Încarc datele...
Sortează după:

Genți de mână de aur nu numai pentru ocazii speciale

În trecut, poșetele aurii erau rezervate doar pentru ocazii speciale și erau asociate în primul rând cu carnavalul. Plicurile strălucitoare și poșetele mici au fost complementul perfect pentru ținutele de Revelion. Chiar și o stilizație sau o rochie de seară relativ modestă, datorită accesoriilor aurii, ar putea uimi și fermeca.

Astăzi, situația este oarecum diferită. Moda depășește noi granițe și permite accesorii și elemente vestimentare din ce în ce mai sofisticate pentru stilizările casual de zi cu zi. Nimeni nu este surprins de o geantă aurie combinată cu adidași confortabili sau cu o jachetă supradimensionată, iar o geantă de nuntă aurie aleasă corect pentru a se potrivi cu stilul este încă o completare frumoasă a creației. Poștile universale, cumpărătorii sau rucsacurile aurii la modă sunt populare atât în rândul adolescenților, cât și al femeilor mature.

O geantă de mână de aur pentru nunți și pentru stilul de zi cu zi

Culorile auriu și argintiu sunt sinonime cu luxul. Cel mai adesea sunt luate la banchete, la ocazii importante sau la ieșiri de seară. O geantă de mână strălucitoare, argintie sau aurie pentru o nuntă poate fi o alegere excelentă. Acesta va adăuga farmec chiar și celor mai discrete stilizări. Dar gențile de aur au decis de mult timp să părăsească sălile de bal întunecate. Nimeni nu este surprins de un styling de după-amiază cu o geantă de mână de aur a unei femei în rolul principal - la o plimbare, într-o cafenea sau chiar într-un club de fitness. Și nu e de mirare. Până la urmă, moda contemporană iubește să spargă tiparele și combină cu plăcere elemente și stiluri care altădată erau greu de combinat. Acest lucru ne oferă posibilități nelimitate de a ne exprima propriul stil.

O geantă aurie va adăuga caracter nu doar ținutelor de petrecere și de concert, ci și unei ieșiri cu prietenii într-o zi de vară sau unei întâlniri la serviciu. Va schimba caracterul unui stylisation zilnic combinând o cămașă albă cu blugi, adăugând un farmec la modă. Acesta va sublinia feminitatea într-un stil casual. Va surprinde prin aspectul său atunci când este combinat cu pantofi sport. Înveselește o întâlnire de afaceri. Diversitatea aplicațiilor depinde doar de imaginația dumneavoastră.

Moda accesoriilor din aur nu a trecut în general de câteva sezoane. Aurul a devenit o culoare care poate fi purtată liber în fiecare zi. Producătorii își depășesc reciproc ideile. Oferim pantofi auriu, portofele, huse pentru telefon și o selecție uriașă de diverse poșete aurii, ghiozdane, genți tip shopper și chiar genți de sport.

Cu ce culori se combină cel mai bine gențile aurii?

Culoarea aurie este o mare varietate de nuanțe calde, de la deschise, aproape albe până la întunecate, care cad spre maro. Cu toate acestea, aurul este în prezent cel mai la modă în versiunea sa clasică galbenă. Această culoare nobilă, care simbolizează bogăția și prosperitatea, se potrivește aproape tuturor tipurilor de frumusețe feminină. Doar iernile clasice trebuie să fie atente atunci când aleg un stil auriu.

O astfel de versatilitate face ca auriul să fie o culoare extrem de grațioasă atunci când vine vorba de combinarea acestuia cu altele. Fără îndoială, poșetele și accesoriile aurii arătă cel mai bine în combinație cu culori calde - bej, maro, verde și roșu. Cu toate acestea, chiar și stilurile în culori dificile poate fi frumos completate de un element auriu. Turcoazul, care a fost la modă recent, este cu siguranță una dintre astfel de culori. Atunci când alegi o poșetă aurie, trebuie să ții minte un lucru: este un accesoriu atât de expresiv, încât se simte cel mai bine în compania stilizărilor modeste și calme. O combinație elegantă și atemporală este întotdeauna o combinație a unei poșete aurii de damă cu o ținută albă, neagră sau bleumarin.

Poșete aurii în magazinul Doamna Poșetuță

Magazinul www.doamnaposetuta.ro oferă un sortiment mare de poșete aurii – de la cele mai bune mărci poloneze dar și din afară. Găsim aici poșete plic clasice și elegante auriu, perfecte nu numai pentru o petrecere de carnaval. Și, de asemenea, o selecție uriașă de genți de umăr aurii, cufăre și genți tip messenger în diferite nuanțe. De la foarte natural, deschise cu o ușoară strălucire metalică până la întunecate și expresive în culoarea aurului vechi.

Un model foarte interesant sunt poșete aurii din piele de la Vera Pelle. O geantă messenger aurie finisată cu mărgele colorate este alegerea perfectă pentru multe stiluri de zi cu zi. Desigur, există și multe poșete elegante și stilate în alte culori, cu accesorii decorative și pe lanțuri de culoare aurie.

Aruncați o privire la oferta noastră și alegeți o geantă de mână care surprinde prin efectul său și atrage atenția. Permiteți-vă un pic de farmec și lux și luați geanta de mână aurită oriunde aveți chef.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro