Încarc datele...
Sortează după:

  Poșetele medii de damă încap toate mărunțișurile necesare

  Poșetele mici sunt grozave pentru ieșire, atunci când nu este nevoie să iei cu tine un număr mai mare de articole la îndemână. Cu toate acestea, zilnic femeile au deseori nevoie de genți mai mari. Poșetele medii de damă , încap nu doar un telefon și cheile, precum o geantă plic, dar vor lăsa mult spațiu și pentru alte articole. O tabletă, un notebook sau un calendar cu întâlniri importante încap cu ușurință într-o dimensiune medie a unei genti.

  Poșete medi de damă de firmă pentru doamnele în pas cu moda

  Dacă vrem să arătăm deosebiți nu numai cu ocazia unei „ocazii speciale”, merită să avem o poșetă medie elegantă, care să ne însoțească în fiecare zi. Poșetele de marcă sunt perfecte pentru viața de zi cu zi - atunci când mergi la serviciu sau te întâlnești cu prietenii. Poșetele de damă medii pe umăr sunt, de asemenea, excelente pentru transportul laptopurilor mai mici. Când vrem ca poșeta noastră să fie nu numai elegantă, ci cât mai practică, putem alege poșetele de culoare neagră de damă . La urma urmei, toate ca toate, dar negrul nu se demodează niciodată!

  Poșete de damă negre, sau cel mai universal accesoriu

  Este greu să găsești o soluție mai practică în garderoba unei femei decât o poșetă neagră. Se potrivește absolut oricărei ținute și, datorită multitudinii de stiluri și accente decorative, fiecare femeie poate găsi modelul perfect pentru ea însăși. Poșetele de damă medii pot avea dimensiuni care se potrivesc atât caietelor mici, cât și planificatorilor mai mari, utile în munca de zi cu zi. Datorită acestui fapt, fiecare doamnă poate găsi o poșetă care să se potrivească stilului său de viață și nevoilor sale.

  În căutarea genții ideale, adică la ce să fim atenți

  Fiecare doamnă are cerințe diferite atunci când vine vorba de poșetă. Cu siguranță, fiecare dintre noi apreciază numărul mai mare de buzunare și colțuri utile care permit să încapă fiecare lucru mic, păstrând ordinea în poșetă. Unele femei apreciază, de asemenea, posibilitatea de a le purta în moduri diferite. Aici, curele suplimentare care permit să porți confortabil geanta peste umăr și mânerele mai scurte atunci când preferi să porți geanta în mână vin în ajutor.

  Alegând poșeta prin prizma garderobei, sau ceva despre materiale

  Atunci când alegi o poșetă care se potrivește nevoilor tale, cel mai bine este să te uiți critic la propria garderobă. Pe lângă faptul că suntem atenți la lucruri atât de evidente precum culorile și stilurile hainelor pe care le purtăm, este bine să ne uităm și la materialele din care sunt confecționate hainele. Este posibil ca pielea lăcuită să nu se potrivească bine cu un aspect etno, la fel ca și poșetele boho să nu arate grozav cu un costum formal cu forme geometrice simple.

  Există poșeta care se potrivește fiecărui stil?

  Femeile din întreaga lume caută răspunsuri la această întrebare. Este frumos, desigur, să ai un dulap suficient de bogat pentru a putea schimba o poșetă în fiecare zi, dar o astfel de soluție poate fi prea costisitoare pentru multe doamne. Într-o astfel de situație, merită să investești într-o pereche de pantofi și într-o poșetă de damă nude sau negru de dimensiuni medii. Ambele culori merg în orice situație, fie că este de zi cu zi, de birou sau formală.