Încarc datele...
Sortează după:

  Geanta neagra

  O geantă de damă neagră de bună calitate este cel mai practic, versatil și atemporal accesoriu. Poate fi asortat cu diferite culori pentru ținute elegante și casual. Fie că preferați shopperi încăpățânați, gențile tip plic subțiri, gențile tip cufăr, genți rotunde, rucsacuri la modă, ghiozdane tinerești, trunchiuri elegante sau genți elegante cu lanț, o geantă de damă neagră este întotdeauna în tendințe. Hotărând această achiziție, nu trebuie să vă faceți griji că se va demoda în curând.

  Genți de damă negregenți tip poștaș geometrice

  La modă acum sunt toate gențile de damă negre, care ca formă seamănă cu solidele figuri geometrice tridimensionale. Cuburile și sferele sunt ceea ce caută femeile moderne. Astăzi, formele simple și minimaliste domnesc, de asemenea, sub formă de genți plic și cele tip cufăr. Acest stil se aplică și pentru gențile tip poștaș. Gențile tip poștaș din ultimele colecții iau forma unui trapez, pătrat și dreptunghi. Ele arată cel mai bine în versiunea clasică, neagră. Această geantă de damă neagră în stilul celei poștaș , este un must have absolut. Dacă cauți doar accesorii pentru noul tău aspect, asigură-te că acorzii atenție acestei propuneri. În magazinul nostru găsești genți negre la modă. Avem multe propuneri originale care merg atât zilnic, cât și cu ocazii speciale.

  O poșetă mică cu lanț poate fi un accesoriu fantastic pentru o rochie de petrecere, o poșetă vintage stilizată îți va sublinia stilul unic, o poșetă neagră de damă pe o curea lungă este un accesoriu confortabil pentru stilizările casual. Să te joci cu culoarea, stilul sau cu accesorii fanteziste în cazul unei genți negre este o idee foarte bună și nu există riscul unui conflict de stil. La urma urmei, o geantă de damă neagră este un bun accesoriu pentru o rochie de seară și pentru o ținută casual cu blugi. Pentru că negrul se potrivește practic cu orice combinație și poate fi purtat în diverse ținute pe tot parcursul anului.

  Genți de damă negre la modă găsiți în magazinul nostru. Avem multe propuneri originale care vor funcționa atât pentru fiecare zi cât și pentru ocazii speciale. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta și să alegeți o geantă care se va încadra într-un stil la modă și atemporal pentru o perioadă lungă de timp.

  Genți de damă la modă, adică gențile mini

  Printre gențile care au devenit cele mai la modă în ultimele luni, se numără așa-numitele genți mini. După cum poți ghici cu ușurință, numele se datorează dimensiunilor lor mici. Și, deși nu sunt capabile să încapă mult, se bucură de o mare popularitate. Această geantă neagră de damă în versiunea ei mini, este un accesoriu universal pentru aproape fiecare stilizație. Cele recomandate includ genți de mărimea unui breloc, care sunt cel mai adesea atașate la centură. Acestea sunt perfecte cu siguranță în stilizări elegante, dar și în versiunea sportivă. Cu siguranță încap un card de credit sau un alt lucru mic. Și dacă trebuie să iei ceva mai mult cu tine, de exemplu un portofel întreg și un smartphone, merită să încerci o borsetă de talie de piele. O geantă în acest stil este surprinzător de potrivită nu numai pentru ținutele sportive, ci și pentru cele casual. Mai ales când este din piele neagră.

  Geantă de damă neagră în stilul vintage?

  Gențile la modă, care au văzut de curând lumina zilei, sunt de asemenea și cele în stilul vintage. Acest tip de geantă de damă neagră, mare este, fără îndoială, o propunere excelentă pentru femeile cărora le place să se întoarcă în trecutul cu amintiri, cărora le place să se înconjoare cu obiecte de epocă - combinând contrariile. Este necesar să subliniem că gențile de damă negre, de tipul cufăr în stil retro, se combină perfect cu ținute simple, casual. Ele vin în forme foarte diferite. Ele iau forma unui trapez sau mai mult a unui cufăr sau o geantă medicală. Cele de culoare clasică neagră, indiferent dacă sunt netede sau decorate cu un anumit model, sunt foarte populare. În acest caz, merită să le arunci o privire mai atentă. Există, de asemenea, o mulțime din acestea în magazinul nostru. Avem o selecție largă de genți negre la modă în acest stil și în multe alte stiluri. Dacă ești în căutarea de accesorii pentru stilul zilnic sau pentru o anumită ocazie, asigură-te că consulți oferta noastră.

  Geanta mare neagră, sau plic în versiunea XXL

  Am menționat deja gențile plic, dar cele din versiunea XXL merită un comentariu într-un punct separat. Este un must-have absolut printre gențile de seară. Și dacă vorbim despre seară, aceasta trebuie să fie și negră. De aceea, recomandăm gențile de damă negre tip plic într-o dimensiune mai mare decât cea standard. Atenția o merită atât cele moi, plăcute la atingere, acoperite cu velur cât și cele cu pietre . O alegere bună este plicul complet neted și uniform, din piele de înaltă calitate. Astfel de genți negre mari de damă, de tip plic sunt potrivite nu numai pentru rochia mică de culoare neagră, ci și pentru creații în alte culori și versiuni. O geantă plic decorată cu o textură interesantă este, de asemenea, un decor al ținutei unei femei. Deci, dacă cauți o geantă de damă elegantă pe care să o iei cu tine în diferite locuri, asigură-te că consulți sortimentul nostru. La noi găsești geanta tip plic de care ai nevoie.

  Geanta de damă medie cu lanț

  Până de curând, femeile foloseau genți de damă mici, negre. Astăzi, însă, au nevoie de mai mult spațiu pentru smartphone-uri și mai mari, care sunt în prezent la modă. Un lanț într-o culoare argintie sau aurie adaugă genții un aspect elegant și caracter. El apare în multe modele. Deși o geantă mare neagră de damă și un astfel de lanț sunt asociate cu o greutate incredibilă, de fapt nu au nimic de-a face cu asta. Cu atât mai mult o geantă de dimensiuni medii nu este grea. Un astfel de accesoriu sau mai bine spus, o geantă cu acest tip de accesoriu este o propunere excelentă pentru femeile care iubesc acest tip de accesorii și doresc să aibă din ce în ce mai multe. Oricum, acest model este atât de universal încât îl poți lua cu tine cu ușurință în diferite locuri -la o cină de gală, precum și la alte ieșiri.

  Dacă te interesează gențile de damă negre din piele, asigură-te că vizitezi oferta noastră. Găsești aici genți negre de damă mari, medii și mici, cu lanț și curea clasică, precum și genți de mână. Avem o selecție largă și prețuri competitive.