Încarc datele...
Sortează după:

Frumoase genți highland - adăugați o notă de folclor colorat la ținutele dumneavoastră!

Gențile etno revin ca favorite. Și nu suntem deloc surprinși! Specificul materialelor folosite pentru a le crea și meticulozitatea realizării modelelor decorative le fac propuneri unice doar pentru cei care pot aprecia adevărata originalitate.

Oferta noastră include genți populare în culori de bază mate, îmbogățite cu broderii frumoase. Acestea înfloresc pe pâslă gri și o îmbracă într-un stil drăguț. Vei admite că este greu să ignori astfel de propuneri!

Geanta etno – modele diferite pentru mai multe nevoi

Deși unii ar putea crede că specificitatea genților etno le este cunoscută, oferta doamnei Posetuta va fi un element plăcut de surpriză.

Propunerile noastre nu sunt aceleași - oferim modele sofisticate în culori clasice, a căror formă satisface nevoile grandioase ale unui fan al măreției populare. Puteți alege să:

  • Genți etno clasice de tipul celor pentru cumpărături – foarte incapatore si confortabile. Pot încăpea cu ușurință un calendar, un registru de lucru, un portofel, un telefon, o carte, chei și o bucată de brâză tradițională de la munte :)
  • Genți messenger cu motiv etno – perfect pentru dimensiuni mai mici. Dacă poți ieși din casă, luând cu tine doar cele mai necesare lucruri - gentile messenger cu broderie îți zâmbesc deja.
  • mici genți tip sac cu un motiv folcloric – extrem de confortabile și feminine. Au o abilitate uimitoare de a se încadra în stiluri mai puțin formale.
  • mici ghiozdane presărate cu un accent etno – combină stilul sportiv și decorațiunile sofisticate. Această ofertă este potrivită pentru femeile care își subliniază originalitatea chiar și cu cele mai mici accente. Alege și o eșarfă highlander și cu siguranță vei fi remarcată în mulțime!

Atunci când alegi gențile etno de la Doamna Posetuta, trebuie doar să iei în considerare ce formă este cea mai potrivită pentru articolele pe care dorești să le ai întotdeauna la îndemână. Dacă răspunsul la această întrebare este prea dificil - poți opta oricând pentru o geantă etno de zi cu zi într-o dimensiune mai mare și o geantă messsenger mai mică și mai la îndemână pentru o seară.

Gențile etno – sumar

Nu trebuie să mergi la Krupówki pentru a găsi geanta etno visată. Doamna Posetuta se asigură că accentele populare sunt prezente în garderoba ta, indiferent dacă a vizitat zonele geroase în timpul vacanței de iarnă.

La noi poți găsi genți cu motive etno în dimensiuni mari și modele perfecte pentru „lucruri mici” utile.

Toate propunerile de mai sus combină perfecțiunea lucrării și materialul de cea mai înaltă calitate. Indiferent de geantă care îți ia inima și stă pe umărul tău, poți fi sigură de confortul de utilizare fără a pierde nicio valoare estetică - mulți ani.

Din păcate, produsul nu a fost găsit!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro