Încarc datele...
Sortează după:

  Poșete de damă de umăr - must have-ul fiecărei femei

  O poșetă este un element inseparabil stilului unei femei. Nu este de mirare, deoarece este practică și facilitează realizarea lucrurilor de zi cu zi. Poșetele pot fi diferite - de la genți plic mici la cele shopper mari de piele. Poșetele de damă pe umăr, în care încape tot ce ai nevoie, sunt încă foarte populare. Cureaua practică, lungă, îi permite să fie purtată confortabil pe umăr, menținându-ți mâinile libere. Astfel de modele sunt cel mai des alese de clienții noștri.

  Poșete de damă de umăr – ce dimensiune să alegi?

  Fiecare femeie are nevoi diferite. Pentru ca o poșetă să își îndeplinească bine sarcina, aceasta trebuie adaptată stilului de viață al proprietarului. Magazinul nostru oferă poșete de umăr pentru femei în diferite dimensiuni. O selecție largă garantează că fiecare dintre doamne o găsește pe cea potrivită așteptărilor. Caietele și folderele în format A4 se potrivesc perfect cu o poșetă mare de umăr. Încape tot ce ai nevoie în timpul unei zile lungi la universitate. O curea largă și puternică menține geanta ferm pe umăr. O poșetă de umăr de dimensiuni medii este o soluție bună pentru femeile care nu poartă prea multe lucruri cu ele, limitând conținutul la câteva articole mici, cum ar fi un telefonul, rujul,etuiul și portofelul.

  Geanta tip messenger mică – ideală pentru fiecare zi

  Ai nevoie de o poșetă care să meargă în timpul activităților de zi cu zi? Vrei ceva confortabil pentru cumpărături, pentru o întâlnire și pentru un picnic cu prietenii? Poșetele de umăr de damă în stilul unei genti messenger sunt o soluție excelentă atunci când prețuiești confortul. Poți ajusta cu ușurință dimensiunea genții messenger la nevoile tale. Cele mai mici dimensiuni sunt perfecte pentru o petrecere. O poșetă de umăr ușor mai mare pentru femei este perfectă, de exemplu, atunci când călătoriți.

  Poșete de umăr de damă – la ce să fim atenți?

  Înainte de a cumpăra o poșetă de umăr, fii atentă la materialul din care este fabricată. Fie că este vorba de piele naturală, piele ecologică sau alt material. Fiecare material are caracteristici diferite și durabilitate diferită pentru utilizarea de zi cu zi. De exemplu, poșetele mari de umăr din piele pentru femei sunt alegerea potrivită dacă ești în căutarea unui exemplar care să te servească mai multe sezoane. Înainte de a cumpăra o poșetă, verifică dimensiunile exacte ale acesteia. Acordă atenție, de asemenea, dacă este închisă cu fermoar sau numai cu o clemă magnetică. Dacă are sau nu buzunare suplimentare în interior, inclusiv un compartiment cu fermoar. Astfel de detalii contribuie la satisfacția ta când achiziționezi o poșetă de umăr.

  Culori și modele – o ofertă largă de poșete

  Culoarea poșetei este la fel de importantă ca și mărimea acesteia. Poșetele de umăr de damă sunt disponibile nu numai în culori clasice. Sunt dominate de culori modeste, cum ar fi negru, bleumarin sau bej. Modelele clasice sunt disponibile și în culori mai intense, precum roșu, verde sau albastru. Oferta noastră include, de asemenea, poșete cu decorațiuni originale, cum ar fi mărgelele sau știfturile. Nici iubitorii de imprimeuri colorate nu sunt dezamăgiți.