Încarc datele...
Sortează după:

  Genți de mână de epocă - moda iubește o întoarcere în trecut

  Dacă urmărești îndeaproape podiumurile lumii, știi perfect că unele modele și accesorii sunt uitate doar pentru o clipă și apoi - chiar și cu dublă forță - ne duc în ispită. Genților vintage li se dă o a doua viață.

  Vrei să ajungi la o ofertă care să fie hitul incontestabil al ultimelor sezoane? Te invităm să te familiarizezi cu oferta din această secțiune. Stilul vintage se descurcă excelent aici și este fericit să prezinte tot ce are mai bun.

  Gențile de damă vintage – cu farmecul care nu se demodează

  Prietenele noastre au „aerisit garderoba” și au schimbat genți de damă vintage cu modele mai moderne. La rândul nostru, le-am lua cu plăcere pe cele pe care le-au găsit de modă veche.

  Din fericire pentru noi, cele mai mari case de modă și designeri care se respectă au invitat galanteria din trecut până în prezent. Aruncați o privire genților noastre de modă vintage!

  Nu le lipsește clasa și stilul atemporal, reîmprospătate cu un indiciu de modernitate. Aici găsim culori mai îndrăznețe, finisaje rafinate și forme mai puțin frecvente în trecut. Puteți opta pentru:

  • genți clasice într-un stil vechi
  • mici genți messenger vintage
  • omologii lor puțin mai mari
  • genți vintage mărimea XL dreptunghiulare(care pot cuprinde întradevăr multe lucruri)
  • sau ghiozdane climatice.

  După cum poți vedea, există multe dintre care să alegi! Suntem convinși că fiecare dintre fanii ofertelor vintage vor găsi ceva pentru ei înșiși.

  Ce culoare pentru geanta ta vintage?

  Este posibil ca această întrebare să nu fie ușor de răspuns. Mai ales că Doamna Posetuta oferă genți vintage în cele mai frumoase culori, care subliniază minunat stilul și caracterul unic al acestui interesant accesoriu de lux.

  Îți sugerăm să arunci o privire la culoarea nemuritoare de maro matur, care adăugă eleganță și se potrivește perfect cu alb, negru și gri. Geantii de damă vintage maro , de preferință într-o nuanță caldă, îi place compania blugilor și pantofilor îndrăgiți pe un ton similar.

  Fanele modelelor clasice vor ajunge probabil fără să clipească la renumitele genți în nuanțe de roșu , care este foarte deschisă tuturor combinațiilor de modă. Nu are nici roșu, nici portocaliu strălucitor - forma sa universală îi va captiva pe mulți!

  Doamnele nehotărâte găsesc cu ușurare în combinația bine proporționată dintre două culori clasice , care în stilul vintage arată perfect.

  Pentru cele care doresc un pic mai multă nebunie în coloristică- nuanța de miere , mai sofisticată, care de câteva sezoane se află mereu pe coperțile revistelor care se respectă. Și verdele sticlos , care a devenit un clasic al genului.

  Deci, ce culoare a genții vintage vei invita în garderoba ta?