Încarc datele...
Sortează după:

Plicuri și rinichi pentru bărbați – spațioase, ușoare și practice

Când pleci într-o călătorie, faci o excursie în afara orașului sau la un centru comercial, borsetele plic și cele de talie se dovedesc a fi utile. Acestea sunt accesorii moderne pentru bărbați, datorită cărora poți transporta confortabil toate obiectele necesare. Uiți să pui tot ce ai nevoie la îndemână în buzunarele pantalonilor, cămășilor sau jachetelor. Alegând o astfel de soluție, riști disconfortul și, mai presus de toate, devi o țintă ușoară pentru hoții de buzunare. Pentru a evita problemele, alege o borsetă plic sau una pentru talie concepută în funcție de nevoile bărbaților.

Borsetele bărbătești – accesorii din piele cu dimensiuni practice

În garderoba bine echipată a oricărui bărbat există accesorii funcționale, precum borsetele tip plic din piele - compartimente bărbătești pentru documente, portofele, chei, pixuri și telefoane. Avem aceste accesorii aproape de corp - la urma urmei, ținem în ele articole importante și bani.

Borsetele tip plic bărbătești din piele – se potrivesc bărbaților de toate vârstele. Vor sublinia stilul unui bărbat care preferă soluțiile elegante, dar și celui care alege zilnic un stil casual.

Borsete bărbătești cu curea- un element inseparabil al modei bărbătești- funcționează bine la serviciu dar și la cumpărături.Borsetele de talie sunt echivalentul ideal al genților de damă. Nerki są po prostu idealnymi odpowiednikami damskich torebek. Le punem cu:

  • Cămăși,
  • Bluze (chiar și cu glugă),
  • Cămăși netede sau în carouri
  • Geci ușoare de primăvară și toamnă

Acestea arată elegant sub jachete de tranziție scurte descheiate sau jachete izolate cu puf. Se potrivesc cu stiluri sportive, militare, de outdoor și smart casual. Boesetele plic bărbătești – din piele pot fi găsite sub formă de piele naturală sau ecologică. Atunci când cumperi, merită să fii atent la câte buzunare are borseta și cu ce tip de elemente de fixare este echipată.

Capacitatea borsetei plic sau de talie, precum și reglarea curelei sunt, de asemenea, de o mare importanță.

Borsetele tip plic și de talie – moderne și practice nu doar în călătorii

Pe Doamnaposetuta.ro te așteaptă o gamă largă de borsete tip plic sau de talie bărbătești. Am selectat cu atenție produse adaptate nevoilor bărbaților - durabile, practice și estetice. Datorită lor, pleci în fiecare călătorie pregătit pentru orice eventualitate. Plaseazî o comandă online, iar accesoriul la îndemână pe care l-ai ales ajunge în cel mai scurt timp.

Îți propunem, mai presus de toate, borsete de talie/ plicuri practice și multifuncționale pe care le poți purta în multe feluri. Cele care sunt cele mai populare din oferta noastră pot fi agățate peste umăr., obținând astfel acces ușor la un telefon mobil, bani, documente, chei și alte accesorii de zi cu zi. În același timp, te protejezi eficient împotriva furtului și te bucuri de mâinile libere.

Vei folosi borsetele de talie și plic nu numai în timpul călătoriilor sau vizitelor la magazine și piețe. Ele sunt utile și atunci când dorești să practici sportul preferat - de exemplu, mersul cu bicicleta sau joggingul. Toate modelele disponibile în magazinul nostru combină manopera excelentă cu un preț bun. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și cumpără acum!

Din păcate, produsul nu a fost găsit!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro