Încarc datele...
Sortează după:

  Poșeta fucsia – explizie a feminității într-o culoare vie

  Dacă ești în căutarea unui accent puternic pentru stilizările tale, o poșetă fucsia este o soluție bună! Această culoare foarte feminină ascunde energia și magnetismul - poșeta fucsia atrage privirea. Nu este deloc surprinzător, deoarece este cea mai pătrunzătoare culoare din natură! Datorită acesteia, poți spune printre rânduri ce fel de femeie ești ... Îndrăznești?

  Poșeta fucsia – pentru cei ce vor mai mult

  Nu este nevoie să ascundem că șoarecii gri nu decid asupra unor astfel de propuneri de culori îndrăznețe. Poșeta de culoare fucsia care contrastează frumos cu griul, adăugând un vârf de condiment și folosind întregul său potențial, are nevoie de un proprietar curajos. O poșetă fucsia este un semn că ești încrezător în sine și gata să îți asumi responsabilitatea pentru deciziile pe care le iei. De aceea, poșeta de dama fucsia este recomandata si pentru intalnirile de afaceri unde echilibrează culorile formale si tehnice reci. De asemenea, anunță antreprenorii că nu are rost să se încurce cu proprietarul acestui accesoriu interesant - este o concurentă acerbă!

  Poșeta fucsia – la ce se potrivește?

  Crezi că poșeta fucsia este închisă pentru discuții cu alte culori din garderoba ta? Prostii! Geanta fucsia iubește griul împotriva căruia devine expresivă. Cu toate acestea, nu se teme de clasicul alb și negru, care îi conferă și mai multă încredere în sine.

  Poșeta de culoare fucsia este, de asemenea, o invitație la un flirt casual cu bleumarin - ce frumos arată împreună! Galbenul la modă într-o nuanță de miere? Se uită la fucsia cu colțul stâng al ochiului - pregătește-te ... va ieși ceva!

  Poșeta de culoare fucsia – la birou și la întâlnire!

  O poșeta într-o nuanță îndrăzneață este un companion devotat în viața de zi cu zi. Poți să o iei la muncă - atunci o geantă de damă A4 fucsia este o soluție perfectă. Dacă mergi seara la o întâlnire promițătoare, este utilă o mini-poșeta fucsia, de exemplu, o geantă tip messenger sau cu un mâner. Găsești ambele versiuni pe rafturile virtuale la Doamna Posetuta - alege!