Încarc datele...
Sortează după:

Geanta bărbătească pe umăr – confort și eleganță

Mergi într-o călătorie cu mașina sau în vacanță în străinătate? Te deplasezi prin oraș și nu vrei să pui portofelul, documentele și alte accesorii utile în buzunarele pantalonilor? Cea mai bună soluție pentru tine sunt gențile de umăr pentru bărbați din oferta noastră. Acestea sunt produse moderne realizate pentru bărbați pragmatici care apreciază soluțiile simple și recunoscute. Pe site-ul Doamnaposetuta.ro cele mai la modă și cele mai funcționale modele, pe care le poți comanda cu primire acasă la tine. Gentile de umăr bărbătești, adică gențile messenger și cele reporter, sunt accesorii care nu pot lipsi din colecția modernă pentru bărbați. Există situații în care pur și simplu un ghiozdan nu funcționează, deoarece este prea sportiv pentru ocazii formale, iar buzunarele pantalonilor, cămășii sau jachetei nu sunt capabile să încapă toate articolele pe care vrei să le ai la îndemână. Acesta este momentul în care gențile de umăr bărbătești la modă, care se potrivesc bine cu hainele casual și smart-casual, vin în ajutor. Poți așadar să le iei cu tine la universitate, la bibliotecă, la serviciu, precum și la cumpărături și întâlniri cu prietenii. Este greu să găsești un accesoriu mai universal decât gențile de umăr pentru bărbați din colecția de pe Doamnaposetuta.ro.

Gențile bărbătești de umăr : pe care să o alegi?

Doamnaposetuta.ro oferă o gamă largă de genți messenger pentru bărbați.Oferim atât cele din piele naturală, piele întoarsă, cât și alte materiale funcționale și durabile. În magazinul nostru, distribuim doar produse de cea mai înaltă calitate - mărcile renumite sunt cea mai bună garanție a satisfacției tale, motiv pentru care acordăm o mare importanță reputației producătorului, ale cărui genți de umăr pentru bărbați sunt incluse în oferta noastră. Alegând o geantă de înaltă calitate, poți fi sigur că poate fi utilizată timp de mulți ani și va deveni un element preferat al fiecărui stil. Una fără de care pur și simplu nu vi ieși din casă. Oferim nu numai genți messenger clasice și foarte incăpătoare - potrivite, de exemplu, pentru transportul cărților sau documentelor - ci și așa-numitele genți reporter: modele mai mici, dar la fel de funcționale. O gamă largă de dimensiuni și culori te ajută să adaptezi geanta de umăr la nevoile tale. De asemenea, îți recomandăm toate modelele prezentate ca un cadou pentru un soț, un frate, tată sau un coleg. Calitatea lor de bun gust și designul modern și cu adevărat masculin atrage chiar și cei mai pretențioși bărbați.

Poate cauți altă geantă? Serviete Borsete plic și pentru talie Genți pentru laptop

Fii gata pentru orice

Ți s-a întâmplat vreodată să pleci de acasă fără telefon sau fără portofel? Nu este dificil să uităm de lucrurile importante la îndemână, când trebuie să le căutăm de fiecare dată în tot apartamentul. Gentile de umăr bărbătești rezolvă această problemă, deoarece îți permit să depozitezi toate obiectele într-un singur loc. Când vii acasă, despachetezi doar lucrurile pe care le folosești, lăsând portofelul, caietul și documentele în geantă. În acest fel, chiar dacă te trezești prea târziu pentru a ajunge la timp la serviciu, trebuie doar să iei geanta din cuier și să fii sigur că nu ai uitat nimic. Genti de umăr pentru bărbați sunt de asemenea de neînlocuit în situații neprevăzute. O geantă tip messenger capabilă este perfectă pentru cumpărături, precum și la universitate sau la serviciu. Având o geantă cu tine, poți ascunde cu ușurință cadoul surpriză primit, o carte în premieră a unui autor preferat sau un fișier de documente pentru examinare de mâine. Gentile de umăr pentru bărbați sunt deosebit de utile pentru bărbații care călătoresc cu mijloacele de transport în comun - mâinile pline de obiecte care nu se pot încadra în buzunare nu sunt o soluție foarte confortabilă într-un autobuz sau tramvai supraaglomerat. Ai grijă de confortul tău alegând o geantă messenger sau o geantă reporter pe care le utilizezi mulți ani.

Genți bărbătești de umăr – un element de neprețuit al modei urbane

Moda urbană se concentrează pe confort, așa că, pe lângă pantofii confortabili, un hanorac lejer și o jachetă caldă, stilul tău trebuie să includă și o geantă de umăr spațioasă. Scoțând telefonul, portofelul și cheile din buzunar și păstrându-le în siguranță în geantă, nu îți mai faci griji că vor cădea sau vor fi deteriorate când stai jos. În geantă de umăr, toate articolele necesare sunt protejate de materialul durabil. Un avantaj suplimentar al geanții de umăr pentru bărbați este prezența a numeroase compartimente interne și externe - deschise dar și fixate cu fermoar sau Velcro. Datorită compartimentelor practice, poți organiza spațiul din geantă plasând cheile departe de ecranul smartphone-ului. Aceste compartimente sunt, de asemenea, excelente pentru stocarea monedelor și a cardurilor de credit atunci când nu dorești să iei portofelul cu tine. Decizi singur cum porți genți de umăr. O poți agăța cu nonșalanță pe un umăr sau o poți agăța în diagonală - ultima variantă este excelentă pentru mulțimile de oameni, prevenind furtul. De asemenea, este imposibil ca cineva să-ți deschidă neașteptat geanta, pentru că o ai întotdeauna la îndemână, spre deosebire, de exemplu, de un ghiozdan.

Genți de umăr bărbătești la modă, din piele ecologică

Atunci când alegem gențile de umăr pentru bărbați în oferta Doamnaposetuta.ro, acordăm o mare importanță reputației producătorului și calității de fabricație. Dintre gențile noastre pregătite special pentru bărbații moderni, cel mai mare grup sunt modelele din piele ecologică durabilă, care nu numai că arată grozav, dar sunt potrivite și pentru vegetarieni și vegani care nu poartă accesorii din piele naturală. În plus, oferta noastră include, de asemenea, genți pentru laptop pe care le poți purta în mână sau peste umăr - fabricate din nailon impermeabil, care reprezintă cea mai bună protecție pentru computer sau documentele care sunt transportate. Selecția de genți de umăr pentru bărbați la Doamnaposetuta.ro este largă și ne completăm în mod regulat colecția cu modele noi. Chiar dacă de data aceasta nu găsești o geantă de umăr care să răspundă nevoilor tale, vizitează-ne peste o lună și verifică noile produse pe care le pregătim deja cu gândul la voi! De asemenea, ne poți scrie - vom fi bucuroși să aflăm ce geantă cauți și vom face tot posibilul pentru a completa oferta noastră cu modelul visat de tine.

Moda bărbătească – caracteristicile stilistice ale genții de umăr

Moda bărbătească se caracterizează prin simplitatea formelor, prin modelele geometrice și culorilor sigure. Alternative la gențile feminine și gențile bărbătești sunt gențile de umăr, de talie sau servietele pentru bărbați. Geanta din piele pentru bărbați este de bază - este deținută de bărbați de toate vârstele, prezentând diferite stiluri și având diferite stiluri de viață. Indiferent de diferențele dintre gențile de umăr pentru bărbați – din piele, putem vorbi despre câteva caracteristici comune:

  • Culori precise

Bordo, roșu, grafiti, negru, bleumarin – acestea sunt gențile din piele bărbătești. Acest accesoriu de umăr pentru bărbați se potrivește atât cu stilurile casual, urban, smart casual și cu coduri de birou. Se combină ușor cu alte culori, iar murdăria de pe acesta nu este vizibilă la prima vedere.

  • Design simplu

Dreptunghiulară sau pătrată - aceasta este forma unei geantă de umăr din piele pentru bărbați. În timp ce în moda pentru femei aplicabilă universal pare evident că caracteristicile practice ale unui produs dat sunt combinate cu finisajul său frumos și estetic, în lumea modei masculine, simplitatea are prioritate. Sunt toți bărbații minimalisti?

  • Universalitate

Este dificil să-ți imaginezi un domn care are ¾ din dulapuri pline cu genți. Acest accesoriu este de obicei disponibil în cantitate maximă de 3 articole într-o garderobă bărbătească. O geantă de umăr din piele pentru bărbați ar trebui să fie flexibilă din punct de vedere stilistic, astfel încât să se poată combina cu ușurință atât cu o jachetă, cât și cu hainele de zi cu zi.

Geanta bărbătească pentru serviciu

Gențile pentru bărbați variază în mărime, în principal datorită scopului lor. Purtarea unei serviete medicale este tipică pentru bărbații care fac muncă mentală, în timp ce gențile messenger sunt potrivite pentru bărbații care lucrează manual.

  • Munca fizică

Geanta de umăr pentru bărbați – din piele, sub formă de geantă messenger - este o soluție confortabilă pentru bărbații care nu transportă obiecte mari la locul de muncă; foi, accesorii sau laptopuri. Un astfel de accesoriu cum este o geantă de umăr pentru bărbați din piele este folosit pentru a depozita obiecte precum: telefon, instrumente mici, recipient pentru alimente, sticle, șervețele. Un minim de două buzunare și o fermoar solid – așa ar trebui să fie echipată o geantă de umăr pentru bărbați Geanta îți permite să stochezi multe articole de zi cu zi și este disponibilă în mai multe dimensiuni în magazinul nostru. Gențile reporter sunt, de asemenea, foarte populare.

  • Munca la birou

O geantă bărbătească pentru birou ar trebui să fie mare - cât de mare? Depinde de dimensiunea documentelor și dispozitivelor electronice transferate. Cel mai adesea este o geantă de umăr spațioasă din piele pentru un laptop. Trebuie să conțină documente A4. Este adesea caracterizată printr-o organizare interioară excelentă, spre deosebire de o geantă tip messenger . Există buzunare mari și buzunare mici, de exemplu pentru pixuri, precum și compartimente.

Te așteptăm să cunoști oferta noastră.

 • cz
 • sk
 • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro