Încarc datele...
Sortează după:

  Pungi de piele crossbody

  Gențile de piele crossbody au fost populare de mai multe sezoane. Indiferent de vârstă, stil de viață sau activitate, există ceva pentru fiecare doamnă. O geantă crossbody este un model purtat pe umăr, de obicei cu o curea lungă sau, într-o versiune mai elegantă, cu un lanț în loc de curea. Durabile și realizate dintr-un material rezistent, cum ar fi pielea, gențile crossbody din piele sunt versatile și atemporale, iar cureaua lungă și reglabilă oferă comoditate și confort pentru a purta geanta într-o varietate de moduri - pe un umăr, pe trunchi, la curea sau în mână.

  Gențile de piele crossbody pot fi purtate atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ieșirile de seară și ocaziile speciale. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, forme și culori. Culorile standard se potrivesc atât stilurilor elegante, cât și celor mai sportive. Alegeți dintre versiunile întunecate și discrete, cum ar fi negru, maro, albastru marin sau gri, sau cele mai izbitoare, cum ar fi roșu, portocaliu sau caramel.

  Gențile crossbody din piele sunt, de asemenea, o opțiune interesantă de cadou pentru o mamă, o soră sau o prietenă. Atunci când alegeți o geantă de mână, pariați pe calitate și pe clasice, deoarece acestea vor funcționa în orice situație. Nu se demodează niciodată, așa că va fi purtat timp de mai multe sezoane și va completa multe stiluri.

  Pungi de piele crossbody - ce dimensiune să alegeți?

  Gențile de piele crossbody vin într-o varietate de dimensiuni și forme. Cele mai populare sunt modelele mici, care conțin obiecte de bază, cum ar fi telefonul, portofelul, articolele de toaletă individuale și cheile. Se poartă atât pentru uzul zilnic, cât și pentru ieșirile de seară sau petreceri. Merită să aveți cel puțin unul în garderobă. Dacă aveți deja în garderobă un model preferat de crossbody din piele, merită să vă gândiți să cumpărați o geantă de acest tip într-o altă dimensiune. Dacă petreceți o perioadă activă în timpul zilei și ieșiți des în oraș, o geantă crossbody mare va fi perfectă. O vom lua la serviciu sau la universitate, la cumpărături și la întâlniri în timpul zilei. Nu vom avea nevoie de plase sau serviete suplimentare care să ne limiteze confortul și libertatea de mișcare, lucru de care trebuie să ne amintim. Vom avea într-un singur loc cele mai importante lucruri pentru ziua respectivă. Vom lua în bagaj gustarea noastră preferată, o carte, documente importante și o trusă de machiaj. Pungile mai mari vor conține mai multe articole. Cu toate acestea, cu goluri și buzunare suplimentare, este ușor să te orientezi.

  Genți crossbody din piele - ce culoare să alegi?

  Gențile de piele crossbody sunt elegante, dar pot fi purtate și cu acele stiluri mai sportive. Acestea au avantajul de a fi versatile și atemporale. O geantă de mână crossbody din piele poate fi purtată în mai multe anotimpuri, în diferite perioade ale anului, pentru diferite ocazii. Culorile disponibile variază de la cele clasice, cum ar fi negru și maro, până la cele mai intense, cum ar fi roșu, caramel. Știați că culoarea poșetei pe care o purtăm spune multe despre proprietar. Să verificăm!

  • Genți crossbody din piele neagră crossbody din piele - de obicei, acest model este ales de persoanele disciplinate, sofisticate și independente. Culoarea neagră semnifică eleganță și prestigiu, iar această culoare este asociată cu respectabilitatea, succesul și prosperitatea.
  • Genți crossbody din piele maro - această culoare este aleasă de persoanele care apreciază un aspect atemporal și universal, onestitatea și loialitatea. Maro este asociat cu modestia.
  • Genți crossbody din piele roșie - culoarea roșie reprezintă dragoste, energie, bucurie. O geantă de mână roșie este asociată cu succesul, încrederea, lipsa de limitări și trăirea vieții în termenii proprii.

  Ce culoare de geantă de mână crossbody este cea pe care trebuie să o alegi? Există multe posibilități și suntem siguri că vom găsi ceva pentru noi înșine.

  Genți de piele crossbody - care dintre ele să alegi?

  Gențile crossbody din piele sunt versatile și atemporale. Dacă vrem ca acestea să ne servească ani de zile și pentru diferite ocazii, să mizăm pe clasicism, calitate și bună execuție. Să alegem o mărime și o culoare care sunt universale. O astfel de geantă va rezista multe sezoane și va fi unul dintre accesoriile preferate ale femeilor.