Încarc datele...
Sortează după:

  Poșete de damă de mână

  O poșetă este un partener inseparabil fiecărei femei. Este greu de imaginat viața fără acest element de garderobă de damă. O poșetă de mână este o categorie de accesorii pentru sarcini speciale - trebuie să încapă tot ce este necesar: un portofel, telefonul, oglinda, rujul și multe alte obiecte mici. Prin urmare, merită să ai câteva modele în garderoba ta pentru a le potrivi cu ușurință cu orice stil. O poșetă de damă de mână este obligatorie, iar designerii care ne prezintă modele noi în fiecare sezon o știu.

  Poșeta de mână – estetică și funcțională

  O poșetă însoțește o femeie în orice situație. O luăm cu noi la serviciu, la cumpărături sau la o petrecere. Acest lucru ne face să alegem de bună voie modele funcționale. Ce distinge poșetele de damă de mână? Sunt confortabile de utilizat - au dimensiunea perfectă pentru a încăpea ceea ce ai nevoie. Datorită mânerelor, le poți ține în siguranță în mână. Poșetele mici de damă, adică gențile plic, sunt cele mai bune pentru ocazii elegante. Unele modele sunt echipate cu o centură sau un lanț estetic, ceea ce le face ușor de transportat pe umăr. Poșeta de mână trebuie să aibă fermoar sau închizătoare magnetică pentru a proteja în mod adecvat conținutul. Un mare avantaj al fiecărei genti sunt compartimentele și buzunarele interne suplimentare.

  Funcționalitatea este importantă, dar nu trebuie să uiți că și poșetele de mână de damă la modă trebuie să fie pe placul ochilor. Designul este important, dar și modul în care este proiectat modelul și din ce materiale este fabricat. În magazinul nostru, doamnele pot alege o copie dintr-o gamă largă de stiluri și culori. Fiecare poșetă de mână este unică, la fel de unică ca și femeile. Ne concentrăm pe o selecție largă, motiv pentru care oferim multe variante adaptate nevoilor, preferințelor și gusturilor unei femei.

  Poșetă de damă de mână – clasicul atemporal

  Poșetele de damă de mână, în funcție de mărime și stil, sunt un plus universal pentru o ținută. Stilul clasic le face perfecte pentru majoritatea ocaziilor și pentru multe stiluri. Dintre poșetele de mână, merită să acorzi atenție „cufărelor”. Acesta este un model popular de poșete de mână pentru femei, care sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. O poșetă de mână din piele neagră în formă de cufăr este o alegere excelentă atunci când dorești să te concentrezi asupra clasicului. Funcționează bine atunci când avem un cod vestimentar strict. Este un bun complement al stilui pentru o sărbătoare de familie sau ieșirea la un restaurant elegant.

  Poșete de damă de mână la modă – feeria culorilor

  Poșetele de mână mici pentru femei au avantaje incontestabile - sunt funcționale, estetice și disponibile în multe culori. Poșeta neagră este, desigur, un must have și merită să o ai în garderobă. Știm, totuși, că femeilor le place să-și sublinieze individualitatea prin accesorii extraordinare. Aici intră în joc poșetele de mână pentru femei la modă în nuanțe de roșu, verde sau albastru. Fanii printurilor nu sunt, de asemenea, dezamăgiți. Poșetele de mână sunt disponibile și în versiuni cu modele interesante, multicolore.