Încarc datele...
Sortează după:

Alternativă la gențile shopper – poșeta neagră tip sac

Poșeta - sac se bucură de interesul nemărginit al femeilor care se concentrează pe ținuta ușoară și confort. Susținătorii stilului urban care caută un înlocuitor pentru poșeta de damă clasică aleg o geantă tip sac neagră universală, ergonomică și la prețuri accesibile.Magazinul www.doamnaposetuta.ro oferă genți tip sac de la mărci precum: Roberto Ricci i Conci. Te invităm să urmărești pagina noastră și să profiți de promoțiile noastre atractive.

Geanta tip sac neagră pentru școală și universitate

Poșetele de damă sunt disponibile în diferite modele, forme și culori, dar nu tuturor femeilor le place forma clasică a acestui accesoriu practic. Geanta sac este aleasă de oameni care se concentrează pe ușurință și simplitate în ținutele lor de zi cu zi. Fetele de liceu și elevii cărora nu le plac accesoriile elegante în sens clasic, o aleg cu plăcere. Geantă neagră - sac încape toate articolele necesare și caietele școlare, precum și notele și documentele elevilor. Este un mod ideal de transport al unui notebook ușor, accesorii de papetărie și o unei genți cosmetice.

Geanta neagră-sac zi de zi

Indiferent dacă mergi la universitate sau la cumpărături - o geantă sac ușoară din țesătură sau piele ecologică se dovedește a fi aliatul tău. Produsele din piele ecologică sunt mai ieftine decât accesoriile din piele naturală și arată la fel de bine. Gențile sac oferite de noi au închidere cu fermoare și sunt ușor de utilizat și de curățat. Le poți purta în fiecare zi și nu pierzi timpul pentru întreținerea obositoare a articolelor din piele.

Pe site-ul magazinului nostru găsești poșete de damă în diferite dimensiuni, astfel încât reglezi cu ușurință achiziția la nevoile tale.

Geanta tip sac neagră împrospătează outfitul tău preferat

Ești minimalistă și preferi dressingul capsulă? Poșeta neagră - sac îți permite să schimbi caracterul stilului cu ajutorul hainelor preferate. Achiziționarea acestui accesoriu este recomandată persoanelor cărora le place să se joace cu accente de stil și să aleagă accesorii, astfel încât să poată modifica aspectul general. O geantă tip sac neagră este potrivită pentru un fan al stilului grunge, precum și pentru o romantică incurabilă ce se inspiră din anii 1960. Consultă paginile care prezintă oferta magazinului nostru și alege cel mai bun accesoriu pentru tine. Evidențiază stilul pentru bani puțini și bucură-te de un aspect diferit.

Genți la modă și practice pentru femeile active și elegante

Poți lua cu ușurință o geantă tip sac la piscină, la centrul de fitness, dar și la un restaurant. Designul său simplu îți completează perfect ținuta urbană. Poți pune aici obiecte folosite zi cu zi, precum și cărți dar și cumpărături.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro