Încarc datele...
Sortează după:

  Poșete mici cu curea lungă – accesorii frumoase și elegante

  Nu există niciodată destule poșete de damă! Fiecare femeie o știe și, deși dresingul este plin până la refuz, este dificil să fii indiferentă următorului model la modă. O poșetă de damă, în special cea mică, are o putere extraordinară - decorează reglează, răcorește și schimbă aproape orice stil. Acest accesoriu aparent obișnuit, mic, poate face minuni, poate schimba optic figura, poate atrage atenția, poate însufleți cea mai incoloră ținută, poate sublinia temperamentul și poate exprima personalitatea. Poșetele mici cu o curea lungă sunt un adevărat must-have pentru fiecare fashionistă și doamnă elegantă.

  Poșete de damă cu curea lungă – clasic și confortabil

  Poșetele de damă cu curea lungă sunt un element obligatoriu al garderobei fiecărei doamne. Cu siguranță, cel puțin câteva dintre ele sunt utile. Ele decorează perfect și sunt un partener excelent pentru toate călătoriile: pentru o plimbare, cumpărături, petrecere și muncă. Acesta este cel mai bun mod de a avea la tine un portofel, documente și câteva accesorii de machiaj. O poșetă cu o curea lungă este una dintre cele mai eficiente metode de completare a unui stil grozav; arată întotdeauna impresionant, nu este dificil să o asortezi cu ținuta și să o porți confortabil în mai multe moduri convenabile, preferate.

  Cum modelează frumos silueta poșetele cu curea lungă

  Mărimea și forma poșetei unei femei au un impact asupra figurii feminine. Merită să ții minte atunci când cauți accesoriile potrivite pentru tine sau pentru o persoană dragă. Și atât de mică poșetă cu curea lungă, cum găsești multe în magazinul nostru, subliniază perfect figura doamnelor de statură mică. Un model de acest tip, suspendat jos pe șolduri, este cea mai bună alegere pentru femeile cu siluetă tip măr, triunghi inversat și clepsidră. Datorită faptului că curelele genților sunt lungi și reglabile în lungime, acestea pot fi scurtate în mod liber prin selectarea înălțimii corespunzătoare pe care este agățată geanta. O poșetă cu curea lungă plasată în talie este o opțiune optimă pentru femeile cu șolduri mai late. În cazul unei siluete fără indentare în talie, o geantă atârnată în diagonală merge perfect.

  Poșete cu curea lungă frumoase, clasice și modernę

  Oferim o selecție uriașă de genți, poșete și cufăre care pot fi combinate cu practic orice stil și adaptate la diverse ocazii, atât obișnuite, de zi cu zi, cât și mai formale și deosebit de elegante. Zilnic preferatele doamnelor par a fi gențile cu curea lungă în tipul unei genti messenger, în funcție de stil - lăcuite, decorate cu motive cu animale, franjuri sau perforații. Genti clasice, netede, în culori modeste, merg pentru birou și muncă, și pentru o întâlnire și un eveniment social - o poșetă mică pentru femei, cu curea lungă într-o formă subtilă, fenomenală, un portbagaj mic sau o poșetă mică, atârnată o geantă de ambreiaj.

  Poșete de damă cu curea lungă-la modă, elegante și practice

  O poșetă cu curea lungă este o soluție eficientă, dar și extrem de practică. Prin urmare, atunci când alegi poșeta potrivită, merită să acorzi atenție valorilor sale de utilitate, cum ar fi numărul de compartimente din interior și din exterior, buzunare suplimentare, tipul de fixare sau lungimea curelei. Coloristica este importantă, modestă sau în culori mai intense, dacă alegem o geantă pentru o creație specifică, monocromă. Clasa materialului din care este confecționată poșeta este de asemenea importantă. O curea lungă este cu siguranță un avantaj imens, dar merită, de asemenea, să acorzi atenție lățimii sale și modului în care este atașată. Poșetele de damă cu o curea lungă: negru – stil și eleganță, alb și pastel - pentru zilele de vară, sau gri deschis și bej - pentru combinații moderne, semi-sportive - acestea sunt cu siguranță cele mai bune alegeri.