Încarc datele...
Sortează după:

  Accesorii must have – genți messenger negre

  Gențile tip messenger negre îți atrag atenția? Pe site-ul magazinului nostru găsești poșete de bună calitate la prețuri rezonabile. Oferim atât modele simple, clasice, cât și forme extravagante.

  Geanta tip messenger mică, neagră, este una dintre cele mai cumpărate genți din ultimele decenii. Acest accesoriu pentru femei din această croială specială este invariabil la modă din anii 1950. Inspirația pentru crearea lor o reprezintă fostele genți de conductori sau cele ale poștașilor. Deși în acel moment erau purtate în principal de bărbați, gențile tip messenger au câștigat rapid inimile femeilor de pe toate continentele. Domnesc în garderobele femeilor de mai multe generații, iar unele dintre ele - în special cele din piele naturală și întreținute corespunzător, își servesc proprietarii de câteva decenii.

  Un accesoriu indispensabil stilizării casual

  O geantă messenger clasică neagră nu poate lipsi în garderoba unei femei. Accesoriile în culori închise pot fi asortate la multe stiluri și combinate cu întreaga paletă de culori. Putem ajusta geanta neagră de damă tip messenger la o varietate de stiluri. Se potrivește perfect cu cele mai populare elemente ale ținutelor de zi cu zi, precum blugi, pantofi joși, pulovere și tricouri. Odată ce găsești geanta neagră tip messenger perfectă pentru tine, nu o mai arunci niciodată din garderobă. Poșetele de acest tip continuă să domine podiumurile caselor de modă din colecțiile ready-to-wear. Un accesoriu bine ales înlocuiește atât o geantă practică tip shopper, cât și o geantă plic elegantă. Te invităm să te familiarizezi cu gama noastră largă de oferte.

  Geantă tip messenger mică, neagră – ia-o la întâlnire

  Negrul nu este doar o culoare practică, ci și una elegantă. Geanta messenger neagră se potrivește ca niciun alt accesoriu pentru petreceri de familie, ieșiri la teatru, galerii și întâlniri de afaceri. Ia-o oriunde dorești să arăți șic sau semi-formal având, în același timp, nevoie de un accesoriu practic pentru articolele esențiale. În gentile tip messenger găsești mai multe compartimente și buzunare care îți permit să separi și să păstrezi interiorul în ordine. În oferta magazinului nostru găsești genți tip messenger din piele naturală și ecologică, și chiar modele transparente.

  Ce genată tip messenger merge la o rochie, mini, neagră?

  Ai nevoie de o geantă neagră bine proporționată? Alege una tip messenger care să combine toate elementele necesare genții visate. O poșetă ergonomică puțin decorată merge atât la un banchet generos, cât și la o petrecere de revelion.

  Trendsetterii din întreaga lume consideră că această mică poșetă neagră este un must-have absolut!