Încarc datele...
Sortează după:

Geanta cu lant

Când alegem lucrurile pentru o ocazie importantă, alegem de obicei combinații clasice căptușite cu eleganță. În viața de zi cu zi aglomerată, nu ne dorim întotdeauna un stil formal și combinații inteligente de articole vestimentare individuale. Cu toate acestea, vrem să arătăm bine. Atunci o geantă cu lanț îți vine la îndemână!

Este o modalitate simplă de a îți face ținuta mai atractivă și nu trebuie să îți limitezi stilul sofisticat!

Geanta cu lanț– zi de zi dar și de sărbători

Dacă ne întâlnim în acest loc, înseamnă că ești în căutarea unei genți cu lanț, al cărei stil universal deschide ușa unei multitudini de soluții de styling. Ești în locul potrivit!

În această secțiune găsești genți cu lanț care te însoțesc cu plăcere în drumul spre birou. Poate că nu vei pune jumătate din gospodăria ta în ele, dar efectul WOW este garantat. Iar cele mai necesare lucruri - un telefon, un portofel mic și cheile de acasă vor fi fericiți să sară în noua geantă messenger! Ce zici de fuziunea sa cu bronzul demn? Sau poate ajungi la o umbră de albastru marin non-evidentă? La Doamna Posetuta ai de unde alege!

Geanta cu lanț – pentru situațiile speciale

Modelele din portofoliul nostru vor funcționa bine atunci când, după o zi obositoare de muncă, dorești să mergi la o cafea la restaurantul tău preferat. Cu o prietena sau cu jumătatea ta. Suntem siguri că fiecare dintre ei va aprecia acest accent sofisticat al garderobei tale.

O geantă elegantă cu lanț nu va scăpa de atenția unui brunet atractiv care se va plimba seara prin parc cu câinele său . Este bine că interiorul ascunde telefonul - puteți schimba cu ușurință numerele ...

Cine știe, poate în următoarele zile poșeta cu lanț va merge cu tine la o cină romantică. Ar fi o poveste frumoasă cu un element interesant de stil în fundal!

Geanta cu lanț – care este culoarea ta preferată?

O geantă cu lanț elegantă nu cunoaște limite de culoare. Pe vremuri, eleganța era înrădăcinată în negru profund. Astăzi avem mai multă deschidere cu privire la această problemă, datorită căreia o cămașă bine călcată poate fi fermecătoare împreună cu un messenger cu lanț de nuanță galbenă.

O geantă cu lanț roșie și cu o tentă bordo la rândul său, este recomandată când mergi la magazin, la o întâlnire sau la o mare gală - ai deplină libertate atunci când vine vorba de utilizarea acestuia. Această culoare regăsește în multe circumstanțe - mai ales dacă o combini cu o nuanță de ruj selectată corespunzător. Acesta este doar un set feminin!

Doamna Posetuta se asigură că gențile cu lanț prezente în magazinul nostru online îndeplinesc cele mai sofisticate nevoi. Din acest motiv, găsești modele scăldate în griuri elegante,culorile ruginii potrivite circumstanțelor tomnatice, culori bej pentru cele care iubesc culorile pământii sau intrigantele nuanțe marine. Îndrăznește să ieși în apele adânci ale originalității și să asortezi gențile cu lanț cu viziunea ta unică despre tine!

Genți messenger cu lanț, uimesc prin formă și mărime

Nu este nimic de ascuns, o geantă cu lanț de obicei nu se regăsește într-o dimensiune mare. Este predestinată să ia tronul într-o haină mai impresionantă, ascunzând ținute elegante. Deși o poți combina cu ușurință cu stilizări mai puțin sofisticate, această geantă se caracterizează printr-o eleganță fără efort care se potrivește cu mărimea XS.

La noi găsești:

  • genți cu lanț în formă dreptunghiurală
  • modele mai rotunjite
  • genți rotunde cu lanț
  • genți de umăr cu lanț cu o închidere suplimentară în față.

Toate propunerile de mai sus sunt fixate cu fermoar - datorită acestui lucru poți fi sigură că comorile tale sunt în siguranță. Chiar și atunci când alergi după tramvaiul care scapă sau omul vieții tale în goana ta nebună. Nimic nu va cădea din geantă fără consimțământul și cunoașterea ta.

Unele genți damă cu lanț sunt echipate cu buzunare interne suplimentare - acesta este modul nostru renumit de a menține lucrurile în ordine. De asemenea, într-o situație în care gențile trebuie să conțină doar câteva articole necesare.

Geanta damă cu lanț – care model este pentru tine?

Știi deja că o geantă damă cu lanț este recomandată atenției tale dacă ești în căutarea unui model universal care să combine caracterul, atemporalitatea și eleganța.

Le-am cuprins în nuanțe de visiniu matur, culori de miere mai puțin evidente, culori ale adâncimilor mării, dar și negru clasic și gri formal. Depinde de tine (și de garderoba ta!) ce eroi de culoare se vor dovedi a fi preferatele tale.

Toate gențile sunt conectate cu un element comun sub forma unui lanț argintiu - datorită acestuia, chiar și pantalonii de trening arată elegant.

Acesta este un alt avantaj al unei genți cu lanț de la Doamna Posetuta. Combin-o cu diferite stiluri - este un bun tovarăș să ieși în rochii mulate, cămăși presate, dar și blugii tăi preferați și treninguri mai ponosite. Îți garantăm că gențile cu lanț vor face ca fiecare garderobă a ta să fie și mai grandioasă.