Încarc datele...
Sortează după:

Mizează pe teniși confortabili , care întregesc stilizația ta de zi cu zi

Tenișii de damă sunt o reflectare perfectă a stilului casual și o modalitate de a păstra ușurința sportivă și a accentua tinerețea în designul tău de zi cu zi.

Tenișii sunt asociați cel mai adesea cu activitatea fizică și sunt ocazional tratați ca pantofi de mers pe jos. Cu toate acestea, datorită confortului ridicat, tenișii de damă din ce în ce mai la modă își găsesc drumul în garderoba de zi cu zi și sunt purtați la muncă sau la cumpărături.

Noile tendințe care introduc pe piață încălțămintea de zi cu zi cu un stil sportiv nu sunt doar transferul ideii pe stradă, ci și numeroase schimbări de design. Tenișii de damă au culori intense, astfel încât pot fi combinați cu rochii, fuste sau pantaloni scurți. Pantofii la modă cu glezna înaltă, de culoare roz intens, sunt o idee mai degrabă pentru fetele tinere, dar o femeie matură poate combina și tenișii galbeni sau albaștri cu o jachetă sport. Tenișii de damă colorați sunt introduși pe piață de companii cunoscute care și-au echipat modelele tradiționale cu dungi de piele vopsită, șireturi colorate și inserții multicolore. Pentru doamne, este mai ales o oportunitate de a merge confortabil în fiecare zi, fără a fi nevoie să suporte durerea de picioare cu tocuri înalte.

Tenișii – noul stil al modei urbane

Tenișii de damă îți găsesc drumul în moda de zi cu zi de la terenuri de sport și benzi de alergat, devenind un element al stilului casual. Versiunile stradale ale tenișilor diferă ușor de modelele sportive tipice, care apar în magazine în culori multicolore, cu modele sau decorate cu știfturi, nituri și mărgele. Una dintre cele mai interesante modalități de a folosi tenișii este de a le combina cu ținute ușoare de vară, rochii florale, fuste și pantaloni. Cu toate acestea, culoarea cea mai la modă și atemporală este albul, universal, potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

În plus față de șireturile standard sau cu încrucișări în loc de șireturi prinse tipic, există și teniși la modă fără legare, dar care sunt mult mai puțin practici, mai ales la alergare, deoarece nu garantează o aderență atât de bună la picioare. Din acest motiv, tenișii fără șireturi sunt tratați ca mocasini clasici.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro