Încarc datele...
Sortează după:

  Geanta dama mica

  Gențile de damă mici sunt un accesoriu esențial în garderoba fiecărei femei. Datorită numărului mare de ocazii care necesită o poșetă adecvată situației, este dificil să ai prea multe. Gențile mici de damă merg atât în stilul de zi cu zi, cât și la evenimentele mai mari. Doamnele care poartă o servietă sau o geantă pentru laptop apreciază avantajele unei poșete care conține toate mărunțișurile necesare, astfel încât să le poți avea întotdeauna la îndemână, fără a fi nevoie să le cauți într-o geantă mai mare.

  Genți mici negre de damă – un lucru necesar în garderoba fiecărei doamne

  Există o culoare mai atemporală decât negrul? Probabil că fiecare femeie este de acord cu concluzia potrivit căreia este potrivită pentru orice ocazie și, mai presus de toate, merge ca o completare perfectă pentru orice stil. Negrul se potrivește ca o culoare complementară chiar și celor mai nebune culori ca roșul, verdele, violetul sau cea neon. Prin gențile mici, elegante de damă, înțelegem automat că este vorba despre cele de culoare neagră. Modelul este o chestiune secundară, în funcție de preferințele fiecărei doamne. Doamnelor cărora le plac stilurile mai clasice se regăsesc cu siguranță proprietari de stiluri simple și tradiționale. Gențile mici, negre de damă pot fi, de asemenea, mai îndrăznețe. Nu trebuie neapărat să fie complet netede, uneori o aplicație mică, colorată sau un breloc original atașat la poșetă îi schimbă complet imaginea. După cum poți vedea, gențile negre mici de damă au multe nume.

  Geanta pentru cosmetice, sau genți mici de damă sub altă formă

  În plus față de geanta standard de damă, multe femei poartă încă o geantă pentru cosmetice cu ele, care conține toate accesoriile necesare pentru machiaj, plasturi și alte comori. În funcție de situație, geanta pentru cosmetice poate fi o poșetă mică pe care o femeie o poartă într-o geantă mai mare. În timpul călătoriilor, o poșetă ceva mai mare este utilă, cu toate produsele cosmetice necesare în timpul călătoriei. Pentru ca o geantă pentru cosmetice să fie pe deplin funcțională, nu trebuie să fie neapărat mare. Este suficient să avem o mulțime de buzunare în interior pentru toate comorile noastre. În acest fel, nu numai că ocupă puțin spațiu, dar le găsim rapid și când este timpul să le folosim.

  Nu te teme de culoare, sau gențile mici de damă colorate

  O ieșire importantă necesită o pregătire adecvată. Multe femei, atunci când se pregătesc pentru o ocazie specială, aleg soluții cunoscute și sigure, cum este o geantă neagră și pantofi asortați. Dar de ce să nu rupi acest model bine stabilit și să introduci un pic de originalitate în garderoba ta? În loc să alegem din nou negrul, să încercăm să alegem accesorii în culori complementare sau contrastante cu ținuta noastră. O geantă în nuanțe de zmeură și roșu suculent merge de minune cu o rochie bleumarin. Dacă nu ne este frică să experimentăm, să încercăm să găsim geanta portocalie perfectă. Rochia roșie, cu geanta corespunzătoare într-o nuanță verde, atrage privirile fiecărui invitat al evenimentului la care ne prezentăm.