Încarc datele...
Sortează după:

Eleganța lunară a poșetelor argintii

Argintul este o culoare rece, metalică și lunară care - spre deosebire de auriu - se potrivește cu siguranță femeilor cu un tip de frumusețe rece. Culoarea argintie nu și-a pierdut atractivitatea de câteva sezoane. Probabil că nu se poate lăuda cu un caracter atât de nobil și bogăția de nuanțe precum auriul, dar se potrivește perfect stilizărilor de modă originale și avangardiste. Poșeta argintie se simte grozav în compania modelelor geometrice expresive, a culorilor neo sau a efectului holo.

Cu ce culori putem combina gențile argintii?

Culoarea argintie este foarte universală, dar este mult mai armonioasă cu culorile reci. Merge excelent cu nuanțe albe și reci de gri. De asemenea, nu se teme de combinațiile monocrome.

Aspectul total din versiunea argintie este o combinație unică de eleganță neconvențională și delicatețe. O poșetă argintie arată întotdeauna frumos cu negru și toate nuanțele de albastru. Se potrivește perfect atât cu o rochie de seară neagră, cât și cu o salopetă din denim. Îi place și stilul în culori pastelate. În combinație cu o fustă albă și o bluză de menta, arătă foarte proaspăt și delicat.

Ce poșetă să alegi pentru tine?

Producătorii ne oferă o mare varietate de modele și forme de poșete de culoare argintie: genți tip shopper mari strălucitori, genți mesenger delicate, cufăre de argint elegante și genți plic exclusive finisate cu cristale.

Gențile argintiu metalic și strălucitoare seamănă uneori cu efectul foliei de aluminiu. Astfel de poșete arată foarte modern și pot conferi stilului un caracter avangardist. De aceea se armonizează atât de bine cu modele și culori futuriste, creând un aspect extrem de modern. Un caracter complet diferit este oferit de micile poșete elegante din cristale mici de argint. O astfel de poșetă joacă rolul de bijuterii și adăugă stil și finețe fiecărei creații. Arătă grozav atât cu o rochie elegantă, cât și cu un costum gri casual. Pentru stilul de zi cu zi, o alegere excelentă sunt gențile tip mesenger argintii la modă în diferite stiluri sau poșetele clasice de umăr. Și putem lua un ghiozdan argintiu strălucitor pe bicicletă.

Poșeta argintie de damă este un element foarte expresiv și decorativ al fiecărei ținute. Așadar, merită să ne amintim că, la fel ca în cazul auriului, arătă cel mai bine cu ținute destul de modeste și calde. O geantă strălucitoare ar trebui să fie cu siguranță cel mai puternic accent al întregii ținute, dacă vrem o ținută elegantă și echilibrată.