Încarc datele...
Sortează după:

  Poșete peste umăr

  Fiecare femeie știe cât de importantă este o poșetă încăpătoare. În fiecare zi purtăm cele mai necesare lucruri: telefonul, portofelul, cheile, micile produse cosmetice, rujul, gustările și, uneori, o sticlă de apă, o carte sau o revistă. Nu e de mirare că poșetele peste umăr sunt încă populare în rândul femeilor. Acestea asigură confortul în timpul utilizării zilnice. Pur și simplu pune-o peste umăr și mergi la serviciu sau la cumpărături.

  Poșete de damă peste umăr – potrivește poșeta la nevoile tale

  Geanta care ne însoțește zilnic trebuie să fie adaptată stilului de viață al utilizatorului. Cea spațioasă este utilă doamnelor care doresc să aibă mai mult decât un telefon sau produse cosmetice mici la îndemână. Poșetele mari de damă peste umăr trebuie uneori să găzduiască nu doar un portofel mare, ci și un calendar, caiet sau carte. Magazinul nostru oferă o selecție de modele interesante, astfel încât să poți alege cu ușurință o poșetă pentru tine. Când intenționezi să cumperi o poșetă peste umăr, acordă o atenție deosebită calității lucrării și materialelor utilizate. Datorită acestui fapt, ești sigură că poșeta rezistă unei utilizări zilnice intensive.

  Poșetele peste umăr de damă disponibile în magazinul nostru variază în mărime, stil și material. Înainte de a cumpăra, merită să ne gândim unde ne va însoți cel mai adesea. Dacă avem nevoie de o poșetă peste umăr pentru muncă, alegem una neagră, mai elegantă. Pe de altă parte, poșetele mari de damă sunt perfecte atunci când trebuie să încapi în ea un laptop sau un notebook A4.

  Genți de damă peste umăr – din piele sau textilă?

  Gentile de damă peste umăr sunt adesea tovarăși de zi cu zi - navetă la serviciu, nebunia cumpărăturilor sau plimbări în weekend. Uneori trebuie să suporte mult - punându-le pe podea, aruncându-le, umplându-le până la refuz și multe altele. Prin urmare, durabilitatea materialului din care sunt fabricate este de o mare importanță. Pielea naturală, pielea ecologică, ratanul, pâsla, țesătura, poliesterul - fiecare dintre aceste materiale are propriile avantaje estetice. Manopera de înaltă calitate a genților noastre este o garanție a durabilității modelelor disponibile, astfel încât nu trebuie să renunți la o geantă din stofă dacă ți se pare excepțional de atractivă și se potrivește stilului tău. Cel mai bine este să alegi pur și simplu o geantă de la un producător renumit.

  Gentile de piele de damă merită atenție. Astfel de modele sunt o investiție pentru mai multe sezoane. Gențile din piele sunt extrem de rezistente, chiar și în cazul utilizării zilnice, intensive. Dacă prețuiești gențile de damă peste umăr care sunt atemporale și clasice, alege-le pe cele din piele.

  Preferi confortul? Alege poșetele peste umăr

  O poșetă este de obicei un accesoriu și o completare a întregului stil. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că de multe ori trebuie să-l purtăm cu noi pe tot parcursul zilei. De aceea merită să ne gândim la comoditate. Poșetele peste umăr de damă încap tot ce ai nevoie. Cureaua de umăr menține geanta într-o poziție stabilă, astfel încât ambele mâini să fie libere.

  .