Încarc datele...
Sortează după:

Portofel pentru doamne mare

Portofelul mare elegant pentru femei atrage atenția, subliniază șic și eleganță, iar fiecare ocazie de a-l scoate din geantă poate fi o adevărată plăcere. Presupunem că confortul și stilul unic ar trebui să meargă mână în mână. Datorită acestui lucru, indiferent de circumstanțe, vom simți că arătăm bine. Și, după cum știm, acest lucru poate face minuni și ne face să arătăm fabulos - chiar și în pantaloni de trening.

În scopul de a obține o reconciliere maximă a confortului și a modei, am invitat la această categorie portofele mari pentru femei, care vor ține mult și nu își vor pierde forma de exprimare. Am adunat în oferta noastră portofele de la producători cunoscuți și apreciați, de bună calitate, în culori la modă și cu cel mai nou design. Ne dorim ca portofelul mare pentru femei pe care îl cumpărați de la noi să fie nu numai funcțional, pentru a ține bani, carduri de credit și documente, ci și să vă încânte simțurile cu designul său frumos și materialul moale.

Portofelul de damă – mare, încăpător și... frumos ,din punct de vedere obiectiv!

Știm că acestea îți plac cel mai mult! Nu este nevoie să ascunzi nimic - două carduri ATM, 43 de carduri pentru programe de loialitate, o fotografie a unei persoane dragi și câteva alte lucruri mici - aceste lucruri au nevoie de spațiul adecvat! Un portofel mare de damă poate găzdui totul fără să clipească sau să se bâlbâie.

Dacă în plus decizi să utilizezi modelele recomandate de Doamna Posetuta, simțul stilului și sugestiile fierbinți sunt întotdeauna la îndemână. Și - nomen omen - un portofel! Un portofel mare de damă, cu un număr mare de buzunare mici, în care toate „plasticele” se potrivesc perfect. Le putem scoate fără probleme și fără a fi nevoie să le smulgem cu unghiile lungi din spațiile înguste.

În plus, portofelele mari de damă din portofoliul nostru sunt echipate cu un compartiment convenabil pentru monede, închis cu fermoar de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, poți fi sigură că nu pierzi controlul asupra niciunui ban!

Portofele de damă mari în stilul clasic

Există câteva modele obiectiv frumoase care nu se vor demoda niciodată. Le oferim în special acelor doamne care apreciază stilul clasic și universal. Doamna Posetuta are și o slăbiciune pentru ele, motiv pentru care în portofoliul nostru găsești o mulțime de portofele XL elegante care rezistă tendințelor de moment.

Printre altele:

  • portofele de damă mari in nuanțe de – negru al stilului business, gri sau bronzul atenuat;
  • portofele de damă mari în culori mai clare de roșu, bordo, miere, koral sau verde siclam.

Acestea se caracterizează printr-o textură uniformă și o paletă de culori destul de conservatoare. Cu toate acestea, nu elimină șicul, ceea ce face întotdeauna cea mai bună impresie.

Potofele de damă – mari și cu modele

Știm că uneori detaliile fac totul. Pentru femeile cărora le place un vârf de picanterie sub formă de decorațiuni, oferim portofele mari de damă, cu accesorii mici și mai mari, care atrag privirea prin culori și acest unic „punct pe i”.

Este ascunsă în textura materialelor din care sunt confecționate portofelele. Este cea mai înaltă calitate și măiestrie artistică a matlasării precise - referindu-se la un stil bogat sau așezat în modernitate. Portofelul mare pentru femei cu cusături la modă sau cu garnitură matlasată este o versiune izbitoare și în același timp frumoasă a unei poșete pentru femei. Modele regulate sau cusături neregulate. Gofrare fină sau structuri distinctive cu sigla producătorului mai mult sau mai puțin expusă. Să ții un astfel de portofel în mână este o mare plăcere. Recomandat în special în varianta portofelelor din piele gofrată sau a portofelelor cusute eficient. Combinația dintre mirosul de piele și senzațiile tactile - neprețuită.

O ascundem în textura materialelor din care sunt confecționate portofelele. Aceasta este de cea mai înaltă calitate dar și măiestria unei matlasări precise – făcând-o parte a stilului bogat sau prins în modernitate. Un portofel mare de damă într-o versiune mai decorativă poate atrage atenția cu un motiv interesant. Ce spui de pielea de crocodil sau șarpe? Un portofel mare de damă, din piele, cu un decor atât de eficient arată foarte exclusivist. Este un punct ochit (și în ceea ce privește prețul!) pentru femeia de afaceri care ești.

Decide doar care nuanță se potrivește cel mai bine cu restul garderobei - verde, rosu sau poate maro? Ia-o razna după bunul plac - oferta noastră este atât de bogată încât cu siguranță găsești ceva pentru tine!

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro