Încarc datele...
Sortează după:

  Geanta galbena

  Culoarea galbenă aduce cu sine emoții foarte pozitive - o asociem cu soarele și sărbătorile, ne pune într-o dispoziție fericită și ne dă energie. Anul trecut, mulți designeri au folosit această culoare însorită în colecțiile lor. Rochiile galbene, jachetele, puloverele și pantalonii au devenit la modă - și odată cu ele gențile galbene, pantofii și accesorii. Este o culoare destul de îndrăzneață. Dar chiar dacă nu ne simțim suficient de bine în ea pentru a ne îmbrăca o haină canar sau o salopetă, merită să ne amintim că accesoriile galbene se potrivesc tuturor. Indiferent de sezon, ele ne însuflețesc imaginea și adăugă accente însorite.

  Măreția nuanței galbene

  Galbenul are multe nuanțe. Poate fi rece sau cald, deschis sau întunecat - de la lămâie rece până la culoarea caldă a mierii. Această varietate înseamnă că un accesoriu galben selectat corespunzător se potrivește cu aproape orice stil. Putem alege cu ușurință ceva pentru noi și potrivi tonul potrivit de galben cu stilul nostru individual.

  De ce merită să ai o poșetă galbenă în garderoba ta?

  Accesoriile galbene, pantofii sau o poșetă ne pot întineri imaginea. Datorită accentelor galbene îndrăznețe, devene mai dinamică și mai veselă. Nu contează dacă alegem un cufăr de culoarea lămâie, o geantă tip poștaș de un galben canar sau o geantă shopper culoarea bananei. Galbenul ne face cu siguranță să ne deosebim de mulțime. Suntem percepuți ca niște oameni curajoși, creativi, cărora le place să se joace cu moda.

  La ce culori merge cel mai bine geanta galbenă?

  Bogăția nuanțelor galbene, precum și formele și texturile materialelor din care sunt fabricate poșetele de damă, înseamnă că putem găsi întotdeauna o poșetă care să se potrivească cu creația noastră. Galbenul este foarte universal. O geantă plic elegantă de culoarea teiului cu accesorii aurii arătă grozav cu blugi și o cămașă colorată, precum și cu o rochie mică neagră la o petrecere elegantă. Desigur, multe depind de materialul din care este confecționată geanta. O geantă galbenă de damă bine aleasă ne va face remarcați cu siguranță. Un astfel de accesoriu ne reînvie stilizarea și ne oferă încredere în fiecare situație.