Încarc datele...
Sortează după:

  Poșeta maro – baza garderobei feminine

  Cuvintele lui Coco Chanel „Moda trece, stilul rămâne” nu își pierd relevanța. Atunci când căutăm soluții dovedite care se caracterizează prin frumusețe atemporală, avem garanția că arătăm întotdeauna bine. Unul dintre clasicii garderobei feminine este Poșeta maro. Poți găsi diverse variante ale acesteia aici!

  Poșetele maro – tipuri

  Poșetele maro sunt un accesoriu dovedit pentru diverse ocazii. Un număr mare din aceste modele sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Mărimea lor se potrivește perfect nevoilor tale - le poți lua la serviciu, iar când ceasul bate ora 16:00, închizi fermoarul, închizi ușa biroului și mergi la o cafea cu o prietenă sau la o întâlnire promițătoare cu un frumos burlac.

  Poșetele de damă maro mai mici merg bine în circumstanțe mai sofisticate. Pui în ele cele mai necesare lucruri fără a supraîncărca stilul. Poșetele maro în versiunea mini pot rămâne în fundal sau se pot remarca datorită accentelor originale. În magazinul nostru se găsesc poșetele de dama maro cu catarama decorativa, cu o forma originala sau cu mânere frivole!

  O geantă de damă maro, de dimensiuni micro, te surprinde cu capacitatea sa - una bine concepută încape foarte multe! Vom spune cu modestie că avem doar astfel de produse în ofertă.

  Această categorie include, de asemenea, o poșetă din piele maro - o geantă messenger bine proporționată. Acest model atemporal iubește ieșirile mai puțin solicitante, dar își va găsi și drumul în scene mai formale. O poșetă maro atrage privirea cu clemele interesante, fiind în același timp foarte confortabilă și încăpătoare. Dimensiunea perfectă încape obiecte pe care le porți adesea cu tine, utile în viața de zi cu zi, iar închiderea sigură te asigură că nimic nu va cădea fără știrea ta. Poșeta maro de damă este perfectă, chiar și pentru cei mai pretențioși!

  Poșeta maro – la ce se potrivește?

  Bronzul oferă o adevărată oportunitate de a fi în centrul atenției! Poșetele de damă maro sunt iubite pentru versatilitatea lor, potrivite pentru orice situație și frumusețe

  Poșeta maro este excelentă pentru stilul ce are la bază o cămașă albă, cât și pentru pantalonii negri– care le conectează fără alte apelative la clasă, iar ce se aseamănă se adună. Poți să schimbi pantalonii cu pliuri pentru jeanși tăi preferați – Poșeta maro se potrivește ideal și cu ei!

  Poșeta maro închis cochetează timid și cu alte nuanțe ale accesoriilor tale. Vedem deja cum se apropie de rozul pal sau de mai elegantul bleumarin… Combinația ideală pentru orice sărbătoare!

  Maro-ul se potrivește perfect și cu galbenul în nuanță de miere, la modă în ultimul timp. Poșeta maro i se potrivește ideal!

  Poșeta maro – de ce merită să le ai?

  Răspunsul la această întrbare pare clar. Poșeta de damă maro sunt atemporale, la modă și se potrivesc cu celealte elemente ale garderobei. Le poți lua cu tine la serviciu dar și la o întâlnire romantică – se regăsesc mereu în orice situație. Poșetele maro de la Doamna Posetuta au variante diferite – dimensiunile și accentele ei se potrivesc ușor cu gusturile tale.