Încarc datele...
Sortează după:

Poșetele cu franjuri – la modă, elegante și concreto

Poșetele cu franjuri, odată rezervate pentru hippies – fete libertine și cu libertate nerestricționată, sunt populare și la modă de câteva sezoane. Îndrăgite de iubitorii de stiluri hippie și rock, aproape însușite de pasionații de boho, își găsesc locul și în stilizările elegante și clasice. Poșetele cu franjuri, brelocuri sau finisaje cu acest motiv caracteristic pot fi perfect asortate cu orice ținută, însuflețind în mod clar ținuta. Sunt purtate de vedete și femei de succes, și îndrăgite de fashioniste și bloggerițe, amatori de stil casual și doamne elegante.

Poșete de damă cu franjuri – element de bază al stilului boho

Stilizările cu poșete de damă cu franjuri sunt una dintre ținutele preferate ale iubitorilor de stil boho, care își sărbătoresc triumfurile în modă de câțiva ani. Și nu există nicio indicație că aceasta se schimbă în curând. Poșetele cu franjuri sunt un accesoriu extrem de grațios. Fenomenale, ușoare și extrem de feminine, însuflețesc fantastic orice combinație. Dacă iubești stilul hippie, boho și libertatea asociată cu franjuri, în oferta noastră găsești poșete cu franjuri de damă care se potrivesc perfect cu rochiile florale aerisite, blugii, cămășile voluminoase și cizmele elegante. Cauți genți mari, voluminoase, ghiozdane cu tematică animală, genți mici pe o curea lungă - totul cu franjuri de piele și piele întoarsă.

Poșeta cu franjuri de damă pentru o eleganță rafinată

Deși s-ar putea părea că poșetele cu franjuri sunt doar un atribut al libertății hippie și al stilului casual, este total diferit. O gentuță mică elegantă, decorată delicat cu acest accesoriu, funcționează bine și la o ținută elegantă, clasică. Dacă trebuie să fie rafinată – important este să fie mică, mai degrabă din piele decât din piele întoarsă și într-o culoare ateunată. Un astfel de accesoriu elegant, dar extrem de universal, se potrivește celor mai multe combinații clasice. La fel ca poșeta de damă cu franjuri sub formă de breloc sau ciucuri decorativ subtili. Fără a interfera prea mult cu stilul vestimentar, adăugarea de franjuri aduce un pic de ușurință, finețe și rafinament în stil.

Ghiozdane, genți tip sac sau tip messenger – poșete și genți de damă cu franjuri

Poșetele cu franjuri pe care le găsești în magazinul nostra se potrivesc multor stiluri diferite. Le poți purta la birou, pentru cumpărături și pentru o plimbare, arătă grozav la o întâlnire obișnuită, precum și la o întâlnire romantică sau la o petrecere elegantă. Poșetele de damă mari cu franjuri, merg bine ca genti tip shopper confortabile și elegante, și cele mai mici - decorează atât ținutele de zi cu zi, cât și de seară. Deosebit de populare sunt modelele mari și poșetele ușor mai mici, cu franjuri lungi, împodobind fronturile pe toată lungimea și lățimea. Aceste tipuri de poșete sunt în prezent un hit stilistic al majorității ținutelor casual - o combinație perfectă de stil sportiv la modă cu accente retro.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro