Încarc datele...
Sortează după:
Recomandăm

Geanta shopper piele

Gentile sunt un accesoriu extrem de practic, care îți pun în valoare și stilul. Diversele lor modele, culori și forme pot surprinde cu originalitate, se pot schimba de la sezon la sezon și chiar pot deveni o marcă comercială. Un lucru rămâne același: datorită lor, avem cele mai importante articole la noi, ascunse discret și comod într-un singur loc. Genul de genți la care merită să fim atenți sunt cu siguranță gențile pentru cumpărături. Le poți comada online în magazinul nostru și atunci nu vei dori să te despărțide ele: încape în ele tot ce ai nevoie! Gentile sunt un accesoriu extrem de practic, care îți pun în valoare și stilul. Diversele lor modele, culori și forme pot surprinde cu originalitate, se pot schimba de la sezon la sezon și chiar pot deveni o marcă comercială. Un lucru rămâne același: datorită lor, putem avea cele mai importante articole la noi, ascunse discret și comod într-un singur loc.

Gențile shopper piele – confortul shoppingului

Genul de genți la care merită să fim atenți sunt cu siguranță gențile shopper din piele. Le poți achiziționa online în magazinul nostru și atunci nu o să dorești să te despărți de ele: în ele încape tot ce ai nevoie! Datorită lor, chiar și stilul cel mai nonșalant câștigă un caracter exclusivist. O geantă shopper piele este o alternativă excelentă la ghiozdane sau la cufăre. În plus, poți alege dintre multe stiluri, culori și materiale, așa că găsești cu siguranță o geantă shopper care îți exprimă perfect stilul! Alege o geantă shopper adaptată nevoilor tale. O geantă shopper piele (de exemplu, neagră) este o soluție perfectă nu numai pentru shopping. Este un accesoriu funcțional, de exemplu pentru călătorii scurte. Poți pune în ele tot ce ai nevoie pentru a face călătoria confortabilă. Pe site-ul magazinului nostru online poți comanda ieftin cea mai la modă geantă shopper piele. Acest tip de geantă este o parte integrantă a unei experiențe de shopping de succes. Marele său avantaj este capacitatea și ușurința sa. Gențile shopper sunt, de asemenea, alese de cele mai multe ori de fetele tinere ca accesoriu de zi cu zi, care să încapă cărțile și ustensilele de scris necesare la școală sau universitate. În gențile de acest design, poți transporta cu ușurință caiete sau cărți în format A4, ceea ce îți permite să ai într-un mod confortabil toate articolele necesare și, în același timp, să arătați perfect. Este pur și simplu o geantă excelentă pentru oraș, în special pentru femeile care duc un stil de viață ocupat sau petrec mult timp în afara casei. Gândindu-ne la cele mai exigente cliente ale noastre, am adunat o colecție de genți shopper piele care ies din tipare și se adaptează oricărui stil. Acesta este motivul pentru care le poți purta oricând, indiferent de circumstanțe. Gențile shopper din piele naturală negre cu o croială simplă sunt perfecte pentru situații formale, iar altele mai sofisticate, de exemplu cu franjuri, vor completa stilizări mai creative. Oricum, consultă ghidul nostru despre cum să porți aceste tipuri de genți.

Gențile shopper piele – cum să le porți?

Multe ținute vor beneficia de prezența unei genti shopper din piele. Ele funcționează cel mai bine în stilizările de zi cu zi. Street casual, smart casual sau sport casual ... nu contează. Merg în combinație cu adidașii, jambiere și tunică, precum și blugi skinny și o jachetă. De asemenea, pot completa stilurile vintage, boho, romantice sau glamour. Sunt o alegere excelentă pentru femeile de toate vârstele, care lucrează în birou, școală, universitate sau butic. Acestea funcționă oriunde te concentrezi pe un stil casual sau semi-formal și, în același timp, dorești să ai multe lucruri necesare cu tine. Croiala relativ simplă a genților le permite designerilor multă libertate. Datorită acestui fapt, poți alege dintre multe variante și poți găsi una care se potrivește perfect cu ceea ce este în sufletul tău. Își sugerăm că merită să acorzi atenție genților shopper din piele cu culori expresive - acestea sunt fiabile în ieșirea din tiparele stilizărilor standard și adăugă caracter! Și dacă preferi accesorii mai reduse, alege pielea întoarsă neagră sau gri sau piele ecologică, uneori decorată cu un breloc la modă.

Cele mai necesare lucruri într-un singur loc

Gențile shopper nu sunt genți în care abia poți să încapi un telefon și un pachet de șervețele. Poți încăpea un set de chei, o sticlă de apă, documentele necesare, o tabletă, cartea ta preferată și este suficient spațiu liber. De ce? Pentru că știm că în zilele noastre se fac multe lucruri în același timp - geanta conține atât materialele pe care le iei acasă de la serviciu, cât și cina cumpărată pe drum și un baton de ciocolată (despre care nimeni nu trebuie să știe!) În magazinul nostru găsești o selecție largă de variante, așa că cu siguranță găsești un design care să îți placă. Unele genți shopper piele sunt vândute într-un set cu o geantă cosmetică, în care poți pune accesorii de machiaj, articole de igienă sau obiecte mici cu un talent special de a se pierde: pen drive-uri, cărți de vizită sau pixul tău preferat. Aceasta este doar funcționalitate ridicată la pătrat! Știi deja ce geantă shopper piele se va alătura colecției tale? Comand-o și bucură-te de geanta versatilă, practică. Suntem convinși că te vei îndrăgosti de ea la prima vedere și vei aprecia funcționalitatea sa extraordinară în timpul primelor tale sesiuni de shopping.

Cea mai bună calitate la cel mai mic preț

Geantă shopper din piele - nu este doar garanția unui aspect elegant, ci și durabilitate. Cu o întreținere adecvată - accesoriile din piele pot servi mai multor generații de utilizatori.

Gențile pentru uz zilnic întreținute corespunzător, cum ar fi o geantă shopper din piele, ar trebui să fie caracterizate printr- o rezistență ridicată la deteriorarea mecanică, precum și de o susceptibilitate redusă la distrugere, de exemplu în timpul precipitațiilor. Ține minte că fiecare tip de piele necesită ritualuri de îngrijire și întreținere diferite.

Indiferent dacă folosim o geantă de umăr sau o geantă mare, geanta trebuie să fie confortabilă la purtat. Modelele mari, spațioase, permit transportul multor articole; Sunt potrivite nu numai pentru shopping- merg bine și la universitate și la locul de muncă.

Doamna Posetuta oferă genți din:

  • Piele naturală în relief,
  • Aligator/Crocodil,
  • Piele întroarsă,
  • Piele-eco

Te încurajăm să profiți de gama noastră largă de genți de la mărci precum: Vittoria Gotti, Piele naturală, Vera Pelle, Roberto Ricci, Velina Fabbiano, Conci.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro