Încarc datele...
Sortează după:

Setul de valize potrivit pentru fiecare călătorie

Un set de valize, de culoare și stil uniforme, dar cu articole individuale de dimensiuni diferite, este modul perfect de a face bagajele. Fie că este vorba de o călătorie de afaceri de câteva zile sau de o vacanță în familie de câteva săptămâni. Călătoriți cu avionul, trenul, mașina. Nici o problemă. Pentru a nu vă îngrijora înainte de a pleca că nu veți putea încăpea în singura geantă, merită să cumpărați din timp un set practic.

O valiză nu este suficientă? Nici o problemă! Doamnaposetuta.ro v-a pregătit seturi de valize de călătorie - perfecte atât pentru călătorii scurte, cât și pentru cele mai lungi. Depinde de dvs. dacă un set de trei sau patru valize este potrivit pentru dvs. Cel mai important lucru este să vă adaptați la nevoile dvs. la parametri precum dimensiunea și materialul valizelor. Valize din material din poliester sau din plastic mai rezistent - ABS sau policarbonat.

Care este diferența dintre o valiză din material textil și una din plastic?

În general, valizele din material textil sunt mai ieftine decât cele din plastic, dar au tendința de a se murdări mai repede. Există, de asemenea, îngrijorarea că acestea ar putea fi tăiate. Pe de altă parte, cele din policarbonat sunt rezistente la murdărie și deformare, iar cele din polipropilenă sunt extrem de durabile. ABS este un material popular și destul de ieftin. Este adesea folosit pentru fabricarea valizelor de cabină. Un lucru este sigur - în oferta noastră veți găsi un set de valize ușoare și moderne, pe care le puteți lua cu dumneavoastră în fiecare călătorie.

De ce să alegeți un set de valize?

De ce să investești într-un kit? Există cel puțin câteva motive. În primul rând, de obicei aveți nevoie de mai mult de o geantă sau valiză pentru a vă împacheta toate bagajele. Și dacă e așa - de ce nu pot fi într-un stil consistent? Este un avantaj pentru că veți arăta mai bine la aeroport sau în gară și, cel mai important, este mult mai ușor să vă găsiți bagajele printre bagajele altor persoane.

Doamnaposetuta.ro a pregătit pentru tine o gamă largă de seturi de valize. Veți găsi valize din 2 piese, ideale pentru o călătorie scurtă, precum și valize din 4 piese, care vor satisface așteptările familiilor care pleacă în vacanță pentru mai multe săptămâni. Un preț bun, un design unic și cea mai înaltă calitate a manoperei - de aceea merită să comandați de la noi. Doar câteva clicuri și setul de valize ales va fi livrat direct la adresa pe care ați indicat-o.

Fiecare valiză din set are o dimensiune diferită, datorită căreia selectarea geamantanului potrivit pentru lucrurile împachetate sau alegerea dimensiunii optime pentru nevoile curente este o joacă de copii. La urma urmei, vom avea nevoie de o geantă de dimensiuni diferite pentru o excursie de weekend în afara orașului cu mașina proprie, iar alte nevoi vor apărea atunci când vom împacheta întreaga familie pentru o vacanță în străinătate cu avionul.

Ceea ce este, de asemenea, foarte important - atunci când cumpărăm un set de valize, avem de obicei posibilitatea de a depozita valizele nefolosite într-una, cea mai mare. La fel ca păpușile matrioșka, gențile se potrivesc unele în altele și ocupă practic la fel de mult spațiu ca o singură valiză, cea mai mare. În acest fel, nu trebuie să vă gândiți unde să vă depozitați bagajele între călătorii.

Un set de valize cumpărat ca un set este mai ieftin

Atunci când vă gândiți să cumpărați mai multe valize, merită să calculați costul. Aici, la Doamna Posetuta, dovedim că achiziționarea unui set este adesea o soluție mult mai rentabilă decât achiziționarea de valize individuale. În loc să irosiți bani pe valize noi la nesfârșit, este mai bine să vă gândiți la următoarea călătorie și să vă bucurați pentru mult timp de un set durabil și multifuncțional.

Ce set de trolere să alegi?

Recomandăm în special seturile de trolere mai mari, din 4 piese, deoarece acestea sunt cele mai versatile. Ele sunt utile mai ales dacă călătorești des și pe diferite distanțe. Cu mai multe tipuri diferite de bagaje în același stil la îndemână, poți combina setul de genti perfect pentru orice ocazie. De exemplu, pentru o călătorie scurtă de weekend iei doar troler de cabină și un cufăr, iar pentru o călătorie mai lungă - o valiză spațioasă și mare. De asemenea, setul facilitează călătoria într-un grup mai mare - valizele de același stil sunt mai ușor de găsit, de exemplu, pe centura de bagaje de la aeroport.

La Doamnaposetuta.ro, ne concentrăm nu numai pe cea mai înaltă calitate a lucrării și pe parametrii tehnici excelenți ale trolerelor pe care le oferim. Designul este la fel de important pentru noi. Colecția pe care am pregătit-o include atât seturi minimaliste care încântă cu eleganță, cât și design, colorate și dinamice. Care dintre ei pleacă în curând acasă?

Valizele cu patru roți sunt foarte ușor de manevrat și dirijat, ceea ce este extrem de util atunci când călătoriți cu copii sau când trebuie să luați mai multe bagaje. Chiar și o valiză grea poate fi dirijată ușor și ușor. Acestea necesită mult mai puțin efort decât, de exemplu, valizele cu două roți - sunt stabile și, datorită mânerelor telescopice reglabile, sunt, de asemenea, foarte practice.

Un set de valize într-o singură culoare și stil este un accesoriu la modă pentru o familie care călătorește împreună. Aceasta vă va ajuta să ieșiți în evidență din mulțime și chiar să vă localizați mult mai ușor bagajele, de exemplu, într-un aeroport aglomerat.

Din păcate, produsul nu a fost găsit!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro