Încarc datele...
Sortează după:

  Poșeta portocalie – un accent puternic, nu doar pentru cele curajoase

  Putem avea o mulțime, dar este greu să refuzi să cumperi alta ... Neagră, maro, bej sau poate o poșetă portocalie de data aceasta?! Este posibil ca această culoare originală să nu fie încă în garderoba ta. Trebuie schimbat asta! Poșeta portocalie merge mai bine pentru styling decât pentru tine un espresso puternic!

  Poșeta portocalie – o putere extraordinară într-o culoare originală

  Evităm generalizările, dar faptele vorbesc de la sine - poșetele negre și maro se găsesc cel mai adesea în garderoba unei femei. Cele portocalii sunt tratat ca propuneri rezervate doar celor curajoși. Aceasta este o greșeală!

  Culoarea vie aduce multă „viață” mulțimilor modeste, cărora le conferă caracter. O poșetă portocalie pentru femei se potrivește perfect cu albul unei cămăși ajustate sau adăugă condiment unei rochii negre. Nu se pune problema unui monolit de culoare sau a unui clișeu!

  O mică poșetă portocalie este fericită să te însoțească în timpul serii, și nici nu ar trebui să te gândești să treci pe lângă ea. Mai ales dacă te decizi asupra unui model cu mânere decorative - este un adevărat hit în fiecare sezon!

  Poșetele portocalii de damă – ce formă pentru frumoasa domnișoară?

  Originalitatea umple până la refuz oferta Domna Posetuta. Poșetele portocalii de damă nu fac excepție în acest sens. Pentru a satisface așteptările femeilor care au o slăbiciune pentru culorile mai puțin evidente, mizăm, printre altele, pe:

  • poșetele portocalii de damă tip messenger,
  • Prietenele lor mai mici mărimea S, care merg ideal pentru ieșirile de după-amiază,
  • Poșetele portocalii sub formele mai căutate ca ghiozdanul sau borseta,
  • Poșete portocalii accentuate cu modele.

  Ajustează stilul și forma în funcție de preferințe și circumstanțe. Indiferent dacă poșeta portocalie apare pe scenă în mărimea L sau XS, face totuși o impresie electrizantă. Îți reînvie efectiv stilizarea.

  Poșeta portocalie chiar așa este. Nu ne crede pe cuvânt și testează-o în propriile tale combinații!