Încarc datele...
Sortează după:

Geanta turcoaz

Culoarea turcoaz în sine nu este o culoare ușoară în crearea stilului. Cu toate acestea, este foarte expresivă și energică. Turcoazul este o combinație de albastru cu verde strălucitor și un pic de alb. Este asociat cu vara, cu marea azurie și cu un cer albastru fără nori. Acesta este probabil motivul pentru care accesoriile turcoaz - pantofi, poșete și bijuterii sunt complementul perfect pentru stilizările de vară. Cu toate acestea, nu merită să renunți la această culoare iarna sau toamna. O poșetă turcoaz adăugă întotdeauna prospețime și ne completează ținuta cu o notă foarte originală.

La ce să purtăm geanta turcoaz?

În versiunea clasică și calmă, geanta turcoaz merge cu siguranță bine cu albul. O geantă turcoaz purtată cu o rochie albă de vară însuflețește și accentuează în același timp delicatețea și feminitatea stilului. De asemenea, putem realiza armonie combinând turcoazul cu negru, auriu sau argintiu. Cu toate acestea, ține minte că culoarea turcoaz este foarte intensă, așa că se simte cel mai bine ca o completare la combinațiile atenuate. De asemenea, nu merită să folosești mai multe elemente turcoaz în același stil, deoarece o astfel de combinație ne poate priva de eleganță și ușurință.

Cu toate acestea, dacă dorim mai multă extravaganță, merită luată în considerare utilizarea unei genți turcoaz în culoare canar, coral sau maro. Acestea sunt combinații îndrăznețe, dar pot aduce un efect foarte interesant. Turcoazul arată, de asemenea, minunat, cu verdele ierbii. Stilul monocrom este foarte la modă în acest sezon, iar verdele este o culoare foarte grațioasă aici.

Ce croială a genții să alegem?

Alegerea unei genți turcoaz pe piață este imensă. În magazinul www.doamnaposetuta.ro găsești genți messenger expresive și elegante pe o curea lungă, genți shopper mari și genți tip sac de zi cu zi și cufăre feminine originale cu un motiv de flori pictat. Datorită varietății largi de stiluri și materiale din care sunt fabricate poșetele și a bogăției nuanțelor turcoaz, fiecare fashionistă găsește geanta turcoaz perfectă pentru experimentele sale de modă.

Din păcate, produsul nu a fost găsit!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro