit, șlapi la modă de tipul peep toe, pe un toc înalt, tip sport – cu o talpă plată și cu partea de sus prinsă cu capse, dar și șlapi de casă sau cei confecționați din cauciuc. Varietatea de modele este atât de mare încât doar în această categorie găsești un model potrivit pentru orice ocazie posibilă, de la o plimbare pe plajă până la o petrecere elegantă. Numărul de soluții este probabil mult mai mare, deoarece practic orice pantof poate fi transformat cu puțină imaginație în șlapi de damă, lipsindu-i de fixare și lăsând doar partea din față a suprastructurii. Posibilitățile sunt limitate doar de imaginația designerilor și, desigur, de utilitatea unor astfel de modele.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro