Încarc datele...
Sortează după:

  Poșetă de damă gri ideală pentru uzul zilnic sau pentru situații speciale

  O poșetă de damă gri la modă, mare sau mică, poate fi un element indispensabil stilului fiecărei femei. Aceste tipuri de accesorii completează ținuta și, pe de altă parte, au o aplicație practică. Femeilor le place să aibă la dispoziție diverse articole care pot fi utile literalmente oricând. Geanta este locul perfect pentru a le colecta, iar cea gri atrage atenția într-un mod special și te încurajează să alegi.

  Poșete de damă gri – modele și dimensiuni diferite

  Designerii de genți propun în mod constant noi modele de accesorii pentru femei. Popularele genți gri de damă sunt cufăre, genți messenger, genți pentru cumpărători, genți clasice și servietele. Există, de asemenea, borsetele plic și cele de talie, gențile sport și cele de plajă. Unele au denumiri trecătoare. În orice caz, alegerea este foarte mare și fiecare femeie o poate găsi cu ușurință pe cea perfectă pentru ea. Fiecare poșetă de damă de culoare gri diferă, de asemenea, ca dimensiune și există în vânzare versiuni mici, mari, medii și chiar foarte mari și mini. Alegerea dimensiunii trebuie justificată de scopul utilizării preconizate și de preferințele individuale ale utilizatorului. Unele poșete gri de damă sunt concepute pentru a fi ținute în mână, cum ar fi gențile plic, altele au o curea sau lanț. Chiar și culoarea gri diferă în nuanțe. Deci, gențile sunt mai deschise și mai întunecate. Poți găsi genți în diferite nuanțe și, în plus, de diferite dimensiuni.

  Poșetă gri de damă – pentru serviciu, în oraș, pentru ocazii speciale sau alte ieșiri

  De fapt, poșetele de damă din piele gri, datorită culorii lor universale, sunt perfecte pentru uz zilnic și ocazii speciale. O femeie o poate lua cu ea atunci când merge la serviciu sau la oraș, precum și la o nuntă, la o întâlnire de afaceri sau la vizită a rudelor și prietenilor. Totul depinde de mărimea și tipul său, deoarece există poșete gri de damă într-o versiune mai elegantă, casual și sportivă. Fiecare dintre ele poate fi dus cu tine în alte locuri. În magazinul nostru, selecția de genți este foarte mare. Prin urmare, dacă te interesează o poșetă gri de damă , aruncă o privire la oferta noastră.