Încarc datele...
Sortează după:

Geanta alba

Al doilea tău nume este extravaganță? Poșeta albă cu plăcere te cunoaște mai bine! Principalele sale avantaje sunt libertatea și rafinamentul – o poți ajusta la orice stil și ești întotdeauna sigură că își cunoaște locul în linie. Vei fi surprinsă cum o poșetă albă își poate schimba fața în funcție de companie!

Poșeta albă – tip sport, shopper, sau poate tip poștaș?

Selecția uriașă este prioritatea noastră. Știm că dimensiunea și caracterul contează, motiv pentru care ne extindem constant gama pentru a satisface cele mai exigente așteptări. Poșetele albe de la Doamna Poșetuță au mărimile: mini, S, M, L, și atunci când trebuie chiar maxi! Datorită acestui fapt nu trebuie să faci compromisuri. La fel este și în cazul stilului – poșetele albe din oferta noastră sunt mai mult sau mai puțin elegante. Sunt excelente pentru cumpărături de zi cu zi sau pentru lucru și pentru ocazii mai elegante. Alege cu încredere:

  • Poșetele albe tip messenger,
  • Poșetele albe de damă tip shopper,
  • Poșetele albe de damă universale și la modă,
  • Poșetele albe de damă gen ghiozdane elegante sau cele practice tip sac,
  • Poșete albe mici – ideale pentru întâlniri romantice sau ieșiri în oraș.

O atenție bine meritată o are și poșeta albă tip cufăr sau prietena ei mai mare. La Doamna Posetuta ai de unde să alegi!

Poșeta albă deschisă spre viața colorată!

Îți lipsește o geantă ușoară, dar îți este teamă că cea albă este prea îndrăzneață? Nu îți face griji - pentru un început bun, poți alege un model care a ales albul doar ca accente.

În oferta noastră se găsesc, de eg. geanta albă de damă cu flamingo tineresc fericiți să vă cunoască stilizările frivole. Poți lua în considerare și modelele în stil boho cărora nu le lipsesc culorile vii combinate cu modele caracteristice.

Poșeta albă de damă poate intra și într-o stilizare interesantă cu eleganța și splendoarea aurului sau într-o combinație clasică cu negru! O mică poșetă albă presărată cu sclipici cu accente mai îndrăznețe zâmbește fanilor propunerilor îndrăznețe, în timp ce prietena ei, o poșetă de umăr albă cu o cataramă argintie elegantă, este fericită să meargă la cinema sau la o întâlnire cu tine. După cum poți vedea, avem o mulțime de posibilități pentru combinații satisfăcătoare!

Geanta albă și ești plină de clasă!

Am lăsat ce e mai bun pentru final… Geanta albă de damă are o putere nemaiîntâlnită. Căptușită cu o eleganță incontestabilă, poți adăuga un vârf de chic oricărui stil atunci când o alegi. Indiferent dacă o geantă mică de culoare albă merge mână în mână cu o jachetă de culoare fucsia sau pentru o plimbare cu adidași nemuritori. În ambele versiuni, o geantă albă îți scoate în evidență aspectul de bun gust!

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro