Încarc datele...
Sortează după:

  Geanta verde

  Verdele ciclam este poate cea mai elegantă și mai stilată nuanță de verde. Adâncimea și saturația sa l-au făcut o alternativă atractivă la negrul clasic în multe stiluri. Rochiile în culoarea verde ciclam arată foarte elegant și senzual, iar varietatea de stiluri și modele ne oferă o alegere imensă. Accesoriile în această culoare sunt la fel de interesante – gențile verde închis, pantofi și eșarfe.

  Cu ce să combinăm verdele ciclam?

  Verdele ciclam are o culoare foarte închisă și intensă, deci funcționează excelent cu albul și bejul neutru. O geantă verde, în plus față de o rochie bej deschis, este o combinație foarte armonioasă și sigură. O geantă verde închis arătă grozav în stilul gri și bleumarin. Realizăm o combinație la modă și expresivă, combinând o geantă verde cu maro. Pe de altă parte, creăm un aspect extrem de elegant și senzual prin combinarea verdelui ciclam al genții cu negru sau roșu intens într-o nuanță de vin. Este combinația perfectă pentru o ținută de seară.

  Pentru cei care se plictisesc de combinația clasică de culori, sugerăm să combine geanta verde închis cu roz deschis, roșu sau galben muștar. Fiecare fashionistă ne va invidia această combinație îndrăzneață de culori. O geantă verde arătă grozav și cu o rochie verde. Verde - ca nici o altă culoare – se îndrăgește pur și simplu. Combinația monocromă a diferitelor nuanțe de verde este combinația perfectă a clasicilor cu un indiciu de extravaganță.

  Ce fel de geantă verde să alegem pentru stilizările noastre?

  În ciuda expresivității sale, verdele ciclam este o culoare destul de universală. Perfectă pentru îmbrăcămintea de seară și casual. De aceea, o geantă verde este un plus elegant pentru multe stiluri.

  Poșetele clasice de umăr și gențile tip mesenger incăpătoare pe o curea lungă arată frumos în această culoare. Această variantă este aleasă cel mai adesea pentru ținutele de zi cu zi. În combinație cu un cod vestimentar de afaceri, un cufăr elegant de culoare verde închis, cu finisaj metalic auriu sau argintiu, arătă mai bine. Pentru o seară, merită să alegi o gentă plic de smarald cu un lanț de aur. Gențile verde închis, cu un motiv de piele de aligator, par, de asemenea, foarte interesante - pentru femeile cărora le plac clasicele. Cu toate acestea, merită să ne amintim că verdele închis iubește materialele grele, mate, motiv pentru care gențile verzi mari din piele întoarsă, de asemenea, arată extrem de elegant și rafinat.