Încarc datele...
Sortează după:

  Geanta roz

  Nu cu mult timp în urmă, culoarea roz era rezervată fetelor mici care se jucau cu păpuși Barbie și ponei Pony. Fiecare dintre noi a visat la o casă de păpuși roz, dar nimeni nu și-a imaginat că această culoare ar putea deveni o inspirație pentru cei mai mari designeri de modă. Între timp, rozul a devenit atât de obișnuit încât a apărut chiar și în moda bărbătească. Și nu este deloc surprinzător. Rozul adaugă încredere în sine și - ca nici o altă culoare - poate provoca. Geanta e damă roz adăugă un pic de caracter dulce, girly la ținuta noastră. Ne revigorează stilizarea și o decorează cu energie tinerească. Având în vedere varietatea de nuanțe de roz, putem echilibra în mod liber între rozul bomboană, rozul palid delicat, rozul pudră pastelat și fucsia puternic.

  Gențile roz sunt pentru toată lumea?

  Desigur, nu toți trebuie să alegem o geantă roz bonbon. Rozul intens necesită curaj, dar și capacitatea de a-l combina cu alte culori în așa fel încât să se evite îndulcirea prea tare a stilului. Ideea este să arăți la modă și feminin, nu infantil.

  Deci, gențile roz nu trebuie să aibă cu o culoare strălucitoare țipătoare. Soluția perfectă pentru femeile cărora le place rozul, dar în același timp prețuiesc eleganța și clasicul, sunt poșetele și accesoriile într-o nuanță de roz pudră. Au devenit un succes în sezonul trecut.Disponibile sub forma unui mic clutch, a unei genți letterman îngrijite sau a unei genți shopper încăpătoare, gențile roz pudrat cuceresc lumea modei mai ales în sezonul de primăvară și vară, adăugând lejeritate ținutelor.

  Pe de altă parte, dacă vă place să vă subliniați feminitatea și energia, geanta roz fucsia va fi o alegere excelentă. Această propunere cromatică extrem de expresivă pentru o geantă de mână de damă se caracterizează prin caracterul său puternic și este purtătoare de multă emoție. Îți va sublinia cu nonșalanță stilul, rupând stilizările fade și uniforme. Fuchsia suculentă este o combinație de albastru și roșu în proporții egale. O culoare care se apropie de violet, roz închis sau o variantă mai deschisă de violet. Atrage privirea și absoarbe atenția.

  Eleganța și dulceața genților roz pudră

  Geanta de damă, subțire și elegantă roz pudră, este alegerea perfectă pentru orice ocazie. O geantă plic roz deschis se potrivește perfect atât cu o rochie roz strălucitoare pe care o purtăm pentru a ne întâlni cu prietenii, cât și cu o rochie neagră clasică la o petrecere elegantă. O geantă clasică roz murdar arătă grozav cu un costum de afaceri, care se potrivește stilului unei femei de afaceri elegante.

  Rozul pudră nu este doar o nuanță frumoasă de roz - este mai presus de toate o culoare foarte universală care poate fi combinată cu multe stiluri. Cu toate acestea, obținem o armonie perfectă combinând o geantă roz pudră cu culori precum alb, negru sau gri. Obține apoi o combinație atemporală și foarte elegantă, căreia rozul îi conferă o delicatețe unică.

  Geanta roz pudră și modelul roz pastel se potrivesc cu frumusețea femeilor de toate vârstele și tenurile. Acestea luminează, întineresc și dau o prospețime de fată atât blondelor cu ten deschis, cât și femeilor grizonate, care au un mic dejun natural. În funcție de efectul dorit, coafura poate fi combinată cu culori mai mult sau mai puțin intense. Acest lucru vă va oferi un aspect mai moale sau mai expresiv. O propunere interesantă sunt și gențile cu accesorii neobișnuite, cum ar fi pandantive, lanțuri, pompoane moi, catarame sau ciucuri.

  De ce merită să mizăm pe roz?

  O geantă roz este întotdeauna o alegere la fix. O geantă într-o nuanță de fucsia ne completează imaginea cu un indiciu de extravaganță, ne oferă încredere în sine și un stil tineresc. Nuanța de roz pal accentuează tinerețea și delicatețea stilului. Moda contemporană ne permite să experimentăm și să încălcăm toate regulile, așa că nu vă fie frică de culori. Rozul ne permite să ne deosebim de mulțime și să ne simțim la modă și elegante.

  O ofertă bogată în magazinul Doamna Poșetuță

  Magazinul www.doamnaposetuta.ro oferă o selecție largă de genți de damă roz în diferite nuanțe și texturi interesante și cu un finisaj original. În plus față de gențile messenger pudrate ale firmei Bee Bag, cu motive florale în relief și accesorii elegante din aur, există și o poșetă matlasată Diana & Co cu elemente din blană artificială sau o geantă tip shopper roz cu știfturi metalice Silvia Rosa. Varietatea de modele și culori ne permite cu siguranță să alegem cea mai bună croială pentru stilul nostru.