Încarc datele...
Sortează după:

Gențile messenger bărbătești – cele mai importante lucruri mereu la îndemână

Se pare că bărbații nu au nevoie de genți. Si totusi! Un portofel umplut până la limită, un telefon mobil, cheile de acasă, cheile mașinii, un mic dosar ... Unde să-l pun?! Gentile messenger bărbătești sunt bucuroase să ia toate comorile bărbaților la bord!

Geanta messenger bărbătească – confortabilă și la modă

Gențile messenger bărbătești te fac să scurtezi definitiv procedura de întindere a buzunarelor blugilor.

Uită de mâinile și gândurile ocupate - de acum înainte ai totul într-un singur loc sigur și confortabil. Întotdeauna la îndemână!

Doamna Posetuta are grijă, ca geanta messenger bărbătească să se înscrie în cele mai noi trenduri, să fie universală și să meargă cu mai multe stilizări. Nu te teme că, din cauza geanții, trebuie să petreci mai mult timp alegând articolele vestimentare potrivite - gențile bărbătești pe care le oferim sunt atemporale și clasice.

Datorită acestui fapt, arăți întotdeauna corect și elegant - chiar și în cazul unui aspect mai sportiv.

Gențile messenger bărbătești – eleganță în formă mică

Portofoliul nostru include genți messenger bărbătești din piele, care au fost scăldate în culori închise. Este vorba despre griul negru și rece, care este recomandat pentru circumstanțe mai formale.

O astfel de geantă messenger bărbătească te poate însoți cu ușurință în timpul afacerilor profesionale, semnând un contract cu un notar sau o întâlnire de seară promițătoare. Suntem siguri că candidata pentru ACEEA UNICĂ apreciază combinația unei genți messenger negră cu o cămașă albă, bine călcată. Merită să alegi blugii și pantofii preferați la granița eleganței și a stilului sportiv. Stilul cu efect WOW este gata.

Geanta messenger bărbătească – organizație bună și sigurnața înainte de toate!

În ciuda dimensiunilor reduse, geanta messenger bărbătească poate încăpea foarte multe. Poți alege un model cu buzunare interne cavernoase sau unul care a fost echipat suplimentar cu un mic buzunar extern,închis cu fermoar . Acesta este un loc bun pentru cheile de acasă sau pentru un telefon pe care vrei să îl ai întotdeauna la îndemână.

Decide, dacă fermoarul trebuie să iasă în evidență și să fie element decorativ. Atunci alege una de un argintiu elegant . Buzunarul și închiderea lui pot fi mai discrete – potrivindu-se cu nuanța culorii genții messenger. Modelele bărbătești din sortimentul nostru sunt lipsite de accesorii inutile - presupunem că uneori „mai puțin este mai mult”.

Pentru domnii care consideră că gențile messenger bărbătești sunt mai neserioase, oferim un model cu o priveliște atractivă plasă în partea frontală.Deși tot elgantă, dar cu o tentă sportivă

Gențile messenger bărbătești în stil sportiv

Ca răspuns la nevoi sofisticate, portofoliul nostru include și genți messenger bărbătești într-un stil mai sportiv. Aceste modele sunt recomandate în fiecare zi și în zilele de sărbătoare, garantând o potrivire perfectă cu tricoul iubit și cu o cămașă în carouri mai puțin plăcută.

Aceste genți messenger bărbătești pot fi folosite la birou (dacă codul vestimentar nu este impus rigid) sau la plajă. Și se vor simți grozav în ambele locuri!

Avantajul lor suplimentar este culoarea – gențile bărbătești într-o versiune sportivă sunt îmbrăcate nu numai la negru și gri . Această secțiune include, de asemenea, o geantă messenger bărbătească într-o nuanță interesantă de albastru și un model mai îndrăzneț scăldat în negru, cu inserții atrăgătoare.

Toate gențile oferite sunt echipate cu buzunare interioare și exterioare confortabile și spațioase (cu fermoar). Este o garanție a unei bune organizări și convenabilă pentru cele mai importante lucruri pentru bărbați!

Recunoaște care geantă de la Doamna Posetuta îți place cel mai mult?

Din păcate, produsul nu a fost găsit!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro