Încarc datele...
Sortează după:

  Geanta mov

  Printre gențile de damă, nu numai din oferta noastră, ci și disponibile în general pe piață și care corespund tendințelor actuale, există și gențile violet. Sunt, fără îndoială, o propunere pentru femeile cărora le place să-și sublinieze stilul și caracterul. Contrar așteptărilor, ele sunt o completare excelentă pentru stilul de afaceri, de zi cu zi și ocazional.

  Geanta violetă este o alegere bună? Însemnătatea culorii

  Multe femei au îndoieli serioase dacă o geantă violet este de fapt o alegere bună. Nu este această culoare prea provocatoare și atrăgătoare? Încercăm să te scoatem din această concepție greșită, deoarece o geantă violet este o alegere excelentă. Cu siguranță sunt locuri în care este mai bine să nu te duci cu un astfel de accesoriu, dar merită să îl ai în garderoba ta, pentru că este util în multe situații. Trebuie avut în vedere faptul că violetul a simbolizat practic întotdeauna puterea, spiritualitatea și bogăția. Astăzi este o culoare asociată cu curajul și creativitatea. Înseamnă și mister și chiar ... magie. Dar să trecem la subiect. Ei bine, în modă, violetul este asociat cu extravaganța și originalitatea. Printre lucrurile femeilor, domnește suprem sub formă de rochii, cămăși, fuste și accesorii. În magazinul nostru sunt disponibile gențile de damă violet. Multe femei sunt înnebunite după ele. Alătură-te și tu lor! Avem genți la modă, bine lucrate, din piele sau din alte materiale de culoare violet , în diverse dimensiuni și stiluri. Un lucru este sigur, printre ele găsești multe care te atrag.

  Cu ce se potrivește o geantă mov?

  Faptul că o geantă de damă mov este o alegere foarte bună este deja cunoscut, dar la ce se potrivește? Cu ce să o îmbraci? Cel mai adesea, o geantă de damă mov este perfect combinată cu culori extravagante. Perfectă atât pentru blonde, cât și pentru brunete. Poate fi purtată cu ținute de zi cu zi, casual și elegante. Depinde, printre altele, de stilul genții în sine, deoarece culoarea sa nu determină totul. Femeile le aleg cu nerăbdare primăvara și vara, dar de fapt nu numai.

  Gențile mov lila din oferta magazinului Doamna Poșetuță

  Oferim genți de dama mov lila nu numai într-o varietate de nuanțe, ci si croieli. Produsele pe care le oferim sunt dominate de pasteluri încețoșate, modele delicate și violetul limpede. Oferim genți de damă mov de tipul celor shopper, precum și genți de voiaj și de zi cu zi. Avem chiar și borsete de talie elegante. Totul pentru femeile care vor să arate la modă și să se înconjoare cu accesorii la modă în fiecare zi.