Încarc datele...
Sortează după:

Troler mic – oportunități mari!

Te pregătești de călătorii - mari și mici? Indiferent de distanța pe care urmează să o parcurgi și ce tip de transport alegi, compania bună și bagajele adecvate sunt utile în timpul fiecărei călătorii. Un troler mic cu un interior spațios face posibilă împachetarea celor mai necesare lucruri (și câteva mai puțin importante) chiar și la bordul avionului. Merită să îl alegi cu înțelepciune - este un confort neprețuit în timpul călătoriei!

Troler – mic, bine proporționat și i extrem de confortabil!

Când ne pregătim pentru călătoria vieții noastre sau pentru o călătorie mai puțin spectaculoasă, capul nostru este ocupat, printre altele, cu ce să luăm cu noi. Nu se poate nega faptul că reprezentantele sexului frumos sunt de obicei bine organizate și știu foarte bine de ce au nevoie - chiar și în cele mai îndepărtate părți ale lumii. Din păcate – adesea aceste lucruri sunt multe.

O valiză - mică și ceva mai mare, trebuie în primul rând să fie bine concepută. Buzunarele interne amplasate corespunzător și accesul ușor la acestea sunt cheia confortului, care este extrem de important atunci când călătorești.

Suntem pe deplin conștienți de acest lucru, motiv pentru care toate valizele noastre - mici și puțin mai mari satisfac chiar și așteptările celor mai pretențioși călători. Poți conta pe ambalarea lor, durabilitatea și amplasarea corectă a încuietorilor suplimentare - datorită acestui fapt, nu este dificil să ajungi la pașaportul, care, dintr-un anumit motiv, a ajuns la fundul valizei!

Valizele mici au un alt avantaj imens - pot fi luate la bordul majorității avioanelor, fără taxe suplimentare. Este important dacă intenționezi să explorezi puțin lumea și să cheltuiești banii economisiți pentru cafea bună sau suveniruri :)

Trolere – mici prieteni în timpul marilor expediții

Așa cum am stabilit deja - valizele (mici și cele puțin mai mari) joacă o funcție foarte importantă, dacă nu chiar cea mai importantă în fiecare călătorie. Ele ne ascund cele mai valoroase lucruri, sunt refugiul lor sigur în timpul călătoriei și ne oferă confortul de a ne deplasa.

Pentru ca acesta să se întâmple, o valiză mică trebuie să îndeplinească multe cerințe. Merită să acorzi atenție materialului din care este realizată. Policarbonatul, care este rezistent la deteriorări mecanice, este recomandat în special. Dacă preferi materialul - să fie de cea mai bună calitate!

Fiecare troler mic pe roți din oferta doamnei Posetuta poate fi mândru de precizia lucrării și a materialelor care garantează o utilizare confortabilă - de ani de zile! Acestea au mânere telescopice confortabile care pot fi pliate. Mânerul se potrivește mâinii și permite ghidarea constantă a valizei. Aici ajungem la un alt element important ...

Trolerul mic pe roți – vârful confortului pe parcursul călătoriei

Un troler mic de cabină trebuie să fie echipat cu roți eficiente și rezistente. De ce?

Deoarece aparențele pot fi înșelătoare - faptul că geanta noastră este mică nu înseamnă că nu poate fi grea! Și uneori chiar trebuie să o porți cu tine o vreme. Mai bine să îți tragi lucrurile după tine decât să le poți câteva ore. Aici merită să ne crezi pe cuvânt!

Un troler mic pe roți ne ajută dublu dacă mergi undeva cu avionul sau cu trenul. Apoi avem o mobilitate limitată - și orice dependență de forme suplimentare de transport crește nevoia de confort de bază.

Un troler mic pe roți ne oferă o senzație plăcută de certitudine că ne simțim confortabil indiferent de circumstanțe. Poți oricând să mergi undeva fără a fie nevoie să transporți bagaje grele. Un lucru mic – un efect mare.

Trolere mici cu modele și culori minunate

Portofoliul nostru include trolere mici care răspund unor nevoi mari - nu numai din punct de vedere al confortului de utilizare. Acum menționăm estetica, care, lângă comoditate, este un punct important de referință atunci când alegi un troler. Micile minuni de pe roți sunt pictate cu nuanțe minunate– ne bazăm pe roșu, rozul feminin, nunațe mai atenuate de bej , griul formal, mai puțin evidentul bleumarin sau modele în fale. Luându-le în considerare pe ultimele – putem vorbi de o nebunie curată!

Un troler mic cu roți cu buline?sau poate preferi drăgălașii si mult mai copilăroșii fluturași ? Ambele modele pot apărea pe un troler mic cu roți, pe care îl găsești în portofoliul nostru.

Doamna Posetuta nu uită nici de cei tineri – un troler mic de cabină cu model de poveste cu siguranță atrage atenția copiilor. Părinții apreciază capacitatea lui de a-i învăța pe copiii că responsabilitatea pentru propriul bagaj poate fi o joacă!

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro