Încarc datele...
Sortează după:

  Poșete de damă de spate – practice și confortabile

  Poșetele de damă de spate sunt soluția perfectă pentru femeile care se concentrează pe confortul zilnic și, în același timp, adoră originalitatea și soluțiile originale. Ghiozdanele au încetat de mult să fie asociate cu școala sau călătoriile, găsindu-și un loc important printre accesoriile pentru femei la modă și elegante. Acestea sunt o idee minunată pentru depozitarea câtorva accesorii necesare, pentru completarea stilului și ... eliberarea mâinilor, adică o alternativă fantastică la o poșetă clasică de damă.

  Poșete de spate elegante pentru femei – pentru birou sau o întâlnire

  Oferim ghiozdane de damă extrem de elegante, care înlocuiesc cu succes poșetele tradiționale, chiar și în timpul întâlnirilor importante. Poți alege poșetele de spate minimaliste de damă, cu o formă simplă și în culori modeste - perfecte pentru un eveniment de afaceri, precum și ghiozdane puțin mai decorate, modelate cu piele lăcuită, cu un motiv exclusiv sub formă de animal în relief. Ideale pentru muncă sunt poșetele de spate colorate, netede sau matlasate, cu dimensiuni și funcționalitate adaptate nevoilor - mai mari, format A4 și mici, dacă avem suficient spațiu pentru un portofel, documente și o geantă pentru cosmetice mică la îndemână. Poi alege dintre ghiozdanele simple, cu un singur buzunar și poșetele de spate pentru femei, cu multe buzunare suplimentare pentru obiecte mici.

  Gențile din pânză și cele tip sac – poșete de damă confortabile de spate

  Pentru femeile care apreciază confortul și originalitatea mai presus de orice, am pregătit poșetele de spate sub formă de genți tip sac și genti din pânză. Acestea arată original, sunt spațioase și extrem de confortabile. Decorate cu imprimeuri colorate și paiete multicolore, ele atrag atenția, adaugă ușurință și sunt un complement extraordinar pentru stilul casual. Gențile textile de tip sac arata grozav intr-un set cu o poșetă clasica, inlocuind plasa nu atât de atractivă si ușurând mâinile. Pe de altă parte, poșetele de spate de damă în formă de sac, disponibile în oferta noastră, din piele ecologică de înaltă calitate, sunt adevărate perle de designer - avangardiste, elegante și moderne.

  O ofertă bogată de ghiozdane pentru fiecare stilizație de damă

  Aproape niciun articol din garderoba unei femei nu spune la fel de multe despre proprietarul ei ca o poșetă. Având în vedere acest lucru, am pregătit o selecție foarte largă de poșete de damă de spate - astfel încât fiecare femeie să poată găsi ceea ce caută - de exemplu, un ghiozdan care să-i exprime cel mai bine stilul și să-i sublinieze personalitatea. În oferta magazinului nostru găsești poșete clasice, de culoare neagră, maro și bordo, modeste și elegante, precum și ghiozdane casual populare în stil urban sau modele elegante, colorate, în culori neobișnuite, la modă. Pe gustul iubitorilor de boho, retro și vintage se găsesc poșetele de spate simple, clasice, oldschool, pentru femei, și ghiozdanele elegante cu ciucuri de piele. Amatorii de stil rock adoră poșetele distinctive cu gheare, decorate cu strasuri.