Încarc datele...
Sortează după:

Geanta plic de seara

Te pregătești pentru o seară promițătoare? Atunci scoate cele mai bune lucruri din garderobă și strălucește pe covorul roșu! Nu contează dacă silueta ta impecabilă este subliniată de o rochie neagră ajustată, paiete strălucitoare sau un costum în stil masculin - gențile de seară pe care le oferim fac ca fiecare stilizare să fie cu adevărat unică.

Poți alege dintre modele care diferă prin formă, culoare și dimensiune. Un lucru este sigur - fiecare dintre ele încape cele mai importante comori pe care trebuie să le ai întotdeauna cu tine!

Gențile plic de seară– alege modelul preferat și evidențiază stilul tău!

Vremurile în care o geantă plic de seară era întotdeauna neagră și dreptunghiulară sunt uitate. Acum poți ajusta forma, culoarea și chiar structura materialului la simțul tău estetic și la o creație rafinată cu efect WOW.

În magazinul nostru găsești modele clasice, pe care le-am condimentat cu un indiciu de modernitate - le poți combina cu ușurință cu creații în stilul celor din primele pagini ale ziarelor. Dacă dorești mai multă originalitate, alege gențile plic de seară cu un motiv modern de piele de aligator și cu un lanț ce arată de milioane.

Am avut grijă și de fanii luminii strălucitoare - aceștia vor iubi ale noastre poșete de seară lăcuite , care poate fi ținute de mânerele confortabile.

Genți de seară elegante – categorii

Gențile noastre de seară îmbracă diferite forme - oferim, printre altele:

  • cufere în stil de seară
  • genți plic de seară elegante cu caracter
  • mai puțin evidentele,genți de seară rotunde
  • modele cu decorație matlasată
  • genți plic negre de zi cu zi , care pot fi folosite și la evenimente mondene
  • genți pentru ieșirile importante într-un stil clasic.

Toate acestea sunt finisajul perfect pentru stilul tău bine gândit - un efect electrizant este ținut în mânecă! Deși poate ar fi mai potrivit să scriem „în poșetă” - la urma urmei, rochia neagră are rar mâneci :)

Genți de seară colorate–pregătite pentru o ieșire cu rezultat scontat!

Portofoliul nostru include genți de seară originale și elegante, a căror formă este concepută de clasici renumiți. De asemenea, oferim modele mai puțin evidente, aliniate cu o abordare modernă a subiectului genților pentru ocazii speciale.

Acestea surprind prin culori mai puțin standard. Cine a spus că o mică geantă de seară neagră trebuie să fie neagră? Exact! Creațiile în tonuri de pământ mai moi au, de asemenea, ceva de spus. Atunci merită să optezi pentru variante de culoare „mai deschise” care nu vor îngreuna excesiv stilul.

Doamna Posetuta oferă, printre altele, genți recent la modă în tonuri de miere, nuanțe foarte feminine de roz (care nu „țipă” de culoare și rămân în fundalul stilistic) și plicuri de seară scăldate în culori albastre ale libertății.

O gamă largă de nuanțe îți permit să alegi geanta potrivită pentru o rochie unică - acest lucru este important, deoarece cu un stil atât de atent gândit trebuie să ai grijă de nuanțe. Ele decid dacă faci în cele din urmă o impresie electrizantă cuiva.

Genti de seară– sumar

Gențile de seară pe care le oferim sunt modele renumite care sunt umplute până la refuz cu eleganță. Indiferent dacă alegi clasicele sau alegi forme mai îndrăznețe - poți fi sigură că adăugi un accent sofisticat aspectului tău.

În plus față de valorile estetice, gențile plic de seară se vor prezenta, de asemenea, ca un seif portabil pentru comori. În ciuda dimensiunilor lor reduse, gențile vor conține tot ce vrei să ai cu tine în seara aceea.

Telefon, card de credit, rujul preferat (și cum!) - totul are loc în buzunare spațioase, înconjurate de un stil sofisticat. Nu vei avea nevoie de nimic altceva (cu excepția unui zâmbet)!