Încarc datele...
Sortează după:

  Geanta de umar

  O poșetă este un element inseparabil stilului unei femei. Nu este de mirare, deoarece este practică și facilitează realizarea lucrurilor de zi cu zi. Poșetele pot fi diferite - de la genți plic mici la cele shopper mari de piele. Gențile de damă pe umăr, în care încape tot ce ai nevoie, sunt încă foarte populare. Cureaua practică, lungă, îi permite să fie purtată confortabil pe umăr, menținându-ți mâinile libere. Astfel de modele sunt cel mai des alese de clienții noștri.

  Geanta de damă de umăr – ce dimensiune să alegi?

  Fiecare femeie are nevoi diferite. Pentru ca o geantă să își îndeplinească bine sarcina, aceasta trebuie adaptată stilului de viață al proprietarului. Magazinul nostru oferă genți de umăr de damă în diferite dimensiuni. O selecție largă garantează că fiecare dintre doamne o găsește pe cea potrivită așteptărilor. Caietele și folderele în format A4 se potrivesc perfect cu o geantă de umăr mare. Încape tot ce ai nevoie în timpul unei zile lungi la universitate. O curea largă și puternică menține geanta ferm pe umăr. O geantă de umăr de dimensiuni medii este o soluție bună pentru femeile care nu poartă prea multe lucruri cu ele, limitând conținutul la câteva articole mici, cum ar fi un telefonul, rujul,etuiul și portofelul.

  Geanta de umăr mică tip poștaș – ideală pentru fiecare zi

  Ai nevoie de o geantă care să meargă în timpul activităților de zi cu zi? Vrei ceva confortabil pentru cumpărături, pentru o întâlnire și pentru un picnic cu prietenii? Gențile de umăr de damă în stilul unei genti poștaș sunt o soluție excelentă atunci când prețuiești confortul. Poți ajusta cu ușurință dimensiunea genții poștaș la nevoile tale. Cele mai mici dimensiuni sunt perfecte pentru o petrecere. O geantă de umăr ușor mai mare pentru femei este perfectă, de exemplu, atunci când călătoriți.

  Genți de umăr de damă – la ce să fim atenți?

  Înainte de a cumpăra o geantă de umăr, fii atentă la materialul din care este fabricată. Fie că este vorba de piele naturală, piele ecologică sau alt material. Fiecare material are caracteristici diferite și durabilitate diferită pentru utilizarea de zi cu zi. De exemplu, gențile de umăr mari din piele pentru femei sunt alegerea potrivită dacă ești în căutarea unui exemplar care să te servească mai multe sezoane. Înainte de a cumpăra o geantă, verifică dimensiunile exacte ale acesteia. Acordă atenție, de asemenea, dacă este închisă cu fermoar sau numai cu o clemă magnetică. Dacă are sau nu buzunare suplimentare în interior, inclusiv un compartiment cu fermoar. Astfel de detalii contribuie la satisfacția ta când achiziționezi o geantă de umăr.

  Culori și modele – o ofertă largă de genți

  Culoarea genții este la fel de importantă ca și mărimea acesteia. Gențile de umăr de damă sunt disponibile nu numai în culori clasice. Sunt dominate de culori modeste, cum ar fi negru, bleumarin sau bej. Modelele clasice sunt disponibile și în culori mai intense, precum roșu, verde sau albastru. Oferta noastră include, de asemenea, genți de umăr cu decorațiuni originale, cum ar fi mărgelele sau știfturile. Nici iubitorii de imprimeuri colorate nu sunt dezamăgiți.