Încarc datele...
Sortează după:

Poșetele mentă hitul anilor trecuți

Cu ce asociezi culoarea menta? Menta este în primul rând prospețime și energie tinerească - primăvară combinată cu vară însorită.

Menta a apărut foarte des în ultimul sezon în stilul la modă al fashionistelor, care au prezentat, printre altele, în rochii de menta delicate și accesorii pastelate, cum ar fi poșetele mentă sau pantofi de culoare verde deschis. Privind stilul Instagram, este greu de trecut cu vederea că culoarea menta a devenit și un succes în saloanele de coafură. Nimeni nu este surprins de părul deschis sau intensiv de verde pastel. Un lucru trebuie admis: culoarea mentă este foarte măgulitoare și adaugă prospețime excepțională tuturor stilurilor.

Efecul verdelui pastel

O poșetă de culoare mentă este o completare foarte originală pentru multe stiluri. Această culoare strălucitoare, pastelată, subliniază, mai presus de toate, caracterul feminin și delicatețea ținutei noastre.

Poșetele clasice mici mentă și gentile de tip messenger purtate în fiecare zi sunt foarte eficiente. Un cufăr elegant mentă cu accesorii argintii este cu siguranță complementul perfect pentru o ținută de afaceri. Atunci când faci cumpărături, te simți cel mai bine în compania unei genți shopper din piele verde deschis în dimensiunea XL.

Cu ce culori merg poșetele mentă?

Culoarea mentă este una dintre cele mai la modă culori din vara trecută. Cu toate acestea, merită să ne amintim că această nuanță de verde este destul de rece, ceea ce nu facilitează combinarea cu alte culori. De aceea, poșeta mentă nu se potrivește cu toate stilurile, dar merită să îți asumi riscul și să te joci cu moda în acest caz, deoarece efectul poate fi spectaculos.

Cea mai sigură soluție este de a combina culoarea mentă cu albul și nuanțele sale rupte. Este o combinație de vară și de vacanță. O poșetă mentă în compania unei rochii bej delicate arătă elegant și fenomenal. Nuanța verde mentă adăugă un caracter feminin acestei ținute. Menta arătă de asemenea minunat în combinație cu alte pasteluri sau gri. Astfel de stilizări sunt perfecte pentru birou și pentru o ieșire oficială. O poșetă verde deschis este un accent foarte revigorant în combinație cu un costum gri sau o cămașă roz deschis.

Menta pentru curajoși

Desigur, poșetele de culoare mentei pot fi combinate și cu culori mai intense. Dar aceasta este o versiune pentru oamenii care sunt conștienți de tendințele modei și nu se tem să experimenteze. Combinația dintre o poșetă mentă de damă cu un roz strălucitor și intens sau alte culori neo ne face apreciați de cei mai exigenți stilisti.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro